Altın Elbiseli Adam: 250cc karşılaştırma için motor aranıyor
Reklamlar
-
26 Şubat 2013, 01:19
Syanur adlı üyeden alıntı
Bir sıralama olacağını kim söyledi ki? Duke ile ninjayı nasıl sıralamaya sokarsın, en basitinden bunu düşünün. Şehir içi kullanıcak olsam direk duke alırım ninja yerine ama niyetim daha başka, sürat, heyecan, SS havası ise ninja hepsinden önde gelir.
Sıralamaya takılamyın bence, tüm modeller hakkında +'ları ve -'leri anlatsın, herkesin farkedemeyeceği bilgiler versin, önemli olan bu değil mi? Yoksa ne olacak, herkes gidip Barkın beyin 1.seçtiği motoru mu alacak sanki...
Sıralama, ne istediğini bilmeyen adamların ilgi alanıdır.
çok haklısın mesela bana üstte parada versen ss tarzı bir motora para verip alıp binmem.fırsat olursa 1 tur atarım ama fazlası olmaz.
Reklamlar
-
26 Şubat 2013, 01:22
Bir sıralama olacağını kim söyledi ki? Duke ile ninjayı nasıl sıralamaya sokarsın, en basitinden bunu düşünün. Şehir içi kullanıcak olsam direk duke alırım ninja yerine ama niyetim daha başka, sürat, heyecan, SS havası ise ninja hepsinden önde gelir.
Sıralamaya takılamyın bence, tüm modeller hakkında +'ları ve -'leri anlatsın, herkesin farkedemeyeceği bilgiler versin, önemli olan bu değil mi? Yoksa ne olacak, herkes gidip Barkın beyin 1.seçtiği motoru mu alacak sanki...
Öyle bişey olacak zaten. Suzuki hepimizin hoşuna gitti ama tabi formlara kim ne yazdı bilinmez
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
26 Şubat 2013, 01:27
xawa adlı üyeden alıntı
çok haklısın mesela bana üstte parada versen ss tarzı bir motora para verip alıp binmem.fırsat olursa 1 tur atarım ama
fazlası olmaz.
Aynen. Belki Hyo-kawa, SYM-Duke-Suzuki, Daelim-CBR arasında tarzları gereği biraz daha yakın kıyaslama ve karşılaştırma yorumları yapılabilir yada testin açık ara 1. veya sonucusu olabilir ama bütün bu motorları bir sıralamaya dizmek iyice çorba eder olayı
---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:25 ----------
Phantom264 adlı üyeden alıntı
Öyle bişey olacak zaten. Suzuki hepimizin hoşuna gitti ama tabi formlara kim ne yazdı bilinmez
Vay halimize ozaman
1. ciyi neye göre belirleyecekler acaba? Mesela Kawasaki bana göre bu segmentteki en özel ve güzel ve güçlü ve hızlı motor ama bana göre hiç birzaman 1. olamaz. Yani 1. ilan edilmesi hiç bir anlam ifade etmez diyelim
-
26 Şubat 2013, 01:55
Bence birincilikten ziyade umarım Barkın abi fiyat ve o fiyata ne verdiği olayına unutmamıştır ve çok ezmemiştir motorları.Sonuçta bunların çoğu başlangıç seviyesi ve giriş sınıfı motorlar.Birde inşallah hangisi en iyi başlangıç motoru olur en kolay hangisi en ekonomik olan bu gibi farkındalıklar yaratılmıştır neyse merakla bekliyoruz.
-
26 Şubat 2013, 01:59
Motosiklet Eğitmeni
Beklentilere bakinca Barkin'in isi çok zor.
Ben olsam vazgeçerim videoyu yayinlamaktan.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
26 Şubat 2013, 02:10
coq adlı üyeden alıntı
Beklentilere bakinca Barkin'in isi çok zor.
Ben olsam vazgeçerim videoyu yayinlamaktan.
