Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Altın Elbiseli Adam: 250cc karşılaştırma için motor aranıyor

REKLAM ALANI
    xawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 690
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir sıralama olacağını kim söyledi ki? Duke ile ninjayı nasıl sıralamaya sokarsın, en basitinden bunu düşünün. Şehir içi kullanıcak olsam direk duke alırım ninja yerine ama niyetim daha başka, sürat, heyecan, SS havası ise ninja hepsinden önde gelir.

Sıralamaya takılamyın bence, tüm modeller hakkında +'ları ve -'leri anlatsın, herkesin farkedemeyeceği bilgiler versin, önemli olan bu değil mi? Yoksa ne olacak, herkes gidip Barkın beyin 1.seçtiği motoru mu alacak sanki...

Sıralama, ne istediğini bilmeyen adamların ilgi alanıdır.
    çok haklısın mesela bana üstte parada versen ss tarzı bir motora para verip alıp binmem.fırsat olursa 1 tur atarım ama fazlası olmaz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Bir sıralama olacağını kim söyledi ki? Duke ile ninjayı nasıl sıralamaya sokarsın, en basitinden bunu düşünün. Şehir içi kullanıcak olsam direk duke alırım ninja yerine ama niyetim daha başka, sürat, heyecan, SS havası ise ninja hepsinden önde gelir.

Sıralamaya takılamyın bence, tüm modeller hakkında +'ları ve -'leri anlatsın, herkesin farkedemeyeceği bilgiler versin, önemli olan bu değil mi? Yoksa ne olacak, herkes gidip Barkın beyin 1.seçtiği motoru mu alacak sanki...

Öyle bişey olacak zaten. Suzuki hepimizin hoşuna gitti ama tabi formlara kim ne yazdı bilinmez
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı xawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok haklısın mesela bana üstte parada versen ss tarzı bir motora para verip alıp binmem.fırsat olursa 1 tur atarım ama fazlası olmaz.
    Aynen. Belki Hyo-kawa, SYM-Duke-Suzuki, Daelim-CBR arasında tarzları gereği biraz daha yakın kıyaslama ve karşılaştırma yorumları yapılabilir yada testin açık ara 1. veya sonucusu olabilir ama bütün bu motorları bir sıralamaya dizmek iyice çorba eder olayı

---------- Post added at 23:27 ---------- Previous post was at 23:25 ----------

Alıntı Phantom264 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle bişey olacak zaten. Suzuki hepimizin hoşuna gitti ama tabi formlara kim ne yazdı bilinmez
    Vay halimize ozaman

1. ciyi neye göre belirleyecekler acaba? Mesela Kawasaki bana göre bu segmentteki en özel ve güzel ve güçlü ve hızlı motor ama bana göre hiç birzaman 1. olamaz. Yani 1. ilan edilmesi hiç bir anlam ifade etmez diyelim
    #sürenadam

Bence birincilikten ziyade umarım Barkın abi fiyat ve o fiyata ne verdiği olayına unutmamıştır ve çok ezmemiştir motorları.Sonuçta bunların çoğu başlangıç seviyesi ve giriş sınıfı motorlar.Birde inşallah hangisi en iyi başlangıç motoru olur en kolay hangisi en ekonomik olan bu gibi farkındalıklar yaratılmıştır neyse merakla bekliyoruz.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Beklentilere bakinca Barkin'in isi çok zor.
    Ben olsam vazgeçerim videoyu yayinlamaktan.
    otopsici bunu beğendi.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beklentilere bakinca Barkin'in isi çok zor.
    Ben olsam vazgeçerim videoyu yayinlamaktan.
    Aynen katılıyorum bu ne böle ya arkadaşlar 1-2-3 yok her motora binildi kimisi için cbr250r birincidir cünkü onun isteklerini o karşılıyordur onu almıştır benim için hyodur hyo almışımdır yok öle1-2-3 olayının olduğu bi dünya burda sadece 250cc segmentinde 7 ayrı model ve bu modellerin sahiplerinin kendi motorları haricinde kullandıkları 6 motorla ilgili yorumları beğendikleri beğenmedikleri + barkın abinin yorumları ve son olarakta sürücülere yöneltilen sorular ve verilen cevaplar var Herkez şöle olsaydı böle olsaydı bilmem nasıl olsaydı diyorda kimse ellerine sağlık demiyor siz biliyomusunuz o 5-10dk lık video ne kadar zor çekiliyor kaç saatın kısatması nasıl yapılırsa yapılsın biraz taktir edelim yapıcı olalım bakıyorum paso bi akıl verme paso bi şöle olsaydı böle yapılsaydı tavrı anlamadım bu işi arkadaş ben
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Takdir zaten ediliyor kendisi Türkiyede tek ve rakipsiz ancak videoyu önceki sayfalarda bir arkadaşın da dediği gibi Barkın abi bu motorların hepsini biliyordur ortalama ne düzeyde olduğunu.Çekme amacıda belli alıcı adayları ve kullanıcalara zenginlik katmak nasıl reklamlar,televizyonlar katkılarla vizyon değiştiriyorsa Barkın abininde duyumlara ve fikirlere karşı kendi omurgasını kaybetmeden eklentiler yapması gerekli ve doğal bu kadar motora eğer standart bir video çektiyse havada çok soru kalır videoda olmasa bile Barkın abi güzel bir yazı yazıcaktır diye düşünüyorum o yüzdende soruları sormakta fayda var.

