Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

169 adet yazlığı varmış, 224 tane konutu varmış, hadi içeri atalım bunları :)

Motovento
    REKLAM ALANI
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşkembeden sallamak ne kolay! Gölcük bölgesinde lojmanda oturan bir kişinin verdiği 945 TL yi sen mi ödüyorsun? Asgari ücretle çalışacak olsa neden askeri okula girip tüm hayatını adıyor da sizin gibileri korumak adına silahlı kuvvetlere katılıyor bu insanlar? Sen askerin gırtlağına sıkanlara ver oyunu. Asker bir gün gırtlağını onların arasına karıştın diye sıkarsa korkup kaçma ama! O oy verdiklerin öyle yapıyor! Cahil kesimi arkasına alıp zırt pırt oraya buraya yürümeler yol kapatmalar. Ne len bu? Huzurlu yaşayan halkın huzurunu bozacaksın sonra polis dağıtmaya çalışınca vay efendim demokratik hak! ne anlarsınız lan demokratik haktan? Önce okumayı TÜRKÇE konuşmayı öğrensinler de ondan sonra demogoji yapmaya başlasınlar bir zahmet bu zırtolar!

Kara yı karalayamazsınız merak etmeyin. Kara karadır. En basitinden elmasın, pırlantanın lüks tüketim vergisi neden yok? Delikanlı varsa çıksın açıklasın İnsan kendi kızını kendi şirketinde çalıştırır. AMA DEVLET KURUMU KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİLDİR!

Bu ülkeyi kimler soyup soğana çeviriyor belli. G.tü yiyen kaldırsın hadi dokunulmazlıkları tümden? YEMEZZZ O KADAR DELİKANLI DEĞİLDİRLER DE ONDAN!

O gemicikler nasıl alındı? Yukarıda da dediğim gibi kalksın hele bir dokunulmazlık o zaman ak kara belli olacak. Kimsenin maçası yemiyor kaldırmaya.

Ha askere karşı iddia var ise mahkeme, gemicik diyince hani kanıt? Güldürmeyin kendinizi artık bence yeter

Cemaatçi olup ülkede huzursuzluk çıkarırsa, insanları sindirmeye çalışırsa, zorla birşeyler dayatmaya kalkarsa suçlanır ki bence gerekirse asılabilirde!

Asker evet haftada 56 saat çalışmıyor. 7/24 çalışıyor. Gel denilince gecenin bi körü de olsa gidiyor, 6 ay seyir yapıyor evini bırak 30 gün kara yüzü görmüyor, içecekler 3 te 1 i parası değil! Kutu kola dışarıda 1.25 içeride 95 krş. O da vergi verilmediğinden! LOJMANLAR BEDAVA DEĞİL! LOJMANI HALEN BEDAVA ZANNEDENE ARTIK HAKARET EDESİM GELİYOR. ADAM AYLARCA EVİNDE YOKKEN ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUNU Bİ TAKIM ZİHNİYETİN AYAK OYUNLARINDAN EN AZINDAN UZAK TUTMAK İÇİN TEL ÖRGÜ İÇİNDE BIRAKMAYI YEĞLİYOR!

Asker saldırıya mı maruz kalmıyor? Ulan izmirde ölenler fransız askeri miydi? Ya iskenderun? Azıcık at gözlüğünüzü aralayın artık!

Son olarak burada doğuda ya da batıda farketmez, askerlik görevini yerine getirmeden ahkam kesen çok şahız olduğu belli. Zira askerlik yapsalar böyle konuşamazlardı. Askerin çay taşıması batıyor. Evet bana da batıyor. Her askere silah verip savaştırmak mümkün mü? Kimse bir tapu kadastroda çay taşıyan memut hizmetliye laf atmıyor. Neden? O zaman çay taşıyan memur da olmasın? Ama şundan da eminim, içinde memur geçtiği için çay taşıyacak tonla şahıs var (adam demiyorum!) şurada atıp tutanlardan.

4 yıl okul konusunda da; 4 yıl okuyup gemilerde çalışmaya başlayıp 10.000 TL ler kazanan bir sürü insan var tanıdığım. Onlar niye zorunuza gitmiyor? Kendi beceriksizliğini başkasının başarısı ile örtme çabası neden?

