Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Altın Elbiseli Adam: 250cc karşılaştırma için motor aranıyor

Motovento
    REKLAM ALANI
    psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Barkın Bey'i eleştiren arkadaşın üslubu biraz sert olmuş fakat o arkadaşı eleştirenler biraz abartmış bence,tasvip etmeyebilirsiniz ama herkesin alıntı yapıp birşeyler saydırması günah keçisi yapması da pek hoş değil.
    Polemik uzatılmamalı bence video hazır olunca zaten yüklenir beğenen beğenir takdir eder beğenmeyen saygı çerçevesinde eleştiri hepsi bu.
    omerta bunu beğendi.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tam tersi bir fikir edinip ona göre karar verir insanlar yoksa nerden bilecek adam motor iyi mi kötü mü artıları eksileri neler
    Kime göre artı eksi hocam barkın abi bi görüş bildiriyor onun yanlışı doğrusu bize uymayabilir kimine göre hoş ben Barkın abinin yorum tarzına ve kafa yapısına benzer bir yapıdayım o yüzden acelesi yok bence fuarında bi artısını görmedik ha bugün ha 1 ay sora alır alıcak insan bekleyebilir

Dip not:Tarikat kur müridin olalım Barkın abi :D

Motosikleti
    Hornet 650
    Barkin abi ugraslarin icin tesekkurler
    cenkito bunu beğendi.

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı DarkKnight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kime göre artı eksi hocam barkın abi bi görüş bildiriyor onun yanlışı doğrusu bize uymayabilir kimine göre hoş ben Barkın abinin yorum tarzına ve kafa yapısına benzer bir yapıdayım o yüzden acelesi yok bence fuarında bi artısını görmedik ha bugün ha 1 ay sora alır alıcak insan bekleyebilir

Dip not:Tarikat kur müridin olalım Barkın abi :D
    adam şurası şöyle ben beğendim der sende dersin ki bak burası böyleymiş ben bunu beğenmedim yani o gördüğünü söyler sen kendin değerlendirirsin

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Carl Gustav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bazen öyle pişman oluyorum ki bu işlere kalkıştığıma...

Slmlr
    Brkn
    abi meyve veren ağaç taşlanırmış kim ne derse desin çok güzel bir iş yapıyorsun keşke tvde yine devam etse bal satsan sıkılmadan izlenir o derece şu loto toto işlerinden para çıkmadı bi çıksa sponsorun olurdum
    cenkito bunu beğendi.

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Yok yahu, barkın abi yemez, içmez, uyumaz öyle motosiklet anlatır sağa sola...

Yahu adamın biri demişya demin, "fuarda gezeliyordu, video beklemeyin" diye. Yok, zaten, barkın abi yaşamayı da hak etmiyor, dinlenmeyi de, gezmeyi de...
    Ulaaann, adam para istemez, pul istemez. Herkes gibi, milletin bir taraflarını yağlamadığı için, gider turşudan reklam alır... Sen de yumurta kadar beyninle, bu makinelere armut gibi binme diye, viraj nasıl alınırdan tut da, maxi scooterin bagajına kask sığmıyora kadar anlatır, ama vatandaş yine beğenmez, yine beğenmez...

ulan hiç yoktan şöyle düşünün! bu işi yapan kaç adam varda, yapanıda kaçırıyorsunuz...

Abi sen millete aldırma. Hevesinde kaçmasın, vallahi bak. Arkandayız abi yav. Üzme bizi.
    Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.

atillacenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan 250*B
    Megelli 250 türkiyede varmı ki?

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Alıntı APALA adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Yahu adamın biri demişya demin, "fuarda gezeliyordu, video beklemeyin" diye. Yok, zaten, barkın abi yaşamayı da hak etmiyor, dinlenmeyi de, gezmeyi de...
    Arkadaş!
    O yorumu ben yaptım. Ama senin o yazıyı anlayan bir çift gözle okumadığın belli.

mali_181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an için motorsuz :(
    Abi sen neden canini sikiyorsun yaa bir arkadasimizin dedigi gibi arkanda olanda cok abi ,meyve veren taslanir...

