500luk yeni model hondalar beklemeye degecek
Reklamlar
-
Yeni modellerden cb500f cb500x ve cbr500r modellerinden en az bir tanesini ve scooter olarak forzayi 2013te gorecegiz, forza 300cc olarak gelirse 12.000-13.000TL araliginda olacaktir ama 250cc olabilir diye kucuk bir beklenti de var, asil bomba ise 500cclerde olacak, sanirim hondanin amaci bu kategorilerde rakipsiz olmak, fiyata gelince bu uc modelin satis fiyatlari 15000TL veya alti olacak, bu civarlara motor almak isteyen bekleyebilir, ben 500x i begendim en cok ama ne olursa olsun
Reklamlar
-
500x i bende çok beğendim tam ayarında olmuş bence
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
çok satarlar öyle olursa yakıt pahalı motorlar çift silindir kesin tercih sebebi
-
inazumadan önce gelecekmiş
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
inazuma suzuki turkiyenin yuzkarasi tvs flame ise isotlarin rekor isotlarda
-
cb500x o fiyatlara gelrise patlama yapar hele birde nc700 teknolojisi ile gelirse 3 lt yakıt falan olursa tadından yenmez...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
kursattekin adlı üyeden alıntı
Yeni modellerden cb500f cb500x ve cbr500r modellerinden en az bir tanesini ve scooter olarak forzayi 2013te gorecegiz, forza 300cc olarak gelirse 12.000-13.000TL araliginda olacaktir ama 250cc olabilir diye kucuk bir beklenti de var, asil bomba ise 500cclerde olacak, sanirim hondanin amaci bu kategorilerde rakipsiz olmak, fiyata gelince bu uc modelin satis fiyatlari 15000TL veya alti olacak, bu civarlara motor almak isteyen bekleyebilir, ben 500x i begendim en cok ama ne olursa olsun
ötv çok biniyor fiyata avrupada satış fiyatı 6bin € olan nc 700x TR de 21 bin tl. 500x in 15 bin altı olması imkansız gibi bişey 18 bin civarı olur tahminimce
-
Üç modelide fotoğraflarından incelediğim kadarıyla söylüyorum...Üçüde çok hoşuma gitti.Honda kaliteden ödün vermeden üretip birde üzerine 15.000 tl altında bir fiyat verirse peynir ekmek gibi satar.
Açıkcası 500 r benim daha çok hoşuma gitti.500 x ile 500 f in de fazlasıyla gideri mevcut...Honda bazı modelleri hakikaten çirkin tasarlamışken bunlar üzerinde çalışıldığı aşikar.Ancak bu yaptığımız doğmamış çocuğa don biçmekten öte geçemez...
Şeytan İcadı
-
versys daha güzel bundan
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
-
phradrel adlı üyeden alıntı
versys daha güzel bundan
Versys'i beğenmeyeni dövüyoruz biz zaten Yanlız fiyat olarak 15.000 nin altında kalmaları olayı değiştirir. Bir şey daha var; param olsa 3'ün den hangisini 0 km alayım diye karar veremem. R modeli bana hitap etmiyor. F modelini ve X modelini beğenmedim. Hele ki X modeli öyle çakma bişey olmuş ki... Yani kopyala yapıştır yaparken birkaç sistem ve jpg. dosyası eksin taşınmış gibi duruyor. Ama 2.el de bu motorlara göz koyabiliriz, uygun fiyata bişeyler düşürebilirsek.
-
hocam dalgamı geçiyosun :D bu verdiğin rakamlar resmen türk insanı ile dalga geçmek hayallerimle oynuyosun beni beklentiye sokup heycanlandırıyosun sonra 19.000tl görünce cbr500r ı nasıl bi depresyona giriceğimin farkındamısın :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
inazuma suzuki turkiyenin yuzkarasi
tvs flame ise isotlarin
rekor isotlarda
2012 motosiklet fuarına tvs cup motosiklet getirdi ama halen Türkiye de satışa çıkarmadı 1 yıl geçti nerdeyse.
http://www.motosiklet.net/medya/id92...ri-tvs-standi/
-
imkanı yok bu vergilerle 15.000 tl altına düşmesinin... hem zaten şuan plaka sigortalı cbr250r 10.300tl .... 17-20.000 arası fiyat çıkar kesin
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
o zaman soyle diyeyim, su an burada CBR 250 ABSli fiyati 120.000baht, ABS olmayan ise 110.000baht, bu yeni modeller ise ABSli olarak 150.000baht olarak satisa sunulacak, bu arada ninja250 ise 152.500baht, yani vergi dilimi ile kari ile 15.000TL ama su var tabi, hani nasil cbr250 8800TLden cbr125 te 4kusurden girdi ama piyasada yoktu, oyle olabilir, yani demem o ki satisa girdigi an 15ten girer sonra talebe gore 18e cikar, ilk kapan kar edecek, 15000 tanitim fiyatina hazirlanin, o gunu kacirmayin diyorum
-
500 lükler Türkiyeye gelecek mi ? Gelmeyeceğinden bahsediliyordu.
Born to ride, Ride to born
-
buberk adlı üyeden alıntı
inazumadan önce gelecekmiş
ulem motor gelemeden efsane oldu ....
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Bu yazdıklarının duyumunu nereden aldın kaynak nedir?
bu kadar kesin yazınca merak ettim ve kaynağını bilmediğimden pek birşey ifade etmedi... çıkar bakiim o baklayı önce
15000 tl ye getirmek oldulça iddialı ve uç noktada bir rakam. Hondanın özellikle banttan ABS siz çıkıyorsa vergilerle en az 1.500 tl yi bulan ABS yi çıkartıp bunu örnegin 500X'in NC700 le aradaki makası arttırmak için kullanması çok yüksek olasılık ki bu durumda 17.000 gibi bir fiyattan ABS yi düşşek bile 15.500 yapıyor dediğin rakamın üstü oluyor.
15 binlik fiyata ABS siz durumda imkansız değil ama beklentiye girecek kadar gerçekçi durmuyor
Ayrıca bu yazdıklarını bu motorların gelmeme ihtimali ve sinyalleri oldukça baskınken diyorsun
-
Kıyamet alametlerinden birisi : İnazumanın Türkiye' ye gelmesi
Born to ride, Ride to born
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)