İlker beyin söylediklerinin altına imza atıp ek olarak tekrar edeyim. Askeri personelin yediği içtiği 3 te 1 parası değil, LOJMAN BEDAVA DEĞİL, içerisi güllük gülistanlık hiç değil! 3 gün çalışsanız 4. gün istifa edersiniz ama hatırlatayım, girdin mi 15 SENE ÇIKMAK YOK! 15 sene emir alacaksın. Emir almanın ne manaya geldiğini bilmeden atıp tutmayın...

Vasıflı işçi için konuşayım, lastik fabrikasında çalışan 3000 TL den az maaş almıyor bildiğim kadarıyla, ikramiye falan varsa cabası, ha keza bir tersane işçisi de 2000-2500 tl ile çalışıyor. Ama yok bunlar batmaaaz!
    o yazdığımdan sadece bunu mu anladın yani?
    bu forumu okuyan herkes uzman çavuşun nasıl uzman çavuş olduğunu bilir
    ve neden uzman çavuş olduğunu da bilir
    uzun uzadıya yazmama gerek var mı bilmiyorum
    diğer askeri personele yorum yapmıyorum dikkat edersen
    diğer saydığın şartları kabul ettiği için o işi yapıyor
    sözleşmeden konu açılmışken şu an çalışan sağlık personelinin %70 i sözleşmeli ve hemen hemen hiçbir özlük hakkından yararlanamıyor
    bu kadar at gözlüğüyle bakmazsan sevinirim olaya
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu forumu okuyan herkes uzman çavuşun nasıl uzman çavuş olduğunu bilir
    ve neden uzman çavuş olduğunu da bilir
    pardon ama ben bu forumu sürekli takip etmeye çalışıyorum ancak uzman çavuşun nasıl uzman çavuş olduğunu ve neden uzman çavuş olduğunu ben cidden bilmiyorum..bu konuyu biraz açabilir misin?rica etsem bana biraz açıklar mısın?
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Küçük cümlelerden oluşan sorulara küçük cümlelerle cevap veremeyişiniz herşeyi özetliyor.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet yahu söyleyin de biz de bilelim bakalım uzman çavuş nasıl uzman çavuş oluyormuş. Gerçekten merak ettim şimdi...

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşkembeden sallamak ne kolay! Gölcük bölgesinde lojmanda oturan bir kişinin verdiği 945 TL yi sen mi ödüyorsun? Asgari ücretle çalışacak olsa neden askeri okula girip tüm hayatını adıyor da sizin gibileri korumak adına silahlı kuvvetlere katılıyor bu insanlar? Sen askerin gırtlağına sıkanlara ver oyunu. Asker bir gün gırtlağını onların arasına karıştın diye sıkarsa korkup kaçma ama! O oy verdiklerin öyle yapıyor! Cahil kesimi arkasına alıp zırt pırt oraya buraya yürümeler yol kapatmalar. Ne len bu? Huzurlu yaşayan halkın huzurunu bozacaksın sonra polis dağıtmaya çalışınca vay efendim demokratik hak! ne anlarsınız lan demokratik haktan? Önce okumayı TÜRKÇE konuşmayı öğrensinler de ondan sonra demogoji yapmaya başlasınlar bir zahmet bu zırtolar!

Kara yı karalayamazsınız merak etmeyin. Kara karadır. En basitinden elmasın, pırlantanın lüks tüketim vergisi neden yok? Delikanlı varsa çıksın açıklasın İnsan kendi kızını kendi şirketinde çalıştırır. AMA DEVLET KURUMU KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİLDİR!

Bu ülkeyi kimler soyup soğana çeviriyor belli. G.tü yiyen kaldırsın hadi dokunulmazlıkları tümden? YEMEZZZ O KADAR DELİKANLI DEĞİLDİRLER DE ONDAN!

O gemicikler nasıl alındı? Yukarıda da dediğim gibi kalksın hele bir dokunulmazlık o zaman ak kara belli olacak. Kimsenin maçası yemiyor kaldırmaya.