Bu kaba ve emege saygisizca yapilan yorumlara gelince de arkadaslar bende cok merak ediyorum ama beklemekten baska caremiz yok sonucta bu video tak cekilip tak koyulmuyor ustilunde mukemmel bir iscilik ve emek oluyor.Lutfen bu emege daha fazla saygisizlik yapmayalim...
    M.balibey bunu beğendi.

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    İşini seven adamı kolay kolay kimse sevmez abi. sen devam et seni dikkatle ve ilgiyle takip edenler için
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Meyve veren ağaç taşlanır, bu hep böyledir. Kâr amacı gütmeden yapılan bir çalışmada kimsenin konuşmaya hakkı yoktur. 10 dk lık videoyu çekmesi ve düzenlemesi günler alıyor bu işlerden anlamayanlar için konuşması gerçekten çok kolay.

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Daha önce de bir arkadaş videolardaki samimi konuşma tarzını seviyesizce eleştirmiş ve aramızda çıkan ufak çaplı tartışmada Barkın'ın kursa gitmesini söyleyerek kendi çapında son noktayı koymuştu.

Şimdi merakla bekliyorum, Barkın kardeşimiz gerekli dersi almışsa bu yeni videosunda TRT haber spikeri gibi konuşması lazım.

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Alıntı gogo yubari adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acaba motorculara video nun yayınlanacağı tarih açıklanmayarak hangi akla hizmet ediliyor bilemiyorum bilemiyoruz..
    Ben bu arkadaşa ithafen söylemiştim. Kimin ne dediğini karıştırmış olmalıyım. Özür dilerim
    Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha önce de bir arkadaş videolardaki samimi konuşma tarzını seviyesizce eleştirmiş ve aramızda çıkan ufak çaplı tartışmada Barkın'ın kursa gitmesini söyleyerek kendi çapında son noktayı koymuştu.

Şimdi merakla bekliyorum, Barkın kardeşimiz gerekli dersi almışsa bu yeni videosunda TRT haber spikeri gibi konuşması lazım.
    Açıkçası ben o samimi konuşma tarzını seviyorum. Madem doğrusunu biliyor bu arkadaşlar ozaman onlar çıkıp daha iyisini yapsın

Forumda "ulan" ve "lan" kelimeleri fazlaca kullanılmaya başladı. Bu kelimeler kullanılmadan da isteğiniz, dileğiniz, eleştirileriniz uygun bir dille anlatılabilir. Hatta bu kelimeler cümlede geçmezse dahada güzel anlatılmış olur. Mahalle kabadayısı edaları hoş değil. Karşınızdaki muhatap insandır. Herkesin düşüncesi önemlidir fakat duygu ve düşünceler anlatılırken üslup önemli. Kullanılan kelimelere biraz dikkat.

Motosikleti
    sattım gitti
    acaba motorculara video nun yayınlanacağı tarih açıklanmayarak hangi akla hizmet ediliyor bilemiyorum bilemiyoruz..
    git bi bak bakalım etna yanardağı patlıyor diyolar.
    teocan94 bunu beğendi.

Motosikleti
    cbr250
    şimdi arkadaşlar konuyu takip etmem, programı merakla beklemem sanırım Barkın beyi ve yaptığı işi önemsediğimi gösteriyordur.

durum şudur ki bir program çekiliyor hepimizin kararlarını etkileyecek kadar önemsiyoruz.acaba fuardan önce mi sonra mı dedikoduları yayılıyor.bazı bilgin kişiler fuardan önce diyor.bazıları kararlarımızı etkilemesin diye fuardan sonra olucak bu iş diyor.kimi bu-moto bulunamadı korktu motoruna güvenmiyor diyor(sahibinin böyle bir olaydan haberi var mı sorgulamıyor bile) yada bayi bu kıyaslamaya bu organizasyona vs motorumu sokmak istemiyorum diyebilir.bu hakkı da kötü bir biçimde eleştirerek ellerinden alıyorsunuz.tutki Barkın beye bizim güvendiğimiz kadar güvenmiyorlar da olabilir ,her şey olabilir.sizin bu ön yargılarınız ortada dururken ortalığı karıştıran ben oldum.bu kadar akıldan çıkan sese karşı acaba hangi akla hizmet videonun gösterileceği zaman belirtilmiyor dedim.şu gün yayınlanacak denmesi önemli değil bekleyin mayısta sizlerle denebilir.
    ne zaman yayınlanacak diyince ''ne zaman hazır olursa o zaman izlersin'' ne demektir. kim kimin hayrına iş yapıyor kime lütuf ediliyor anlamak mümkün değil
    şunu da anlamış değilim, bir anda ne arkacı varmış ,sen bunu boşver abi meyve veren ağaç taşlanır barkin abi ,vatan haini ilan edildim neredeyse

