Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Altın Elbiseli Adam: 250cc karşılaştırma için motor aranıyor

REKLAM ALANI
    dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Vuuuu çok fena kavga çıkar o gün benden söylemesi nihayet ülkemde de elma ile elma yı kıyaslayabilecek biri çıktı.. Marka modellerin solo tanıtımları zaten tatmin edici iken, Barkın Bayoğlu üstad'ın kamerasından çoklu karşılaştırma testi izlemek çok harika olacak.. Çekimlere izleyici alıyor musunuz acaba? Peugeot Bipper Van arabam ile teknik ekipman taşınmasına seve seve yardımcı olurum..
    Sinan Er bunu beğendi.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vuuuu çok fena kavga çıkar o gün benden söylemesi nihayet ülkemde de elma ile elma yı kıyaslayabilecek biri çıktı.. Marka modellerin solo tanıtımları zaten tatmin edici iken, Barkın Bayoğlu üstad'ın kamerasından çoklu karşılaştırma testi izlemek çok harika olacak.. Çekimlere izleyici alıyor musunuz acaba? Peugeot Bipper Van arabam ile teknik ekipman taşınmasına seve seve yardımcı olurum..
    Güzel teklif
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Memleketin motosiklet sektörüne bir katkımız olursa ne mutlu bize ne demek.. Sadece günü bilirsem işimi gücümü ona göre ayarlarım...
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster

üstat güldürdün beni gece gece daelim önce benim çavuşu tokatlasın zuahahaha :D ben tek silindiri tek yumurtalıklı erkeğe çift silindiri çift yumurtalıklı erkeğe benzetiyorum 4 silindiri sorma :D
    Kore malı motora biniyorsun kore malı motoru o benim çavuşu tokatlasın diye yerin dibine sokuyorsun, biraz tongaya geldin sanırım

Sen bile böyle yaparsan Japona binen niye sallamasın Hyosung'ya Daelim'e?

Ben daelimi de övmeni beklerdim Alper

Biz burda Hyocuları kızdıralım, AEA nasıl olsa Hyoculara şirin gözükeyim diye fazladan tölerans göstermeyektir GT250R nin varsa eğer fren,denge, konfor, kalite hissi gibi zayıflıklarına.

Hoşuna gitmeyeni pat diye söyler, darılmaca gücenmece yok, adam doğrucu davut boşuna totoyu o kadar motora koymamış...

Motosikleti
    cbr250
    megelliyi çok merak ediyorum bu fiyata kaçrmamak gerek düzgün bir motorsa .ama şimdilk şansını kaybetti zamanlama ile, cbr250 alıcam inşlh

Alıntı gogo yubari adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    megelliyi çok merak ediyorum bu fiyata kaçrmamak gerek düzgün bir motorsa .ama şimdilk şansını kaybetti zamanlama ile, cbr250 alıcam inşlh
    Megelliyi çok fazla hevesle beklemeyin marka nası bi kafayla öyle bir firmaya isim hakkı ve satış hakkı vermiş bende anlamadım hiçbiryerde bayisi yok servis de haliyle...

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Barkın Bayoğlu'nun iyi bir ekspertiz olduğuna elbette kuşkum yok ama kısa bir zaman diliminde bu kadar çok motosikletin aynı anda ve eksiksiz karşılaştırabileceği ve sağlıklı sonuç alınabileceği hakkında tereddütlerim var. Bu kategorideki motosikletlerin karşılaştırılması bir kaç güne yayılsa sanki daha mı iyi olurdu diye düşünmeden edemiyorum.
    mezit, haloogle ve farcob bunu beğendiler.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    Alıntı motoseyyah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barkın Bayoğlu'nun iyi bir ekspertiz olduğuna elbette kuşkum yok ama kısa bir zaman diliminde bu kadar çok motosikletin aynı anda ve eksiksiz karşılaştırabileceği ve sağlıklı sonuç alınabileceği hakkında tereddütlerim var. Bu kategorideki motosikletlerin karşılaştırılması bir kaç güne yayılsa sanki daha mı iyi olurdu diye düşünmeden edemiyorum.
    Cok dogru soyledin abi.

