Deli Çerkes adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar elinizin altında internet gibi bir nimet var.
Lütfen biraz zaman ayırın da tarihi araştırın.
Bu ülke nasıl işgal edildi ?
Basında Ali kemal' ler satın alınarak "asılacaksan , ingiliz sicimiyle asıl" diye işgal edecek devletleri yücelterek ,bilinç altına işleyip , çakma din adamlarının , şeyhlerin ( Bazılarının torunları halen aktif çalışır ) , çakma ülemanın yalan yanlış beyanlarıyla halkı yanılmasıyla, etnik köken kaşımalarıyla kürt aşiretlerinin isyan ettirilmesiyle zemin hazırlandı.
Günümüzde aynı senaryo tekrarlanmaktadır. Farkı ise, Amerikanın cemaat kavramının işleyişini daha iyi anlaması ve bunu daha etkili kullanmasıdır. Cemaatcilikte biat kültürü vardır. Soru soramazsın , neden-sonuç ilişkisini yorumlayamazsın.Bizler ne yazık ki değerlendirme yaparken çok objektif davranamıyoruz.Analiz yetenmeğimiz zayıf. sadece sonuca bakıyoruz.
Deli gibi savunduğumuz kişilerin ayıbı çıkınca , hesap sormak yerine ," ne var , herkez yapıyor" gibisinden mantık ötesi bir cevapla halen yanlış olduğunu bildiğimiz halde aynı savunduğumuz kişilerdeki bu kusuru görmüyoruz.kimseninde görmesini istemiyoruz.
İpler başkasının elindedir. Arada bir yalandan israile dayılanarak vay bee dedirterek çok insanın belki gözünü boyuyabilirsiniz ancak eğitimli insanları kandıramazsınız.soru soran, hakkını arayan, mantıklı düşünen insanlara biat ettirtemezsiniz.ettirtikleri sayısal olarak çok olduğu için iyice gözleri dönmüş vaziyette ve bu ülkeyi anahtar teslimine hazırlamak için buna karşı koyacak tüm kurumlar bunun için AYARLANIYOR. Kozmik odalar didiklenmiştir.Özel her türlü evrak imzalı imzasız demeden günlüklere kadar kullanımlıştır. Hatta terör örgütü sanıkları , şahit yapılmıştır. Bana bir tane hukuken geçerli belge gösterilsin , söz veriyorum tayyip mi olur cemaat liderimi olur kimin isterseniz onun istediğiniz yerini öperim.Onun yanında en çok ben bağırırım. iddia ile varsayım ile ali kıran başkesen uygulamalar ile , korku imparatorluğu kurulmuş , halk masallarla uyutulmaktadır. Halkta zaten uyumaya meyilli , israil amerika ve hükümet arasındaki , derin ilişkiyi görmeden , alenen sergilenen ,kayıkçı kavgasını , anlamadan seyretmektedir.
Geleyim başlığa , 169evi olduğunu iddia eden, bunu belgeler değil mi. ? bu bir iddia. Hukukta belge konuşur. Çıkartırsın tapu kayıtlarını bakarsın hakikaten 169 tane ise bundan yola çıkarak ne gerekirse yaparsın. Kayıtlarla oynamanında şimdilerde ne kadar basite indiğinide bir önceki cevabımda belirttim.Ancak devran o kadar değişti ve bunların gözü o kadar döndüki , iddia ya bile kesin doğru gözü ile bakıp işlem yapılırsa şasırmam. Velev ki kayıtlarda hakikaten 169 evi olsun. Emekli bir generalin 169 tanede ev olabilir.İstediğiniz kadar muazzaf veya emekli paşa maaşlarını göz önüne alın. emekli maaşıyla bu servet yapılmaz. Ama farklı şekilde yapılır. Bu nasıl olur?
1996-2002 yılları arasında bankacılık sektöründe bulundum. O zamanlar emekliye ayrılan nerdeyse her paşa özel sektörün her alanında çılgın maaşlarla yönetim kurullarına alınıyordu.Bunu yasaklayan bir kanunda yok.Çoğu paşa birden fazla şirketin yönetim kurulu olsun , danışmanlık olsun, artık ne görev verilirse yapar maaş+kar payı+hisse ( artık anlaşması nasılsa ) alır , o zamanki çılgın banka faizleriyle aldığınıda katlayabilirdi.( gecelik 2000 lere fırlayan repo faizlerini hatırlayın ) Bu parayla istediği şekilde gayrimenkul yatırımı yapabilir. Bu gayette dogaldır.Veya arsa alır, kat karşılığı müteaahhit ile anlaşır vs vs vs . Eğer paşanın bu mal varlığı aktif görevde iken yaptığı ispatlanırsa , burada bir çıkar ilişkisi aramak lazım.Emekliyken çalışarak elde ettiği paralarla ,yaptığı ortaya çıkarsa neyi ispatlar bu durum. ?
Hoş bir şey ispatlamasınada gerek yok. Tezgah kuruldu. Gelene illahi bir yafta yapıştırılıp, tıkarlar içeri.2 tanede pkk lı şahit bulurlar, gömün gitsin ne olacak.Halk oy vermeye devam eder ve bu mutluluk çemberi böyle sürer gider. Maksat Amerika ve israille gönüller şen olsun.İyi uykular Türkiye.