Övünç arkadaşımız vermiş motorunu, sym wolf 250 test edilecek
Övünç arkadaşımız vermiş motorunu, sym wolf 250 test edilecek
Çok bilen çok yanılır. Atasözümüzüdür bu.
Amerikalı yememiş içmemiş bunu araştırmış. Neden çok bilen çok yanılır diye. Oldukça önemli sonuçlara ulaşmış. Araştıran bu sonuçlara ulaşabilir.
Herkesin bilgisinide bilgisizliğinede saygımız var elbet. Ama okuduğunuzda anlamadığınız konulara yorum yazmanız insanların kafasını karıştır, bilgi kirliliğine neden olur.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
merakla bekliyorum sonucu ...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Barkın bey bu arada hiç transalp inceleme videonuz yok.Efsaneleşmiş bu motoru incelememek sizin için büyük eksiklik.Eğer transalpi incelemek isterseniz benim motor emir ve görüşleriniz için hazırdır..
çok güzel ve faydalı 1 inceleme olacağına inanıyorum.çünkü bahsettiğiniz motorlar hep karşılaştırılan kıyaslanan motorlar
bide yamaha xmax incelense harika olur
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Adam özellikle belirtmiş falanca filanca motoru da test edin, çekimini yapın diye şeylerle gelmeyin diye.
Hala ısrarla bunu yapıyosunuz.
Ben olsam: ''eeeeh, başlarım testinize de motorunuza da.. yapmıyorum çekim mekim'' der, giderim.
Anlıyorum, herkes kendi motorunun bir uzman tarafından incelenmesini ve bunun yorumunu almak istiyor. Ama Barkın bey'in de belirttiği gibi bu başlık bunun yeri değil.
Yoksa ben de istiyorum cb125e'nin incelemesini yapsın... Ama böyle olursa memlekette marka-model bitmez incelenecek.
Daha ne çekeceksiniz yahu Geçen ki konuda "şu-şu modelleri de ekleyebilirseniz daha güzel olur" demiştim, siz maşallah ne var ne yok toplamışsınız. Gerçekten hem mutlu oldum, hem de taktir ettim (bukadar iş-kişi ile uğraşmaya çabaladığınız için)
Bumoto tercihi de çok yerinde olmuş bence. Çünkü yeni nesil çinlilerin (eğer varsa)gelişimi ve değişimi hakkında fikir sahibi oluruz hep beraber.
Megelli'ler henüz TR ye gelmedi, satışı yapılmadı. Kaporaları toplanıyor şuanda. O yüzden bulma şansınız yok. Ama 250R modelini satışa çıktıktan sonra test etmenizi çok isterim çünkü anormal bir görsel ve şase tasarımı ve güç/ağırlık oranına sahip. 250S modeli ise daha da hafif.
Umarım haftasonuna kadar tüm modellere ulaşırsınız çünkü aynı anda en fazla sayıda modeli test etme dünya rekoruna sahip olmanızı çok isterim
Soner, senin motor kazana düşmüş, kabul olmaz
#sürenadam
SYM wolf 250SB testini bekliyorum. Çok güzel bir video olacak
Çekimleri izleme şansımız yokmudur acaba ?
elit motogaraj
Bende inazuma ile wolf testini çok merak edenlerdenim . Bakalım sonuç ne olacak
Barkın Abide olmasa test edecek kimse yok koskoca Türkiye'de . Teşekkürler Abi 1 numarasın.
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
bende izlemek isterim fakat. rahat çekim ve kafa sakinliği açısından çekim ortamını ferah tutmak lazım.
ktm duke 200 benden demiştim ama ( Motosikletinizi çekime getirmeyi düşünüyorsanız, renklerinin ve hemen her tarafının orijinal ve en az 2011 model olmasıdır.) bu tarafı benim motora uymadı model yılı uygun ama renkler uymadı
Kawasaki 250 r için 33 hp diyor özelliklerinde demekki yalanmış.
Aprilia RS 250 GP Nº1
http://forum.donanimhaber.com/m_31545468/tm.htm
Ek olarak ta aynı motoru iki farklı dyno da test etseniz ikisinde birebir aynı sonuç çıkmaz. Hatta dyno ların bile marka modeli anı olsa yine aynı sonuç çıkmaz... Yazıyı anlayarak okuyun kafanızdaki bütün sorular cevaplanır.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Dyno cihazlarının kusursuz bir şekilde kalibre edilmemiş olma ihtimalinden hariç teknik verilerde yazılan değerler kranktaki gücü belirtir ve bu tüm araçlar için (motosiklet, otomobil vs.) geçerlidir. Yani krankta 33 HP üreten 250R'ın gücünün şanzuman, zincir ve lastikte kayba uğrayarak 26,3 HP'ye düşmesi anormal bir şey değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)