Aynen katılıyorum bu ne böle ya arkadaşlar 1-2-3 yok her motora binildi kimisi için cbr250r birincidir cünkü onun isteklerini o karşılıyordur onu almıştır benim için hyodur hyo almışımdır yok öle1-2-3 olayının olduğu bi dünya burda sadece 250cc segmentinde 7 ayrı model ve bu modellerin sahiplerinin kendi motorları haricinde kullandıkları 6 motorla ilgili yorumları beğendikleri beğenmedikleri + barkın abinin yorumları ve son olarakta sürücülere yöneltilen sorular ve verilen cevaplar var Herkez şöle olsaydı böle olsaydı bilmem nasıl olsaydı diyorda kimse ellerine sağlık demiyor siz biliyomusunuz o 5-10dk lık video ne kadar zor çekiliyor kaç saatın kısatması nasıl yapılırsa yapılsın biraz taktir edelim yapıcı olalım bakıyorum paso bi akıl verme paso bi şöle olsaydı böle yapılsaydı tavrı anlamadım bu işi arkadaş ben
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
26 Şubat 2013, 02:23
Takdir zaten ediliyor kendisi Türkiyede tek ve rakipsiz ancak videoyu önceki sayfalarda bir arkadaşın da dediği gibi Barkın abi bu motorların hepsini biliyordur ortalama ne düzeyde olduğunu.Çekme amacıda belli alıcı adayları ve kullanıcalara zenginlik katmak nasıl reklamlar,televizyonlar katkılarla vizyon değiştiriyorsa Barkın abininde duyumlara ve fikirlere karşı kendi omurgasını kaybetmeden eklentiler yapması gerekli ve doğal bu kadar motora eğer standart bir video çektiyse havada çok soru kalır videoda olmasa bile Barkın abi güzel bir yazı yazıcaktır diye düşünüyorum o yüzdende soruları sormakta fayda var.
-
26 Şubat 2013, 03:00
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
Aynen katılıyorum bu ne böle ya arkadaşlar 1-2-3 yok her motora binildi kimisi için cbr250r birincidir cünkü onun isteklerini o karşılıyordur onu almıştır benim için hyodur hyo almışımdır yok öle1-2-3 olayının olduğu bi dünya burda sadece 250cc segmentinde 7 ayrı model ve bu modellerin sahiplerinin kendi motorları haricinde kullandıkları 6 motorla ilgili yorumları beğendikleri beğenmedikleri + barkın abinin yorumları ve son olarakta sürücülere yöneltilen sorular ve verilen cevaplar var Herkez şöle olsaydı böle olsaydı bilmem nasıl olsaydı diyorda kimse ellerine sağlık demiyor siz biliyomusunuz o 5-10dk lık video ne kadar zor çekiliyor kaç saatın kısatması nasıl yapılırsa yapılsın biraz taktir edelim yapıcı olalım bakıyorum paso bi akıl verme paso bi şöle olsaydı böle yapılsaydı tavrı anlamadım bu işi arkadaş ben
bide barkin abiyi dusun cok zor bi isi var coook insanlarin on yargilarini kirmak vede memnun edebilmek hakikaten zor Allah kolaylik veersin abi..
yapimda ve yayinda emegi gecenler adamsinizzz ellerinize saglik
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
-
26 Şubat 2013, 04:54
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar,
Pazar günkü çekime katılan herkes çok yoruldu.
Bize güvenip motorunu getiren ve diğer sürücülere teslim eden arkadaşlara:
Alper Kaya (Hyosung GT250R)
Orhan Atak (Honda CBR 250)
Övünç Erdem (SYM Wolf 250)
Önder Taşkıran (Kawasaki Ninja 250)
Serap Bozkurt (KTM Duke 200)
Ege Muallaoğlu (Daelim Roadwin 250R)
Çooook teşekkürler.
Çekim ekibimiz:
1 yönetmen, 4 kamera, 3 yedek motorlu rehber, 1 otomobille ulaştırmacı, genel işleyiş için 2 asistanla epey kalabalıktı.
Şimdiye kadar yaptığımız en kalabalık ve zor çekim oldu.