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum bu ne böle ya arkadaşlar 1-2-3 yok her motora binildi kimisi için cbr250r birincidir cünkü onun isteklerini o karşılıyordur onu almıştır benim için hyodur hyo almışımdır yok öle1-2-3 olayının olduğu bi dünya burda sadece 250cc segmentinde 7 ayrı model ve bu modellerin sahiplerinin kendi motorları haricinde kullandıkları 6 motorla ilgili yorumları beğendikleri beğenmedikleri + barkın abinin yorumları ve son olarakta sürücülere yöneltilen sorular ve verilen cevaplar var Herkez şöle olsaydı böle olsaydı bilmem nasıl olsaydı diyorda kimse ellerine sağlık demiyor siz biliyomusunuz o 5-10dk lık video ne kadar zor çekiliyor kaç saatın kısatması nasıl yapılırsa yapılsın biraz taktir edelim yapıcı olalım bakıyorum paso bi akıl verme paso bi şöle olsaydı böle yapılsaydı tavrı anlamadım bu işi arkadaş ben
    bide barkin abiyi dusun cok zor bi isi var coook insanlarin on yargilarini kirmak vede memnun edebilmek hakikaten zor Allah kolaylik veersin abi..

yapimda ve yayinda emegi gecenler adamsinizzz ellerinize saglik
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    '78 Honda XL50, T1, '68 Simson Schwalbe, '91 Honda
    Arkadaşlar,

Pazar günkü çekime katılan herkes çok yoruldu.

Bize güvenip motorunu getiren ve diğer sürücülere teslim eden arkadaşlara:

Alper Kaya (Hyosung GT250R)

Orhan Atak (Honda CBR 250)

Övünç Erdem (SYM Wolf 250)

Önder Taşkıran (Kawasaki Ninja 250)

Serap Bozkurt (KTM Duke 200)

Ege Muallaoğlu (Daelim Roadwin 250R)

Çooook teşekkürler.

Çekim ekibimiz:

1 yönetmen, 4 kamera, 3 yedek motorlu rehber, 1 otomobille ulaştırmacı, genel işleyiş için 2 asistanla epey kalabalıktı.

Şimdiye kadar yaptığımız en kalabalık ve zor çekim oldu.

Bence fuarda alış-veriş yapmadan önce bu karşılaştırmada peşpeşe bütün motorları sürenlerle konuşun.

Epey fikir vereceklerdir.

O kadar bitmişiz ki, çekim ertesi (Pazartesi) herkes haşattı.

Bir daha Pazar günü çekim mi?

Asla.

Bizim halkımız hava güzelleşince tatil günü deliriyor.

Slmlr
    Brkn
    ateserol, M.balibey, ferdinandd ve 16 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Sattıklarından sonra şu an yok
    Alıntı Carl Gustav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,

Pazar günkü çekime katılan herkes çok yoruldu.

Bize güvenip motorunu getiren ve diğer sürücülere teslim eden arkadaşlara:

Alper Kaya (Hyosung GT250R)

Orhan Atak (Honda CBR 250)

Övünç Erdem (SYM Wolf 250)

Önder Taşkıran (Kawasaki Ninja 250)

Serap Bozkurt (KTM Duke 200)

Ege Muallaoğlu (Daelim Roadwin 250R)

Çooook teşekkürler.

Çekim ekibimiz:

1 yönetmen, 4 kamera, 3 yedek motorlu rehber, 1 otomobille ulaştırmacı, genel işleyiş için 2 asistanla epey kalabalıktı.

Şimdiye kadar yaptığımız en kalabalık ve zor çekim oldu.

Bence fuarda alış-veriş yapmadan önce bu karşılaştırmada peşpeşe bütün motorları sürenlerle konuşun.

Epey fikir vereceklerdir.

O kadar bitmişiz ki, çekim ertesi (Pazartesi) herkes haşattı.

Bir daha Pazar günü çekim mi?

Asla.

Bizim halkımız hava güzelleşince tatil günü deliriyor.

Slmlr
    Brkn
    Tüm emegi geçenlerin ellerine sağlık.

izmirian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r

Budur.....

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    Alıntı ateserol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm emegi geçenlerin ellerine sağlık.
    iyi de hani o arakdaşalr da gelip bir şey yazmıyor yazmasınlar önce VIDEO!
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

cihangir151 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax
    demek ki bumoto temin edilemedi. gerçekten merak edilen bir motordu. hayırlısı artık

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500

Bu tespit çok doğru.Hatırladığım kadarıyla bir konu hususunda sana serzenişte bulunmuştum ama bu tesbitin tam isabet olmuş.
    Barkın'ın "hangi motosiklet daha uzağa çiş yapar" anlayışından ziyade 250 cc kategorisinde bu motorların artı ve eksilerini ,kullanım özelliklerini,fiyat/eder orantısını,sürüş özelliklerini,yakıt/performans,güvenli sürüş,kozmetik ve aksesuar kalitesini gözönüne alarak hangi motorun, kime ,en doğru bir şekilde hitap edeceği ve beklentisine karşılık geleceğini ortaya koyacaktır.Bu karşılaştırma beklentisini ve ne istediğini bilip beklentilerini maksimum oranda karşılayacak kişilere rehber olacaktır.
    ferdinandd, cesur509, Syanur ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    bu kadar profesyonel bir iş çıkardığınız için tebrik ederim, videolar için ben de sabırsızlanıyorum. emeğinize sağlık

Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    Barkın Abi sabırsızlanıyoruz
    4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
    Yanlamak biz de ata sporu!

dftuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kentkart
    şimdi işin en güzel kısmı heyecan ile beklemek kaldı.
    Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.

Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Çekimler cidden baya yorucuydu ama emeğimize deydiğini düşünüyorum.
    Tesekkürler
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Bu nasil bir mahalle baskisidir

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı Phantom264 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çekimler cidden baya yorucuydu ama emeğimize deydiğini düşünüyorum.
    Tesekkürler
    Orhan hocam herkes bütün motorlara bindi mi?
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)