Ha askere karşı iddia var ise mahkeme, gemicik diyince hani kanıt? Güldürmeyin kendinizi artık bence yeter

Cemaatçi olup ülkede huzursuzluk çıkarırsa, insanları sindirmeye çalışırsa, zorla birşeyler dayatmaya kalkarsa suçlanır ki bence gerekirse asılabilirde!

Asker evet haftada 56 saat çalışmıyor. 7/24 çalışıyor. Gel denilince gecenin bi körü de olsa gidiyor, 6 ay seyir yapıyor evini bırak 30 gün kara yüzü görmüyor, içecekler 3 te 1 i parası değil! Kutu kola dışarıda 1.25 içeride 95 krş. O da vergi verilmediğinden! LOJMANLAR BEDAVA DEĞİL! LOJMANI HALEN BEDAVA ZANNEDENE ARTIK HAKARET EDESİM GELİYOR. ADAM AYLARCA EVİNDE YOKKEN ÇOLUĞUNU ÇOCUĞUNU Bİ TAKIM ZİHNİYETİN AYAK OYUNLARINDAN EN AZINDAN UZAK TUTMAK İÇİN TEL ÖRGÜ İÇİNDE BIRAKMAYI YEĞLİYOR!

Asker saldırıya mı maruz kalmıyor? Ulan izmirde ölenler fransız askeri miydi? Ya iskenderun? Azıcık at gözlüğünüzü aralayın artık!

Son olarak burada doğuda ya da batıda farketmez, askerlik görevini yerine getirmeden ahkam kesen çok şahız olduğu belli. Zira askerlik yapsalar böyle konuşamazlardı. Askerin çay taşıması batıyor. Evet bana da batıyor. Her askere silah verip savaştırmak mümkün mü? Kimse bir tapu kadastroda çay taşıyan memut hizmetliye laf atmıyor. Neden? O zaman çay taşıyan memur da olmasın? Ama şundan da eminim, içinde memur geçtiği için çay taşıyacak tonla şahıs var (adam demiyorum!) şurada atıp tutanlardan.

4 yıl okul konusunda da; 4 yıl okuyup gemilerde çalışmaya başlayıp 10.000 TL ler kazanan bir sürü insan var tanıdığım. Onlar niye zorunuza gitmiyor? Kendi beceriksizliğini başkasının başarısı ile örtme çabası neden?

İlker beyin söylediklerinin altına imza atıp ek olarak tekrar edeyim. Askeri personelin yediği içtiği 3 te 1 parası değil, LOJMAN BEDAVA DEĞİL, içerisi güllük gülistanlık hiç değil! 3 gün çalışsanız 4. gün istifa edersiniz ama hatırlatayım, girdin mi 15 SENE ÇIKMAK YOK! 15 sene emir alacaksın. Emir almanın ne manaya geldiğini bilmeden atıp tutmayın...

Vasıflı işçi için konuşayım, lastik fabrikasında çalışan 3000 TL den az maaş almıyor bildiğim kadarıyla, ikramiye falan varsa cabası, ha keza bir tersane işçisi de 2000-2500 tl ile çalışıyor. Ama yok bunlar batmaaaz!
    üslubun bek çirkinmiş ero.
    al burada pırlanta açıklaması var, ama az matematik ister, bi dene bakalım okumayı;
    http://theelegancejewellery.com/merak8.html

dokunulmazlıklar kalkarsa müfteri sürüsünün meclisi kitleyip çalışmaz hale getireceği malum.
    dokunulmazlıkları kaldırıp da meclisin mesaisini aksatırlarsa hükümet hakkındaki fikirlerimi tekrar gözden geçiririm.
    cemaat, tarikat, sofi hep bu ülkenin ikinci sınıf vatandaşı oldu.
    yönetimde en az laikçi seçkinler kadar söz sahibidirler.
    kendilerini güçlü bir şekilde ifade etmelerini huzursuzluk çıkarmak olarak algılayan varsa kendi problemidir.
    kimse bi kısım seçkinlerin istediği tipte vatandaş olmadı, olmayacak.
    genelkurmay başkanının ağlama duvarında ne işi var?
    bu ülkenin ordusu kime hizmet ediyor?
    erbakan hükümetini binbir türlü dalavereyle iki günde alaşağı edebildiler.
    çünkü erbakan bunların dilinden konuşmadı.
    onu da tayyip reis yapıyor.
    anladıkları dilden.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    o kadar yazdığım yazı arasından sadece işinize geleni polemik yaratabilecek şekilde cımbızla çekip manüpüle etmeye çalışan kişilere
    cevap yazmayı kendime bir zul bilirim bu başlığa birdaha yazı yazmıyorum
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Amma da saçmalamışsınız....