Bence fuarda alış-veriş yapmadan önce bu karşılaştırmada peşpeşe bütün motorları sürenlerle konuşun.
Epey fikir vereceklerdir.
O kadar bitmişiz ki, çekim ertesi (Pazartesi) herkes haşattı.
Bir daha Pazar günü çekim mi?
Asla.
Bizim halkımız hava güzelleşince tatil günü deliriyor.
Slmlr
Brkn
-
26 Şubat 2013, 05:05
Carl Gustav adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Pazar günkü çekime katılan herkes çok yoruldu.
Bize güvenip motorunu getiren ve diğer sürücülere teslim eden arkadaşlara:
Alper Kaya (Hyosung GT250R)
Orhan Atak (Honda CBR 250)
Övünç Erdem (SYM Wolf 250)
Önder Taşkıran (Kawasaki Ninja 250)
Serap Bozkurt (KTM Duke 200)
Ege Muallaoğlu (Daelim Roadwin 250R)
Çooook teşekkürler.
Çekim ekibimiz:
1 yönetmen, 4 kamera, 3 yedek motorlu rehber, 1 otomobille ulaştırmacı, genel işleyiş için 2 asistanla epey kalabalıktı.
Şimdiye kadar yaptığımız en kalabalık ve zor çekim oldu.
Bence fuarda alış-veriş yapmadan önce bu karşılaştırmada peşpeşe bütün motorları sürenlerle konuşun.
Epey fikir vereceklerdir.
O kadar bitmişiz ki, çekim ertesi (Pazartesi) herkes haşattı.
Bir daha Pazar günü çekim mi?
Asla.
Bizim halkımız hava güzelleşince tatil günü deliriyor.
Slmlr
Brkn
Tüm emegi geçenlerin ellerine sağlık.
-
26 Şubat 2013, 08:35
Budur.....
-
26 Şubat 2013, 17:16
ateserol adlı üyeden alıntı
Tüm emegi geçenlerin ellerine sağlık.
iyi de hani o arakdaşalr da gelip bir şey yazmıyor yazmasınlar önce VIDEO!
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
26 Şubat 2013, 17:45
demek ki bumoto temin edilemedi. gerçekten merak edilen bir motordu. hayırlısı artık
-
26 Şubat 2013, 18:47
Bu tespit çok doğru.Hatırladığım kadarıyla bir konu hususunda sana serzenişte bulunmuştum ama bu tesbitin tam isabet olmuş.
Barkın'ın "hangi motosiklet daha uzağa çiş yapar" anlayışından ziyade 250 cc kategorisinde bu motorların artı ve eksilerini ,kullanım özelliklerini,fiyat/eder orantısını,sürüş özelliklerini,yakıt/performans,güvenli sürüş,kozmetik ve aksesuar kalitesini gözönüne alarak hangi motorun, kime ,en doğru bir şekilde hitap edeceği ve beklentisine karşılık geleceğini ortaya koyacaktır.Bu karşılaştırma beklentisini ve ne istediğini bilip beklentilerini maksimum oranda karşılayacak kişilere rehber olacaktır.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
26 Şubat 2013, 19:00
bu kadar profesyonel bir iş çıkardığınız için tebrik ederim, videolar için ben de sabırsızlanıyorum. emeğinize sağlık
-
26 Şubat 2013, 20:04
Barkın Abi sabırsızlanıyoruz
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
-
26 Şubat 2013, 20:20
şimdi işin en güzel kısmı heyecan ile beklemek kaldı.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
26 Şubat 2013, 22:00
Çekimler cidden baya yorucuydu ama emeğimize deydiğini düşünüyorum.
Tesekkürler
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
26 Şubat 2013, 22:17
Bu nasil bir mahalle baskisidir
-
26 Şubat 2013, 22:27
Phantom264 adlı üyeden alıntı
Çekimler cidden baya yorucuydu ama emeğimize deydiğini düşünüyorum.
Tesekkürler
Orhan hocam herkes bütün motorlara bindi mi?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)