Evet elbette hepimiz bütün motorlara bindik ortalama 10 km bi yolculuk yaptık tabi bu sırada fren, yol tutuş, viraj, malzeme kalitesi, tork, vb. şeyleri canlı canlı görmüş olduk
Evet elbette hepimiz bütün motorlara bindik ortalama 10 km bi yolculuk yaptık tabi bu sırada fren, yol tutuş, viraj, malzeme kalitesi, tork, vb. şeyleri canlı canlı görmüş olduk
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Alan ortaya çıkarmaya korkuyor desem sahipleri nasıl dökülür ama ...
Barkın'ın kendi yorumunu katmasının çiş yapmak olarak adlandırılması biraz saçma bence. Zira adam televizyonda program yapmıyor. Hoş yapsa da farketmez. Yorum onundur. Nasıl dersek ki; kötü söz sahibine aittir, bu da o hesap. Yorum onun fikir onun. Bizim değil. Bize diretmiyor ki? Yoksa diretiyor mu (sunuz) ?
Bu çok iyi olmuş işte, herkes objektif olarak fikirlerini söylerse bu çok daha bilgilendirici olur
Gerçi üç aşağı beş yukarı tahmin ediyoruz ama bu değerlendirme güzel olacak.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Yok hocam direkt sizin dediğinizden değil genel söylenilenlerden bu sonucu çıkardım kendimce. Daha önce de böyle kelamlar edilmişti...
Ben de tek tek çetele tutmadığım için zaten şu bu söyledi söylemedi demedim farkındaysan...
Meraktan çatlamak üzereyim fuardan sonramı yayınlanacakmış ??
Ee fuar yarın başlıyor, bugün yayınlanacak mı o zaman?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Barkın beyin evinin önünde toplanıp videoyu yayınlaması için baskı yapalım
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Videoyu fuardan sonra yayınlayıp en sonada NANİK yapıcak herkese
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
şimdilik bu yabancı scooter testiyle idare edin
Fridolin
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Barkın hocam sabırsızlıkla bekliyoruz, bizi daha fazla bekletme nolur...
keşke bu video ve kullanıcı yorumları fuar öncesi yayınlanmış olsaydı fuara gidenler motorları daha bilinçli inceler ve karar verirlerdi.
Fuardan sonra yayınlanması daha doğru bence kafa karıştırmaz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)