Cevap vereyim ama hangisine şaşırdım..

Dokunulmazlıklar kalmaz merak etmeyin... Kalksa da dosyaları ele alacak hakim savcıları zaten kendileri; kendi kankalarından düğün-nikah şahitlerinden... atadılar.

Cemaat, tarikat nerde 2. sınıfmış?
    Milyar dolarları var herifin, amerika da devasa çiftlik almış, bankaları, dersaneleri, şirketleri var. Bakanlar, gazeteciler(!?) kapısında kuyruk.

Senin seçkin dediğin herhalde benim gibi asgari ücrete talim edenler oluyor!

Genelkurmay başkanının Suudi Arabistanda ne işi var?

Kürecik radarı, patriotlar kime hizmet ediyor?
    Erbakan'ı düşüren amerika ve yahudi uşağı para babalarıdır.. Senin çok sevgili tarikatın da erbakanın gidişine zil takıp oynamıştır!

Bugünkü hükümeti ise rusya ve iran 2 ayda darmadağın eder!... Doğalgaz vanaları kapandı mı 78 deki kuyrukları mumla ararsınız.
    35emre35 ve ero__ bunu beğendiler.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...
    ...
    Sadece bu kısımla alakalı birkaç bilgi vermek istiyorum. Ağlama Duvarı, Mescid-i Aksa'nın, yani Müslümanların ilk kıblesinin olduğu yer. Bir çok İslam mezhebi orayı da kutsal sayıyor, Bin Furkah'ın yazılarına göre Hz. Muhammed miraç gecesinde göğe yükselmeden evvel kanatlı atı Burak'ı oraya bağlamış.

16. yüzyılın 2. yarısında Kanuni Sultan Süleyman Yahudilere duvarda tapınma hakkı vermiş, Mimar Sinan'a da orada küçük bir tapınak yaptırtmış.

Günümüzde Ağlama Duvarı herkes için turistik bir bölge. Nasıl Barack Obama'nın İstanbul'a geldiğinde Süleymaniye Camii'ni ziyaret etmesi normalse, Ağlama Duvarı ziyareti de normal karşılanmalı.

Motosikleti
    xt 600
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sadece bu kısımla alakalı birkaç bilgi vermek istiyorum. Ağlama Duvarı, Mescid-i Aksa'nın, yani Müslümanların ilk kıblesinin olduğu yer. Bir çok İslam mezhebi orayı da kutsal sayıyor, Bin Furkah'ın yazılarına göre Hz. Muhammed miraç gecesinde göğe yükselmeden evvel kanatlı atı Burak'ı oraya bağlamış.

16. yüzyılın 2. yarısında Kanuni Sultan Süleyman Yahudilere duvarda tapınma hakkı vermiş, Mimar Sinan'a da orada küçük bir tapınak yaptırtmış.

Günümüzde Ağlama Duvarı herkes için turistik bir bölge. Nasıl Barack Obama'nın İstanbul'a geldiğinde Süleymaniye Camii'ni ziyaret etmesi normalse, Ağlama Duvarı ziyareti de normal karşılanmalı.
    süleymaniyeyi ziyaret eden turistler namaz kılmıyor, ama generalin duruşu şaibeli;