Sel0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R6 - 2007 Kawasaki Zx-6r 636 - 2013
    bumoto calibre buldular mı

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Alıntı motoseyyah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam zaten yalayıp yutmuş hepsini. Kendisi için yapmıyor ki bu testi bizim için yapıyor. Zaten şimdi gitsen yanına sorsan hangi motor diye? Cevabı hazırdır. maksat görsellik olsun, kayıt altına girsin..
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Böylesi bir hizmete şapka çıkarıyorum.

Keşke 250 CC. scooterlere de yapılsa.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

izmirian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    Bence zaten bir cok motoru onceden calismistir kendisi sadece cekim icin hepsini ayni gunde topluyor diye dusunuyorum. Bu durumda yeterli sure olacaktir. Bence sadece cekimler bugun olacak kendisi zaten karsilastirmaya onceden baslamistir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam zaten yalayıp yutmuş hepsini. Kendisi için yapmıyor ki bu testi bizim için yapıyor. Zaten şimdi gitsen yanına sorsan hangi motor diye? Cevabı hazırdır. maksat görsellik olsun, kayıt altına girsin..
    Ayni seyleri dusunuyormusuz

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikletlerin sahipleri gaza gelip bir birine girmese bari. Kanlı biter bu günün sonu söylemedin demeyin

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    Motosiklet camiası için en ihtiyaç duyulan testlerden bitanesi de buydu, heyecanla bekliyoruz, öncelikle Barkın Bayoğlu olmak üzere emeği geçecek herkese teşekkürler..

Motosikleti
    Sattıklarından sonra şu an yok
    Sabırsızlıkla yayını bekliyorum

Alıntı Carl Gustav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Temin edilenler: Suzuki Inazuma, Hyosung GTR250, SYM Wolf 250, Honda CBR 250R, Kawasaki Ninja 250, KTM Duke 200, Daelim Roadwin 250 (Cuma geliyor).

Bumoto'yla, Megelli halen yok ortada.

Eh hani çok istiyordunuz çekilmesini?

Slmlr
    Brkn

O değilde biraz araştırsaydın megelli 250R ın ülkeye henüz gelmediğini bilirdin.
    Birde bu altyapıyla 250CC karşılaştırması bekliyoruz ama ŞÜKÜR diyelim
    [B]King is back baby!King is back![/B]

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı possi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O değilde biraz araştırsaydın megelli 250R ın ülkeye henüz gelmediğini bilirdin.
    Birde bu altyapıyla 250CC karşılaştırması bekliyoruz ama ŞÜKÜR diyelim
    Barkın'ın avukatlığını yapmak gibi olmasın ama bir motosikletin Türkiye'de bulunması için illa distribütörler tarafından Türkiye'ye getirilmesi gerekmiyor.Bizzat kendi uğraşıp Türkiye'de olmayan modelleri Türkiye'ye getirenler var.Eğer bu şekilde 250 R getiren varsa test ederim düşüncesiyle listeye dahil etmiştir.Sonuçta adam bu testi keyfinden yapmıyor takip edenlerinden gelen yoğun talep üzerine hiç bir çıkarı olmadan yapıyor.Millet hala ne yapsam ne etsem bir kulp taksam,taş atsam derdinde.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    şuan çekiliyor olması lazım .. noldu acaba bir bilen var mı
    # motosikletle.blogspot

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan çekiliyor olması lazım .. noldu acaba bir bilen var mı
    Kawa hepsini tokatlamıştır
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    wolf e gereken deger verilmiyor.. çinli gözüyle bakılması cok yanlış.. bakalım akkoyun karakoyun cıkar piyasaya
    # motosikletle.blogspot

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)