Aynen Forumda sadece muhalefet olmak ve Hyosungu Kötülemek için Hesap açmış heralde hep Argo içerikli ve hakaret edici yorumlar paylaşıyor daha önce Mt nin büyüklerine Gerizekalı demişti Şimdide Başka bir Kondua beyinsizler diyor
Buradan yazdığım cevaba bakabilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/moto...rt-250r-3.html
Sado
dr da gezerken gördüm cycle World diye bir dergis gt250r cbr250 ve Ninja 300 karşılaştırması vardı. bildiğimiz şeyler; hyo kasası büyük diyor, honda tatmin etmiyor kawa harika mikemmel bu testin sonucu da benzer çıkar
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Bu testte ninja 300 yok ki ama 250 var. CBR 250 ve Ninja 250'nin de birbirlerine karşı üstün/zayıf yanları var, eminim Barkın abi testte gayet nesnel bir şekilde irdeleyecektir hepsini.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Tarikat kur müridin olalım, öl de ölelim
@eren,
Evet harika görünen bi motor, sırf 50cc fazlası var diye bizde haketmediği bi fiyata maruz kaldı Dediğin gibi Asya için çıkardıkları 250'de de Euro 3 olmayınca yeni kasa hepten yalan oldu bizde.
Adamalar en iyi cc'yi en iyi silindir sayısını en iyi tasarımlı küçük japon spor motosikletinin içine koydular biz yine babayı aldık
çıkalı bir yıl olmadı youtube de kullanıcı videoları kaynıyor o derece sevildi. Göya Avrupalı 600cc nin altına bakmaz derler.
ÖTV dangalaklığı olmasa 5.500 euro(13 bin) fiyatıyla 10 binlik cbr 250 nin yanında dizayn, güç ve estetiği ile fazlasıyla fiyat farkının içini dolduran bir model olacaktı. Ve ben kesin alıp 1-2 sezon binerdim
Arabada normal gelirli vatandaşa 1.600 cc üstünü motorda da 250cc+ cc yi mundar ettiler namızsızlar
Genel değerlendirme tahminlerim şöyle :
Duke 200, Inazuma ve Ninja en iyiler... Yalnız Ninja eski kasa ise orada olmasının tek sebebi yol performansı olacak yoksa tipten kaybediyor zaten. Sonrasında Wolf burun farkıyla CBR'ın önünde. En sonda da Daelim, Hyosung ve Bumoto. İşçilik ve detaylarda en kötü Hyosung. Daelim 6 vites olsa daha yukarda olabilirdi. Sınıfında en güzel tasarım Bumoto...
Önceki sayfalardaki dyno testleri hakkında da düşüncem, kafa karıştırıp göz boyamaktan başka bir anlam ifade etmedikleri... Bir motorun tekerlek gücünü ve torkunu ölçmenin pek bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Merak edenler oturup bilgi sahibi olabilirler ama motoru kullanan kişinin cüssesi bile motorun performansını orada ölçülen 1 - 2 BG'lik düşüşlerden daha fazla etkiler (bu sınıf için). Artı, yol performansı rakibine kıyasla iyi olduktan sonra gücü ölçmenin ne anlamı olabilir ? Ancak belki aralarında önemli derecede güç farkı olan iki motordan, güçsüz olan daha iyi performans sunuyorsa o zaman durumu incelemek için böyle testler yapılabilir. En doğru değerlendirme sayılara boğulmadan, tecrübeli bir sürücünün tarafsız görüşleridir.
Bunu ben de isterim biraz ama şuanda düşünüyorum, nasıl test edilecek, çinliler dahil edilmezse zaten model yok, edilirse işin sonu nereye varacak, test için temiz ve düzgün motor nereden bulunacak vs, vs,. Şuanki testten çok daha zor olacaktır ve çoğunluğu çinli motorlar oluşturacaktır.
Onun yerine biraz daha beklenip KLX250 - CRF250L karşılaştırılması yapılabilir. (WR250 yi de katabilirsek daha iyi olur tabi)
Ninja 300 ü bu teste sokmaya gerek yok. Buradaki motorlar arasında ona rakip olarak üretilen bir motor yok çünkü. Kendi başına test edilebilir ama. Bu teste sokarsan zaten açık ara 1 olur ve Ninja 300'ün de SYM'den(misal) bariz üstün olduğunn test edilmesinin de bir anlamı olmaz zaten.
#sürenadam
klx250 crf250 ve wr250r karşılaştırması yine ecnebi dergilerden birinde vardı. d&r gördüm yine of yaa 25-30 lira 5 dolarlık dergiler. para verip alamıyoruz anasını satayım. sırf ucuz e-dergi için ipad alasım var.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Daelim herkesin favorisi oldu.
Duke 200 hiç hayal ettiğimiz gibi bir şey değilmiş.
Diğerlerini de videodan izlersiniz.
Pazar trafiğinde o kadar çok motosikleti aynı anda çekmeye çalışırken çok tehlikeler atlatıldı.
Slmlr,
Brkn
Ne zamana hazır olur usta
Not: 'Hazır olunca'yı cevap olarak kabul etmiyoz
Duke 200 beklentinin üzerinde mi çıktı yoksa altında mı ?
al işte şimdi uyu bakalım uyuyabilirsen
zaten ne zaman çıkar? ne zaman izleriz? diye düşünürken , iyice meraklandırma zor duruyoruz zaten
(özellikle 250 cc alma arefesinde olan benim gibi birisi)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)