Motorsıkletımı uzun sure calıstırmazsam sorun olurmu xmax 250 model yoksa arada kısa calıstırmak mı ıyıdır .. Benım duydugum kısa calısmanın daha zararlı oldugu bklgısı olan tecrubelı arkadaslar yardım ederse sevınırım .. Tesekkurler
Motorsıkletımı uzun sure calıstırmazsam sorun olurmu xmax 250 model yoksa arada kısa calıstırmak mı ıyıdır .. Benım duydugum kısa calısmanın daha zararlı oldugu bklgısı olan tecrubelı arkadaslar yardım ederse sevınırım .. Tesekkurler
Yaş 36 ) Gezmek ,Görmek ,Yaşamak lazım ...Her fırsatta....
ben kışın motoru yatırmaya karşı olan bir insanım. Bu kış bir süre yatırdım yaman soğuklarda 1 ay kadar. Onda dahi her pazar 1 saat gezmeye çıktım. bu konu hakkında forumu az bi araştırırsan 34598767586776 adet kışın motor yatırma hakkında konulara ulaşabilirsiniz. "zaten soğukta kalmadı pek"
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
motor uzun süre çalışmadan dururda sen çalıştırmadan durabilir misin ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
ben araca.. binmedigimde.. en az 2 günde 1 mutlaka 2-3 dk calıstırırım hem akü kendini o sürede toparlar hemde arac kendine gelir.. calıstırmanın zararı yokki.. işleyen demir ısıldar derler..
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
uzun sureden kasıt ney burda 3 -6 ay falansa yagını bosaltıp benzin deposunu full doldurup aku kutup baslarını sökerek bırakılmalıdır
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Sitede arama yapmadan aynı konuyu açmak
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)