şaibeli derken;
    ilker komutan yahudi de olabilir, benim görüşüm yahudi bir genelkurmay başkanına karşıdır. bunu destekleyen de olabilir, kendi fikridir.
    konuyla ilgili olarak bir akp seçmeni olarak şunu cesaretle söyleyebilirim ki;
    başbuğ'un ağlama duvarı önündeki fotoğrafı tayyip erdoğan'ın "biz BOP eşbaşkanıyız" ifadesi gibi şaibelidir.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    ben Allah'a şükür Müslümanım, genelde tarihi yurt dışında bir kiliseye girsem 3 ihlas 1 fatiha surelerini okurum, sonuçta ilahi dinlerin mekanları da Allah'ın evi sayılır, kilisede mum dikmedim ama dikene de saygı duyarım ta ki o işi camiye gitmek yerine adet edinmemişse, yukarıdaki fotoda da farklı bir durum yok, turistik bir gezi sırasında yaşanmış bir durum, ayrıca kendisi Musevi, Hiristiyan, Müslüman da olabilir, o duruma da saygı göstermek gerekir, önemli olan milletimiz için çalışmasıdır, koskoca Osmanlı yüzyıllar boyu yabancı devşirme vezirlerle yönetilmedi mi, o dönemlerde halkların dinlerine kültürlerine saygı gösterilmedi mi?
    otopsici ve YÖRÜK bunu beğendiler.
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    süleymaniyeyi ziyaret eden turistler namaz kılmıyor, ama generalin duruşu şaibeli;

http://s12.postimage.org/woqht2btp/ilker.jpg

şaibeli derken;
    ilker komutan yahudi de olabilir, benim görüşüm yahudi bir genelkurmay başkanına karşıdır. bunu destekleyen de olabilir, kendi fikridir.
    başbuğ'un ağlama duvarı önündeki fotoğrafı tayyip erdoğan'ın "biz BOP eşbaşkanıyız" ifadesi gibi şaibelidir.

Mescid-i Aksa'da dua ederken.

http://www.ilkerbasbug.com.tr/?p=775
    Bu da kendi açıklaması.

Bu amcanın da Yahudi olmadığını umuyorum

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kadar yazdığım yazı arasından sadece işinize geleni polemik yaratabilecek şekilde cımbızla çekip manüpüle etmeye çalışan kişilere
    cevap yazmayı kendime bir zul bilirim bu başlığa birdaha yazı yazmıyorum
    yok bunun cımbızla çekilmesiyle alakası yok,manüpüle eden de yok..sadece senin bilip de bizim bilmediğimiz şey ne?ben onu merak ediyorum..neymiş bu uzman çavuşluk olayı bize anlat,böyle kaçamak cevaplarla olmaz dostum..sen açık açık yazmışsın, uzman çavuşlar neden uzman olur tüm forum sakinleri biliyor anlatmaya gerek yok demişsin..neymiş bu durum?anlat yoksa ben bu konuda seni sıkboğaz ederim birader belki bu forumu takip eden onlarca uzman çavuş var,bu adamları neden töhmet altında bırakıyorsun?belki ben de uzman çavuşum ne biliyorsun?böyle ortaya lafı atıp kimse kaçmasın..sözünün arkasında dur sonra da zul bulup bir daha yazma...bekliyorum cevabını..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------

Alıntı Sinan Er adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Küçük cümlelerden oluşan sorulara küçük cümlelerle cevap veremeyişiniz herşeyi özetliyor.
    şimdiye kadar hep küçük cümlelerle cevap verildi ama sen dahil bazı vatandaşlarımız cümlelerin küçüklüğünden olsa gerek,anlamakta güçlük çekmişsiniz hatta anlayamamışsınız,idrak edememişsiniz o yüzden en basit haliyle anlayabilirsiniz diye böyle yazdım..benim sorularımı cevaplarsanız da memnun olurum..

Motosikleti
    xt 600
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.ilkerbasbug.com.tr/upload...sa-300x225.jpg
    Mescid-i Aksa'da dua ederken.

http://www.ilkerbasbug.com.tr/?p=775
    Bu da kendi açıklaması.

http://www.olay.com.tr/resimler/16000/17644_1.jpg
    Bu amcanın da Yahudi olmadığını umuyorum
    yerinde ve tatmin edici bir açıklama
    geriye kaldı reco reisin BOP eşbaşkanlığı

