Ben satılık bir cup buldum ama motor kısmı değişmiş yeni silindir falan takmışlar alsam sorun çıkarmı motor lifan cup 100 2011 model motor tarafı değişeli 1000 km yi geçmiş alsam sıkıntı olurmu motor kısmında CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Ben satılık bir cup buldum ama motor kısmı değişmiş yeni silindir falan takmışlar alsam sorun çıkarmı motor lifan cup 100 2011 model motor tarafı değişeli 1000 km yi geçmiş alsam sıkıntı olurmu motor kısmında CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Peki yeni takılan motor orjinal motorumu yoksa cc büyütmek için yeni piston,karbüratör mü takmışlar, farklı bir motorsa Muaynede Sıkıntı olur gibime geliyor
Bu Kanuyu en iyi @Mengu16 bilir ni ettin mengu topiğe bi uğrayı ver beya
Eli Kulağındadır şimdi gelir.
Sado
hızır gibisin mengu çağıranın yanındasın
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
grank değişse sorun olurmu ?
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. ACİL ACİL ACİL ya da LÜTFEN YARDIM konulu mesajlar sanılandan daha az ilgi görmektedir. Konuyu tekrar kurallara uygun şekilde açabilirsiniz.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)