benim Barkın beye bir kastım yoktu.bu işten soğutma gibi bir çabam da yoktu.elimden geldiğince takip ederim.evet ekmeğini suyunu ben vermiyorum.bu sözü söyleyen zihniyete cevabım şudur.lütfen kendisi de ekmeğini suyunu vermediği hiç bir şeye karışmasın bakalım nasıl bir sessizliğe bürünecek bundan sonra.diğer arkadaş , senden değişik olduğum için de mutluyum.

teşekkürler ''psyche''
    [Turan] bunu beğendi.

teocan94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ysn_erl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    git bi bak bakalım etna yanardağı patlıyor diyolar.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    şimdi arkadaşlar konuyu takip etmem, programı merakla beklemem sanırım Barkın beyi ve yaptığı işi önemsediğimi gösteriyordur.

durum şudur ki bir program çekiliyor hepimizin kararlarını etkileyecek kadar önemsiyoruz.acaba fuardan önce mi sonra mı dedikoduları yayılıyor.bazı bilgin kişiler fuardan önce diyor.bazıları kararlarımızı etkilemesin diye fuardan sonra olucak bu iş diyor.kimi bu-moto bulunamadı korktu motoruna güvenmiyor diyor(sahibinin böyle bir olaydan haberi var mı sorgulamıyor bile) yada bayi bu kıyaslamaya bu organizasyona vs motorumu sokmak istemiyorum diyebilir.bu hakkı da kötü bir biçimde eleştirerek ellerinden alıyorsunuz.tutki Barkın beye bizim güvendiğimiz kadar güvenmiyorlar da olabilir ,her şey olabilir.sizin bu ön yargılarınız ortada dururken ortalığı karıştıran ben oldum.bu kadar akıldan çıkan sese karşı acaba hangi akla hizmet videonun gösterileceği zaman belirtilmiyor dedim.şu gün yayınlanacak denmesi önemli değil bekleyin mayısta sizlerle denebilir.
    ne zaman yayınlanacak diyince ''ne zaman hazır olursa o zaman izlersin'' ne demektir. kim kimin hayrına iş yapıyor kime lütuf ediliyor anlamak mümkün değil
    şunu da anlamış değilim, bir anda ne arkacı varmış ,sen bunu boşver abi meyve veren ağaç taşlanır barkin abi ,vatan haini ilan edildim neredeyse

benim Barkın beye bir kastım yoktu.bu işten soğutma gibi bir çabam da yoktu.elimden geldiğince takip ederim.evet ekmeğini suyunu ben vermiyorum.bu sözü söyleyen zihniyete cevabım şudur.lütfen kendisi de ekmeğini suyunu vermediği hiç bir şeye karışmasın bakalım nasıl bir sessizliğe bürünecek bundan sonra.diğer arkadaş , senden değişik olduğum için de mutluyum.

teşekkürler ''psyche''
    hayırlı olsun bu arada dün akşam cbf150 in vardı bu sabah cbr250r almışsın Possi az kaldı ne zevk alıyosun fake hesapla milletle takılmaktan anlamıyorum moderatörlere kızdın die böle takılmalar felan az kaldı gerçek kimliğinide açığa cıkarıcam canımı sıkmaya başladı fake fake milletle urasmaların
    ReiZzZ bunu beğendi.
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Hepimizin merak ettiği 250 cc segmentindeki motorları , gönüllü olarak bizim için test eden neredeyse Türkiye'deki tek test pilotunu da bu işe küstüreceksiniz . Barkın Abi söz verdiği gibi çekmiş videoyu .Montajları ıvırı zıvırı derken tabiki zaman uzayacak. Biraz sabırlı olun arkadaşlar , kimseyi kırmaya hakkımız yok

Kazsız belasız sürüşler dilerim
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)