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Bende kudüse gitsem ağlama duvarının önünde bir foto çektirmeden dönmem açıkcası.. Tarih yatıyor orada tarih.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Yaşar Nuri Öztürk'ün Maun Suresi isimli kitabında Allah'ı Allah ile aldatanlara Maun Suresinden pekçok göndermeler var, herkese okumayı tavsiye ederim, birşeyler söylenirken Allah'ın varlığı ve kul hakkı unutulmamalı, herkes aklını başına almalı, bir yerlere gelme, para kazanma, ihale alma vs işleri gözlerimizi kör etmemeli, ruhumuzu körü körüne birilerine mal mülk için satmamalıyız, unutmayın artık hak ile batıl birbirinden ayrılmıştır, dinimizde ruhban sınıfı yoktur, yol göstericiye şeyhlere hacılara hocalara vs ihtiyacımız yok, Kuran dışında yazılan çizilen söylenen mantığımızın almadığı herşey için her zaman şüphe ile bakmak durumundayız ...
    otopsici bunu beğendi.
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Neden yahudi olması kötü birşeymi?Padişahlarımızın eşleride hristiyandı çocuklarıda kırma çıkıyor..Tayyipin yahudi olmadını nerden biliyorsunuz?????????????
    Yahudilik hastalıkmı?Yahudi bir komutan ordusunumu satar??anlatında bilelim
    YÖRÜK bunu beğendi.

Motosikleti
    xt 600
    Alıntı vakvak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden yahudi olması kötü birşeymi?Padişahlarımızın eşleride hristiyandı çocuklarıda kırma çıkıyor..Tayyipin yahudi olmadını nerden biliyorsunuz?????????????
    Yahudilik hastalıkmı?Yahudi bir komutan ordusunumu satar??anlatında bilelim
    dikkat edersen yahudiliğine bişey demedik dersansport.
    inanca saygı, düşünceye özgürlük temel düsturumdur.
    sevmiyorum yahudileri
    hırslarını, zenginliklerini, ideallerini, hiçbişeylerini sevmiyorum.
    türkiye cumhuriyeti devletinin ordusunun başında yahudi komutan istemezük.
    katılırsın katılmazsın senin bileceğin iş.
    çocuklar kırmaydı değerlendirmen de pek isabetsiz olmuş.
    müslümanlık ve hristiyanlık kan bağıyla nesilden nesile geçen bir genetik miras değil, bir yol, bir tercihdir.

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Seyrederken kimin söylediğine değil, ne söylediğine dikkat edin. İyi bir analiz yapılmış , 4:24 ve 5. dakikayı defalarca dinleyin.

http://www.facebook.com/video/video....51185593039561

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    birgün gelecek ve fütursuzca ne idüğü belirsizlere biat edenler bile yandım anam diyecek ama iş işten geçmiş olacak.bu durumu toparlayacak bir askerimiz bile olmayacak o zaman..Allah sonumuzu hayır etsin..
    iptaluyelik02, alp_tunay ve ero__ bunu beğendiler.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dikkat edersen yahudiliğine bişey demedik dersansport.
    inanca saygı, düşünceye özgürlük temel düsturumdur.
    sevmiyorum yahudileri
    hırslarını, zenginliklerini, ideallerini, hiçbişeylerini sevmiyorum.
    türkiye cumhuriyeti devletinin ordusunun başında yahudi komutan istemezük.
    katılırsın katılmazsın senin bileceğin iş.
    çocuklar kırmaydı değerlendirmen de pek isabetsiz olmuş.
    müslümanlık ve hristiyanlık kan bağıyla nesilden nesile geçen bir genetik miras değil, bir yol, bir tercihdir.

http://s12.postimage.org/woqht2btp/ilker.jpg

şaibeli derken;
    Kendi kendine cevap vermişsin zaten.

Ayrıca gerçekleri söyleyince hemen üslup ıyy çirkiiin gibi saçma sapan ifadeler arkasına saklanmayın, KAÇMAYIN!

