laptop sat parayla önümüzdeki ode motorunu ode ne yap bende bilmiyorum yardım et
Reklamlar
-
2 ay önce 2365e indirimden laptop aldım sıfır değeri 3000 şimdi aldığım fiyata satabilirim.sattım diyelim taksıtrleri erteleme leydi başlamadı sattığım ve aldığım parayla onumu kapatalım yoksa şu aşkım drift i alıp üstüne ekleyip azcik indirimle full nakit mi odiyiym yani laptop diye geçip motor taksiti mi odiyeyim napayim :|
Reklamlar
-
-
önce git yüzünü yıka ayıl, kendine gel...
bakarız,karalarız bişeyler
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Çorba lardayim dostum karışık )
-
2365 liraya laptop mu aldın ayıp be laptopa 1500 liradan fazla para verilmez. Oyun için laptop alınmaz. 2 sene önce 900 liraya canavar gibi bilgisayar topladım her oyunu FullHD'de açıyor 4 çekirdekli ve DirectX 11 destekli.
-
Mengu salla o iş sinire geldi aniden aldım bin pişman
-
içen adamın cuması pazarı olmazmış... benim gibi
-
I.Love.Drift adlı üyeden alıntı
2 ay önce 2365e indirimden laptop aldım sıfır değeri 3000 şimdi aldığım fiyata satabilirim.sattım diyelim taksıtrleri erteleme leydi başlamadı sattığım ve aldığım parayla onumu kapatalım yoksa şu aşkım drift i alıp üstüne ekleyip azcik indirimle full nakit mi odiyiym yani laptop diye geçip motor taksiti mi odiyeyim napayim :|
Aldığım fiyata satabilirim diyorsun. O zaman hiç durma sat.
-
Satması sorun değil o parayla pc yimi kapatalım yoksa motoru nakitlemi alayım
-
I.Love.Drift adlı üyeden alıntı
Mengu salla o iş sinire geldi aniden aldım bin pişman
Bu kredi kartıymış taksitmiş falan çok zararlı görüldüğü gibi herşeyi nakit alırsan daha kârlı çıkıyosun uzun vadede aslında. Çünkü paran yoksa harcayamıyosun yada daha ucuzlarını almak zorunda kalıyosun.
-
Laptopu bayiye ver o zaman ne diyelim
-
hacı borcunu kapat...üst üste borca girme...
ödemesinde sıkıntı yaşamaycaksan o zaman sen bilirsin...
şuan elimde 16000 tl ye çok güzel bir motosiklet alma fırsatım var...5000 tl si peşin...gerisini de iş yerim çek verecek... ben iş yerine borçlanacağım.... maaştanda istediğim kadar kesinti olarak borcum ödenecek...
ama ayrıca bankaya da 3500 tl kredi borcum...aylık ödemesi 204 tl... ödemede sıkıntı felan yaşamıyorum...aldıgım para da lüx ihtiyaçlarıma bile yetiyor...ama o borç kafamı kurcalayıp durduruğu için içim rahat etmiyor... üstü üste borca girmek istemiyorum...
o borcu 3-4 aya kadar komple biriktirip ankaraya gidip borçdan tek seferde kurtulacağım... ondan sonra yeni motor işine bakacağım...
sana tavsiyem borçlarından kurtul...
-
Laptop düşünen varmı yüksek ozellikli asus n56vz s4257h 16gb ram 2gb gt650m ekran kartı 1tb hafıza win8 i7 3630qm
-
İlk once decoder alki. Sorunu anlayalim.
Cozemedim
-
Sadece konu başlığının ilginçliğinden girdim...
Noluyo lan bi bakıyım dedim..
Polemik var zannettim...
Hadi ben kaçar..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)