5000 tl param var hangisini alıyım aklımda apache var yardımcı olursanız sevinirim
5000 tl param var hangisini alıyım aklımda apache var yardımcı olursanız sevinirim
bence tvs diğerleri kötü demiyorum ama tvs ucuz onlara nispeten ve kaliteli.
Hangisi hoşuna gidiyorsa onu.
Hoşuna gideni tavsiye ederim ;)
Bu üç modelin kıyaslamasından, alacak olanın kararsızlığından aynı konunun açılmasından gına geldi. Bi zahmet biraz araştırarak açın bu konuyu. Eski açılmış konulara bakarsınız cevabınızı fazlasıyla bulursunuz.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
tehlikenin farkındamısınız?
sonu kör düğüm olacak bir tartışma başlamasa bari...
uzun zamandır böyle bir konu açılmamıştı, iyi oldu
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
the bomb has been planted...!
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
TVS mi YBR mi CBF mi başlıklı konuları bi kitap altında toplamayı düşünüyorum
TVS titreşim var diyenlere aldırma sadece artçı için hissedilir bi titreşimi var
birde tvs in makyajı diğerlerine göre daha güzel birazda kuvetli
çok az üzerine ekleyip güzel bi ikinci el 250 cc alman bence daha mantıklı olur araba sollarken falan nefessiz kalmaz motor
yine başlıyoruz... Haydi bakalım benim önerim:
CBF+YBR+RTR:X
X/3: Y
Y almalısın...
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
zamanında aynı düşüncelerim vardı ybr aldım ve benzini ne zaman koyduğumu unuttum. tvs diğerlerine göre daha ucuz olabilir buna katılıyorum ama diğerlerinden daha kaliteli değil. hindistan malı. cbf selesı daha rahat, ybr de aralarında en az yakanı.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
hızlı olsun ama bozulursa sorun değil dersen , ki diğer ikisine göre çok daha çabuk bozulacaktır tvs al.
popom rahat etsin diyorsan cbf 150 al.
popom cbf kadar rahat etmesin ama tvs'den daha rahat olsun, az yaksın ama içlerinde en yavaşı olabilir, ama asla bozulmasın her şartta yola devam etsin, kafam rahat olsun dersen. ki ben öyle yapmıştım ybr al. ha bir de asla bozulmasın. bu arada bozulmasın demişmiydim!
forumu tekrar canlandirma girisiminde bulunmani takdire sayan buluyorum, her turlu laf sokulmasini goze alarak, sirf forumda anlik ta olsa bir kimildama yapmak amacinda oldugunun farkindayim, yoksa sana ne yibir mi cibif mi tivis mi
Tabi ki Tvs Gerek Güç Gerek Yakıt Gerek sağlamlık gerekse tasarım için apache rtr ama alır almaz lastiklerini değiştir
ybr ybr ybr 10 kere ybr
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)