üslubun bek çirkinmiş ero.
    al burada pırlanta açıklaması var, ama az matematik ister, bi dene bakalım okumayı;
    http://theelegancejewellery.com/merak8.html

dokunulmazlıklar kalkarsa müfteri sürüsünün meclisi kitleyip çalışmaz hale getireceği malum.
    dokunulmazlıkları kaldırıp da meclisin mesaisini aksatırlarsa hükümet hakkındaki fikirlerimi tekrar gözden geçiririm.
    cemaat, tarikat, sofi hep bu ülkenin ikinci sınıf vatandaşı oldu.
    yönetimde en az laikçi seçkinler kadar söz sahibidirler.
    kendilerini güçlü bir şekilde ifade etmelerini huzursuzluk çıkarmak olarak algılayan varsa kendi problemidir.
    kimse bi kısım seçkinlerin istediği tipte vatandaş olmadı, olmayacak.
    bu ülkenin ordusu kime hizmet ediyor?
    erbakan hükümetini binbir türlü dalavereyle iki günde alaşağı edebildiler.
    çünkü erbakan bunların dilinden konuşmadı.
    onu da tayyip reis yapıyor.
    anladıkları dilden.
    Bir kişi gidiyor dükkan açacak. Dükkan kirası 500 TL. Siz bilir misiniz ki devletimiz o 500 nin %20 si yani 100 TL ekstrasını dükkanı sadece kiraladın diye her ay istiyor! Nerede kaldı matematik? Cep telefonu faturalarına baktınız mı hiç? ÖİV eklenir sonra ÖİV li hali üzerinden KDV hesaplanır. VERGİNİN VERGİSİ!!!

Ayrıca kim 2. sınıf olmuş? Kendine harem kuran mı? Mal varlıklarının haddi hesabı olmadan yaşayanlar mı? Herkesin ne mal olduğu oldukça belli. Bu ülkenin ordusu MECBUREN Milli Savunma Bakanına bağlı. Yani sivil iradeye yani HALKA hizmet ediyor.

Ha laf çekip çekip cevap yazma hakkında ise kaç sayfa yazı yazıldı, satırlar dolusu yazdım içinden vergiyi çektin sende!

İlker beyin de dediği gibi pek yakında ağlayacaksınız ama o zaman ne asker ne polis korumayacak o zaman bakalım kim koruyacak sizin gibileri. Yatağında nasıl rahat uyuduğunu düşün tövbe de! Varsa tabi sizin taHrikatınızda böyle bir düşünce...

Siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden artık bu ülkeden NE YAZIK Kİ bi cacık olmaz. Olsa olsa İRAN olur.

Son olarak benden kesilen vergilerle maaş alıyor BUNLAR. HARAM ZIKKIM OLSUN... ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN ÇIKSIN İNŞALLAH

Unutmadan anlamadığım şeylerden biri; bir kongre yapılıyor. Tüm devletlerin BAŞKANLARI var. Cumhurbaşkanları... bizimki nerede? Neden b..bakan var ? Neden o katılıyor? Ülkenin başkanı kim???

http://www.youtube.com/watch?v=Jd4Nr4l5twk

Halen laik'iz diyorsunuz ya !

http://www.youtube.com/watch?v=AoXNyl7djDo

http://www.youtube.com/watch?v=Ul61kEUdWNA
    Bu videoda erbakan güzel demiş (sevsem de sevmesemde) hatırlatmış. İlmin farz kılındı ile ilgili. Nerede ilim? 4-5 tane ZORAKİ SEÇMELİ DİN DERSİ İLE Mİ???

http://www.youtube.com/watch?v=HZoshgwvH74
    Bu videoyu KALDIRAMAZ SİZİN GİBİLER... APOYA SAYIN DİYEN KENDİNİ BİLMEZİ ÜLKENİN BAŞINA GETİRİP HALEN TARAFTARI OLARAK ANCAK Bİ TARAFLARIMLA GÜLEBİLİYORUM SİZİN GİBİLERE ... BENİM GİBİ ÜLKESİNİ SEVENLERİN HAKKINI YİYİORSUNUZ YA MAHŞER GÜNÜ HESAPLAŞACAĞIZ!

http://www.youtube.com/watch?v=VepV4Ac_rNM

ŞEHİT KANI, ŞEHİT CANI KELLE DEĞİLDİR!!! O SİZİN B..BAKANINIZIN ZANNETTİĞİ GİBİ!!!

Bu videolar uzaar gider ama sabit fikirli, gerici, geri kafalı, iran olma yolunda emin adımlarla ilerleyen zihniyet at gözlüğü takmaya devam eder...

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)