Bugün can sıkıntısından sahil kenarında bir kafeteryaya gidelim dedik arkadaşla,giyindik korumalarımızı taktık Kafeye doğru yol aldık, hemen ardımızdan bir yunus ekibi park etti neyse biz geçtik oturduk kahvemizi içiyoruz,memur arkadaşlar da yüksek morali sanırım kendi aralarında Türkçe dışı değişik bir dil ile espriler şakalar vs.. Biz içeri oturduk fakat yunuslardan biri girmedi kafeye, o motorun başında kaldı ağzı açık güler halde , stop etmedi üstelik jigleyi açarak yüksek devirde çalışmaya bıraktı motoru ve kendi girdi içeri arkadaşının yanına, motor çalışa dursun bunlar güzelce masalarına oturdular siparişlerini verdiler neyse bi kaç dakika sonra gidip kapatır diye bekliyorum tabi ama bunda gram niyet yok yaklaşık 7,5 dakika motor jigle açık çalışır halde dışarıda bıraktı ve içeride koyu bir sohbete daldılar,bu arada motorun yanından geçen vatandaşlar şaşkın şaşkın motora bakıyor polislerimiz ise vatandaşların şaşkın bakışına gülüp bir yandan kahvelerini yudumluyorlar,fakat öyle bir yayılma,rahatlık yok,diğer motorize ekip ulaşıyor ve o motorize ekiptekiler inip motoru stop ettiriyor içerideki arkadaşlarıyla işaretleşip.Onlardada bir rehaver bir eğlence havası sezinliyorum.Bu olaydan aklımda kalan bazı sorular var.
Eğer cafeteryaya çay içmeye geçiyorsan motoru neden stop etmiyorsun ? Hadi stop etmedin ne demeye jigleyi açıp o halde haybeye çalıştırıyorsun ? Zaten postu serdin kullanmayacaksın motoru ne demeye fantezi olsun diye bunları yaparsın ? Araba değil bu ısıtasın,kaldı ki Türkiyenin en güneyi en sıcak yeri ne kar yağar ne don olur tek marş alır gider ne kadar soğuk olursa olsun.
Benzinin faiş olduğu bir ülkede vergilerimizle alınan motosikletleri konan akaryakıtı böyle hunharca harcayan bilinçsiz,cahil,eğitimsiz adamlara canımızı,malımızı emanet ediyoruz,videosunu da çektim fakat baya küfrettiğim için koyamıyorum buraya.
Ben böyle rahat adamlar görmedim.