Bu video mart sonuna anca yayınlarnır.
Bu video mart sonuna anca yayınlarnır.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
acaba motorculara video nun yayınlanacağı tarih açıklanmayarak hangi akla hizmet ediliyor bilemiyorum bilemiyoruz..
Siz burada video bekleyin, Barkın bey bugün fuarda geziyordu.
Aslında şöyle bir yanına yanaşıp selam verip bir fotoğraf çektirmek istedim ama sonra da rahatsız etmeyeyim deyip geçtim.
Standların birinde sohbet ediyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
Hocam şimdi şöyle diyorlar;
Bir rivayete göre Barkın bey illumunati'nin eline geçmiş. İnsanları bu tarz videolar çekip karşılaştırma yapacağına ikna ederek motorlarını alıp, tek tek bunlara binip gezerek benzinlerini bitiriyormuş. Sonra ne olduğundan habersiz masum motor sahipleri hipnoz edilerek pompalara yönlendirilip, benzin almaya zorlanıyorlar. Bir böyle, iki böyle derken benzin satışları patlama yapıyor böylece çark dönüp gidiyor. Sonrası malum.
Benzine zam şuna zam buna zam.
Mevzu karışık yani, hiç kurcalamamak lazım.
Ortada video filan yok yani, boşuna beklemeyin.
Barkın abi idolümsün senin gibi değerli bir insanı Türkiyede nasıl harcıyolar çok üzülüyorum.
abicim saygılar,bende sizi uzaktan takip ediyorum hemde sıkı takip bugun fuarda gördüm telefonla konuşurken gelip bi hasbihal edemedim çekindim
fuarda gezerken yanınızda birileri duruyo dedim ne kalabalık ekip geziyo sonra jeton düştü her soru sorana adam akıllı danışmanlık yapıyosuntebrik ediyorum ve severek takip ediyorum
birde tanışsaydık
delirtmeyin şu adamı arkadaş ya.
adam olmayan bi işi yapıyor. resmen hepinize hizmet ediyor...
herkese bişeyler kazandırıyor..
bu adamı bile cıldırtıyorsunuz..
adamı abimiz diyip sarılıp helalleşiceginize
adamı küstürüyorsunuz..
ne zaman okusam abuk subuk yorumlar yazan illa cıkıyor
# motosikletle.blogspot
Tsubasa yagcılık yapma lan
Dogru diyor..Üzmeyin barkın abiyi. Cb acemi,ybr mi diyince Ace der görürsünüz
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Adamın dibine demir atmış resmen Cemaat kur müridin olalım
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Barkın pişman olma,elbette eleştirenler de olacaktır,çoğunluk seni idol görüyor,düşüncelerin ve deneyimlerin onlar için yol gösterici oluyor.. Unutma ki gençler senden çok şey öğreniyor,öğrenecek de.Ben de bazen bazı motorlar için cahilce eleştiri yapanlara bozuluyorum ama herkes doğru olanı düşünemiyor işte.
Japon mühendislerden daha fazla bildiğini sananlar var .
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
barkın abi destekçierin safında ben de varım, sakın gücenip su koyverme, madden olamasa da manen yanındayız.
Barkin reyiz herkesi mutlu etmek imkansiz hele ki bizim ulkede cok zor. Elbette bazen insanlar saygisizlikta ya da kiymet bilmeme konusunda sinir tanimiyorlar , ama bu bizim gibilerin dunyasini degistirdiginiz ve bir cok insana motosiklet ile yasam tarzini asiladiginiz gercegini degistirmez. Top gear dan sonra uzuncadir izledigim en kaliteli programi yapiyorsunuz; ustelik bu imkanlar ile. Bunun icin ne kadar tesekkur edilse az.
Lutfen olumsuzluklar sizi yildirmasin . Size oncelikle sabir ve motosiklet ile dolu bol guzel gunler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)