bırakın montajı öylece seyredelim kamera arkası filan
bırakın montajı öylece seyredelim kamera arkası filan
Bence Barkın abi daelim yorumunu şakayla karışık gibi yaptı.Ben geldiği zamanda yazdım daelim topiğine bu motorun tipi olsun kalitesi olsun bence iyi değil diye.Hala aynı düşüncedeyim.Bakalım görücez inş dediklerimin tersi çıkar
Anlaşıldı hyo ya acımayan barkın bayoğlu Daelime iyice bastı kalayı...
Ama kore malı başka bir motor(taiwan da olur) adam gibi bir alternatif üretse kötümü olurdu? Olmamı çok iyi olurdu da, buyrun o zaman cenaze namazına
Al japonu, vur koreliye, böl Taiwanlıya Yahu nedir bu 250cc kepazeliği arkadaş
biran önce yayınlasada izlesek diyoruz artık
Herkes gibi heyecanla bekliyorum fakirin litreliğidir 250 cc segmenti Sanırım sadece biz internet kullanıcılarına özel yapılan bir video hale hazırda bir tv kanalında yayınlanmayacak ? Bu da kısıtlı imkan ve bütçe demek,tebrik ediyorum Barkın Bey sizi .
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
şu daelimi ben de merak ediyorum ve malzemesinin hyosung tan kalitesiz olduğunu hiç sanmıyorum .Barkın abi ne diyecek bakalım
Sonra benim bumotoyla kayıt alacağız . Şimdiden söyleyeyim çoğunu yerim şu haliyle :D. Sonra vay efendim bu nasıl gidiyor demeyin . EE ne yapalım, başka calibre'ci yokmuş baksana....
Önce emniyet, sonra hareket...
muhtemelen daelim sınıfta kaldı. Carl Gustav'ın yorumundan çok belli oluyor.( duyum aldım) onun arkasından bumoto girdimi bilmiyorum ama yine kalite yüzünden baya düşük not almıştır. sym,hyosung ve ktm arasında bir çekişme olmuştur. sym,ktm parça kalitesi ile öne çıkmış olsada hyosung performans açısından 2 markayı da geride bırakır. kawasaki'de gerek aşırı hassas arka freni ve yakıt tüketimi ile honda'nın gerisinde kalır. sonuç olarak honda hayat onda demeye devam edeceğiz gibi geliyor bana=)
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Siralamayi vereyim mi?
Yoksa Barkin'in videoyu mu beklemeyi tercih edersiniz?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
bence sıralama hepimizi şaşırtacak arkadaşlar
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
Video izlenildiğinde ak koyun , kara koyun belli olur heralde
Ben daha çok inazuma ile wolfun karşılaştırmasını merak ediyorum
Bekleyelim bakalım
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Bakıyorum kimse Inazuma'yı sallamıyor.
Bir sıralama olacağını kim söyledi ki? Duke ile ninjayı nasıl sıralamaya sokarsın, en basitinden bunu düşünün. Şehir içi kullanıcak olsam direk duke alırım ninja yerine ama niyetim daha başka, sürat, heyecan, SS havası ise ninja hepsinden önde gelir.
Sıralamaya takılamyın bence, tüm modeller hakkında +'ları ve -'leri anlatsın, herkesin farkedemeyeceği bilgiler versin, önemli olan bu değil mi? Yoksa ne olacak, herkes gidip Barkın beyin 1.seçtiği motoru mu alacak sanki...
Sıralama, ne istediğini bilmeyen adamların ilgi alanıdır.
#sürenadam
Fuara kadar izleyebilsek bari hiç bi fikri olmayanlar için aydınlatıcı olabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)