Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Hayalindeki Motoru ALMAK ÇOK KOLAY :)

REKLAM ALANI
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bütün itibarını kaybettin gözümde...
    Hakkında yapılanlara çok kızmıştık...
    Demiştik ki helal olsun ..İşte bu demiştik....

Neyse...
    Akşam akşam .....

kesinlikle katılıyorum..ne kadar da çok kızmıştım o köylülere geri kafalı insanlar diye..belki de günahlarını almışım adamların...belki de işin içinde başka şeyler de vardı..orasını biz bilemeyiz ama bildiğim bişi var:

önce sen beni araştır falan lafları hiç hoş değil..sen kimsin de biz seni araştıracağız?yaşam koçu olduğun için mi?yaşam koçu ne iş yapar allah aşkına önce sen bize mesleğini bari anlatta bilelim ne iş yaptığını sonra belki milleti daha iyi kandırırsınız ne dersin?yok böyle ortamlarda herşeyi konuşmuyoruz yok herşey açık konuşulmaz yok haksız kazanç olur..daha şeffaf olamayacak kadar karanlıksanız o zaman nasıl haklı ve %100 kazanç sağlıyorsunuz?

sonra arkadaşlar gözü açık olunca, işin içinden çıkamayınca gelsin topic silinsin falan..halbuki abi tamam seni face'den ekleyelim ne kadar istiyorsan verelim deseydik hiç topic silme başvuruları olmayacaktı..

ayrıca senin işine gelmeyen konuşmalar yapılıyor diye buradaki insanları cahil yerine koyman da senin ne kadar cahil olduğunu gösterir bence..buradan ben dahil yorum yapan motor sevdalısı insanların tahsil ve kültür durumunu biliyormusun?

son olarak ne diyeyim,harbiden crazy bir durummuş bu olaylar,yakışır..
    makseli ve eren özer bunu beğendiler.
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama.Bu reklam kötü oldu,bence de silinsin Ama çok kişi okudu.

Alıntı cRaZy_iMaM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıkışmaktan diil kardeş cahille etme muhabbet küstürürsün demişler çok şükür alnımız ak yolumuz pak.

tayfun bora arkadaş net başında olmadığı için cevap veremedi.kendisi böyle sitelerden iş sunulmayacağını bilmediği için böyle bişey yaptı uyardım ve konuyu kapattım.işimizde şüpheli hiç bişey yok sadece herkese herşeyi söylemiyoruz böyle yerlerde.dedğim gibi hakeden var haketmeyen var.

bir mod gelip silerse bu topic i mutlu olurum

herkese iyi akşamlar
    https://www.youtube.com/user/funtay34
    http://instagram.com/tayfunboralegend/
    https://www.facebook.com/tayfun.bora

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    .işimizde şüpheli hiç bişey yok sadece herkese herşeyi söylemiyoruz böyle yerlerde
    Alnınızın akıyla kazanıyorsanız neden söylemiyorsunuz?...
    Neden illa özel görüşme ?...
    Herşey ortada zaten....
    Salakmıyız biz...

Ordan öyle mi gözüküyor ?...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

1 hayabusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    actıv 110
    burda aydınlatsaydın sitedeki insanların gözünde değerin düşmezdi en azından yanlış mı doğru bi iş olduğunu açıklayacak nitelikte yazıp aydınlatsaydın şimdi bu konu buralara gelmezdi suç bizlerde değil cahilliklede alakası yok acıklamadığın bi şeyin kampanya şeklinde buraya konu olarak açıp açıklamadınız.ben kimseyi suçlamıyorum Allah bilir..
    makseli bunu beğendi.

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    ahahahaha yaşam koçluğu mu? herkes yaşam koçu olabiliyor mu? öyle bütün hayatını gözden geçirebilecek güce sahip olabiliyormusun? her an düşüncelerini gözlemleyip neler yaratabildiğini farkedebiliyormusun? yoksa başka insanlara da kitaplardan okuduğunu efendilerinin sana söylediklerini mi aktarıyorsun aynen? Para verip çok kısa sürede yaşam koçu olabilirmiyim bende? ahahah

sizin gibi birşeyden anlamayanların yaptığı yaşam koçluğu yüzünden insanlar sömürülüyor, kendinize bağımlı hale getiriyorsunuz insanları. Nede olsa yeni bir meslek gibi görülüyor. hemen bu mesleği başından sömürüp cukka yapan tiplerin çıkması gerekiyor böyle. kar yağarken e5 te hayvan fiyata zincir satan tiplersiniz. bir türlü bitmediniz. azalmadınız bile.
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Çok laf yalansız,
    Çok mal haramsız olmaz......

Demiş atalarımız....
    Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz , elindeki bulgurdan olur ,,,

Da demişler....

