Temin edilenler: Suzuki Inazuma, Hyosung GTR250, SYM Wolf 250, Honda CBR 250R, Kawasaki Ninja 250, KTM Duke 200, Daelim Roadwin 250 (Cuma geliyor).
Bumoto'yla, Megelli halen yok ortada.
Eh hani çok istiyordunuz çekilmesini?
Slmlr
Brkn
Temin edilenler: Suzuki Inazuma, Hyosung GTR250, SYM Wolf 250, Honda CBR 250R, Kawasaki Ninja 250, KTM Duke 200, Daelim Roadwin 250 (Cuma geliyor).
Bumoto'yla, Megelli halen yok ortada.
Eh hani çok istiyordunuz çekilmesini?
Slmlr
Brkn
Ne marka ve model olursa olsun, +1 video +1 yorum yapın şahsen bana yeter.Dört gözle bekliyoruz lütfen o kendinize özgü yorumlarınızı eksik etmeyin.R1 in girişide çok etkileyici idi elinize sağlık.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
bumoto calibre yi merak ediyor herkes ama kimseden ses çıkmıyor nerede bu calibreciler
takipte olalım
barkın abinin başarılarının devamını diliyorum bu arada..
ANGARAJ
Sonunda beklenen video geliyo anlaşılan :D :D Şimdiden güzel bir video olucak gibi bir his var :D
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
yaa boşverin onu bunu konudan sapmayalım. adam iş yapıyorki birileri beğeniyor birileri beğenmiyor. eleştiri iyidir. hem ben dahil türk moturcu camiasından çok kaliteli eleştiriler beklememek lazım. motor piyasası ortada, kültürümüz ortada. herneyse.
bumoto aranıyor yoksa bumotocular testten mi kaçıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
haa bir de 8 dakika yetmez. baştan söyleyelim
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Bu video 8 dakika olmaz ya olmamalı bi 20 dakika sürmeli bence en azından her motora 4 5 dakika ayırılmalı.
Cidden çok güzel bir test olacak, şimdiden teşekkürler
Yalnız Barkın bey çoook düşman edinecek şimdiden söyleyeyim
Mutlaka her motorun kötü yanı (yanları) olacaktır ama sürücüleri eleştiriye açık mı göreceğiz. Hadi hayırlısı.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Şayet ki incelemeye motor bulunamamış iken sadece renginden ötürü kabul görmemesi çok saçma olurdu. Öyle mi oldu bilmiyorum ama cevabım size yani, teski yapacak kişiye değil şuanda.
Neyse zaten Duke200 de bulunmuş.
Soner izmirde. Ve okadar teknik değişiklik üzerine incelemeye adil olarak katılması zor aslında.
#sürenadam
Arkadaşlar pazar günü kısmetse çok güzel bi çekim olacak kurgu falan müthiş şimdiden söyleyeyim Barkın abi bu arada öğlen yemeği için çok sağol
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Bu çok tutarsa 250 Supermoto - 250 Cross- kıyaslamalarıda gelir mi?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Heyecan dorukta. Hyocular heyecanla ve odunla bu kıyaslamayı bekliyor olmalılar
http://www.youtube.com/watch?v=nb8t3Lt8iJw
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
hyoya laf yok.
hyo çok iyi motörmüş deyu pıroğram yapınız,
açıktan 10 kaat çalışır, aksi taktirde odun fikri değerlendirilecektir
sen seç AEOL adam
Çarşı karışacak
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)