Vallaha ne güzel demişler....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Otelde Beraber çalıştığımız Bir arkadaşım var Hiç samimi değilizdir ama bi iş var Bununda aklına başkası sokmuş Beni illa çağırdı bir yere Bi adam geldi 30 dk bişeyler anlattı ama üstü hep kapalı yani şöyle böyle dedi 15.20.000 Dolar kazanacaz dedi
    ama aslında hiç bişey demedİ Şöyleki WAP sitesi tasarlıcaz dedi oradan site tasarımı felan yapcaz dedi o kadar nasıl yapılır nasıl satılır bunlara dair hiç bi bilgi yok
    Soruyorum abi tamamda Nasıl para kazanacağız Kim nasıl bize Reklam vb şeyler verecek dedim Sen site aç gerisi kolay diyor
    madem site başına reklam alıyonuz kendi adınıza veya kardeşinizin adına neden açmıyonuz diyom Yok diyo adamalr araştırıyo felan sallıyo
    Misal sen ayda 30 milyar kazanıyon Başka birini çağırıp dermi Gel benim maaşıma ortak olak diye hayır
    Ama benden site açmam için 600 dolar istedi Bende tabi Koşarak uzaklaştım
    Ama şöyle bişey vardı adam cafeye davet etti bizi Ve Bmw ile de geldi Para gani hani ama nasıl ve nereden kazandığını söylemiyo
    Bizim Fehmide bu adama uyarak bi site açtı ama o da bi B.ku bilmeden İçi boş şeyler yazdı
    Şunu anladım ki İnsanların 600 Dolarını alarak size site açacağız size tüm firmalar reklam verecek Diye Yalan söyleyip 600 dolar alıyorlar
    Ama adam sıkı Pazarlamacı ha bi palavralar atıyor öff görsen Ne söylediği belli değil
    Ulen adamaların işi gücü yok milyonlarca site varken sana reklammı versin
    http://www.fehmisen.com/
    Buda bizim Fehminin sitesi Kesinlikle Reklam Değildir Ama Bi ziyaret Edin İçi boş şeyler Paylaşmış sitede Kendileri ile alakası olmayan şeyler
    Ama işin ne olduğu hala belli değil
    Arkadaşın Linki 5,10 dk Dinledim Ama
    bizim Fehminin Linkine benzeettim bende Oraya Bağlaıcakdım ama epeyli Uzun oldu beaaaa
    Sado

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayalinizdeki motora sahip olmakmı istiyormusunuz? yoksa ona hep uzaktanmı bakacaksınız? yarın çok geç olabilir.! aylık 1000tl kaderiniz değil! haydi hemen telefonu kaldırın ve yeni başlangıçlara merhaba deyin 0532 643 78 09 işte mutluluğun telefon numarası. haydi hemen arayın. üstelik 10 dakika içerisinde arayan herkeze 1 değil 2 değil 3 değil tam 5 motor veriyoruz.
    koreay ve dftuzlu bunu beğendiler.

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Ne kadar kısa yoldan zengin olma meraklıyız yahu...
    Almadan vermek, Allah'a mahsustur.
    Ava giden avlanır.
    daha birçok laf var bunlar gibi...
    SAYGILAR...

angorstatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FAZER 2006
    emlak işinde de çok para var, elektrik süpürgesi mi dersin, herballife mı dersin vsvs ne dersen de... çalışan emlakçı arkadaşım var aylık geliri iyi bir firmada çok üst düzey adamın kazandığı kadar kazanıyor, sokakta gördüğüm emlakçı var (kimse yanlış anlamasın lütfen) pabuçlar boyasız. haa bu arada ben de bankacıyım... ne yaparsan yap çok çalışırsan çok para kazanırsın.. biraz da yetenek gerekli.. ister herballife sat, ister süpürge, istersen bilgi, çalışmadan olmaz...
    motorda motor, ille de motor

neocasarea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı çelikatlı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayalinizdeki motora sahip olmakmı istiyormusunuz? yoksa ona hep uzaktanmı bakacaksınız? yarın çok geç olabilir.! aylık 1000tl kaderiniz değil! haydi hemen telefonu kaldırın ve yeni başlangıçlara merhaba deyin 0532 643 78 09 işte mutluluğun telefon numarası. haydi hemen arayın. üstelik 10 dakika içerisinde arayan herkeze 1 değil 2 değil 3 değil tam 5 motor veriyoruz.
    5 kiloda balderesi yaninda hediyemiz

niye millete ozele gel diyorsun? uyusturucu madde falanmi sattircaksin? torbacimi ariyorsun altina? yaz iste acik acik bilelim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yazdım zaten yukardaki mesjda

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Imam ve yesewi için çoklu üyelik uyarısı geldi ve hala bir açıklama yok

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşam koçluğu nedir yaaa...
    Millet yaşamayı bilmiyor mu?..
    Yaşamayı mı öğretiyor bu koç....

Saçma sapan işler....
    Yaşam koçluğu ile bu işleri birbirine zamanında bağlamışlar hala öyle gidiyor.Yaşam koçu insana yaşamayı öğretmiyor; nasıl mutlu yaşanır hayattan nasıl ne zaman zevk alınır bunları öğretir sağlıklı yaşaması için yönlendirir ve bunu bir eğitim dahilinde yapar. Ben bunun eğitimini alıyorum ve ilerde bir yaşam koçu olmayı hedefliyorum lütfen biraz saygı ile yaklaşın.
    cousinecruis bunu beğendi.

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Asıl para adultta. Bu bahsettikleriniz çerez parası.
    TAYFUNBORA ve MotorKafa bunu beğendiler.
    www.motorumla.net

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    alın o zaman.şimdi de yok efendim önce yok dedi sonra yolladı demeyin.face den ekleyip soranlara gayette güzel mantıklı açıklama yaptım yapıyorum
    bu link işle ilgili şirketle ilgili ön bilgi verir
    https://media.adobeconnect.com/_a831...&pbMode=normal

ilginçtir burada da milleti gaza getirip saha sonra sponsorunuz ile irtibata geçin o ne diyorsa onu yapın eğitim seminerlerine katılın diyor..eğitim seminerleri de milletin gözünü boyamak için diye düşünüyorum..bir de merak ettim hocam mı desem koç mu desem,bu seminerlere giriş ücretli mi?
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    Alıntı kartalizma07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muhabbete bak o-ringli olsun zincir
    egzantrik zinciri olmazmı
    ooo 5 sayfa varmış ilk yazılara bakabildim

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    mesajları şikayet ettim arkadaşlar
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)