Yaşam koçluğu nedir yaaa...
Millet yaşamayı bilmiyor mu?..
Yaşamayı mı öğretiyor bu koç....
Saçma sapan işler....
Yaşam koçluğu nedir yaaa...
Millet yaşamayı bilmiyor mu?..
Yaşamayı mı öğretiyor bu koç....
Saçma sapan işler....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
gerçek hayatta ve internette daha önce tanışmadık sanırım.
benim bildiğim herbalife aynen yukarda bahsettiğim gibiydi o zamanlar. üzerinde 5-6 sene geçti.
belki değişmiştir bilemeyeceğim o konuyu ama BENİM BİLDİĞİM, gittiğim gördüğüm yukarda yazdıklarımdır !
hocam tek bana yazma. insanlar soru soruyorlar onlara cevap ver.
bize söylenen de Amerikalı bir tüccarın annesinin kilo problemindne dolayı ÖLÜMÜ üzerine bu çalışmalara başlaması sonucu ortaya çıkan bir şirket olarak söylenmişti.
sizin de bahsettiğiniz aynı şirket mi ?
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
ekle beni facebook tan tanışalım görüşelim bilgilerin tazelensin kardeş ;) böylelikle kimsenin ekmeğiyle oynamazsın,kimseyi üçkağıtçılıkla suçlamazsın
Ara beni boya beni gibi oldu boyle. Birşey varsa herkes bilsin , özel muamele pek hoş karşılanmaz gibi geldi bana
Madem ki burada topic açtınız
yazın herşeyi herkes görsün....
Ekleyin facebook a falan yaş iş...
Adam çekmekten başka bişey değil bu yaptığınız....
Yazın buraya net olarak nedir?, ne değildir...
Herkes görsün....
Ya da sildirin konuyu gitsin...
Adamlar bildiğin dolandırıcı.Böyle kalabalık ortamı bulmuşlar.Enayi denk getiririz diye uğraşıyolar.Dünyanın en iyi doktorlarıymış.Sen onu küllahıma anlat.Günde kaç tane geliyo senin gibi pazarlamacı.
Bu sözün bana sanırım.
Ama yanlış yapıyorsun.
Özel bir şirkette yazılımcı olarak çalışıyorum.
Kimsenin ekmediğine taş koyma gibi bir niyetim yok ama insanları "hayalindeki motor" gibi boş vaatlerle kandırmanın da alemi yok.
Burda kimse kimseden lafını, bildiklerini ve tecrübesini paylaşmaktan çekinmiyor.
Lütfen burda anlatın ne bildiğiniz varsa. Facebook hesabımı sadece SEO işlerim için kullanıyorum. kendi şahsıma ait facebook adresim yok.
twitter var, o da işinize yaramaz. Çok ulaşmak isterseniz isim ve soy ismimle kendi blogumdan iletişime yazın.
bu konu benim için bu kadar...
tamam konu silinsin zaten benim istediğim de o.burda hakeden var haketmeyen var.hayat değiştiren bi işi herkesin hakettiğini düşünmüyorum.ciddi olan ''kardeş ben bilgi sahibi diilim ekmeğinle de oynuyomuş gibi olmak istemyorum bana tarafsız ispatla '' diyen olursa arar sorar ya da alın telefon numaram da burda !
0542 388 26 55 tarık balkı
sen önce beni bi araştır ondan sonra konuş
iş tam olarak nedir neyin nesidir açıklamıyosunuzki hep üstü kapalı tabirler felan
yaw arkadaşlar yaşam koçluğuymuş bilmem neymiş inanmayın derim..çılgın imam arkadaş ile ne idüğü belli olmayan açıklama yapmakta bile beceriksiz bir arkadaş çıkmış biri özelden ulaşın mesaj atın diyor diğeri face'den beni ekleyin diyor..böyle bir saçmalık olur mu?ne yapmak gerek diyor tüm arkadaşlar,adamlar ara beni ekle beni tara beni diyor..o zaman buraya neden başlık açtınız?gidin neyin koçluğunu antrenörlüğünü yapıyorsanız onunla uğraşın..böyle de bir mesleği ilk defa duyuyorum..kesinlikle bulaşmamak gerek hazır elinizde olandan da olmayın derim ben..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Bütün itibarını kaybettin gözümde...
Hakkında yapılanlara çok kızmıştık...
Demiştik ki helal olsun ..İşte bu demiştik....
Neyse...
Akşam akşam .....
bu sitede mod yok mu gelsin silsin şu topic i
İşte böyle böyle gidiyor apartmanın paraları )
motorcu dediğin zeki çevik ve ahlaklı olmalı
açıklayında bitsin burda iş sıkışınca hemen mod silsin ne oldu
Cevap gelmediğine göre ben yorumumu yazayım,
Yatırımlarda herşey açık olur.Şüpheye mal olucak davranış ve tavırlar içine girilmez.Spk lisansı var diyorsun.Lisansının iptal olabileceğini biliyor musun o lisansı kendine merak ile facebook sayfasına çekmek için kullandığın ortaya çıksa!Ürün ne olursa olsun sen güvenilir ol.Hiç yoktan ürün satamasan bile yalancı çoban gibi bir sıfat üstüne yüklenmez.
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
sıkışmaktan diil kardeş cahille etme muhabbet küstürürsün demişler çok şükür alnımız ak yolumuz pak.
tayfun bora arkadaş net başında olmadığı için cevap veremedi.kendisi böyle sitelerden iş sunulmayacağını bilmediği için böyle bişey yaptı uyardım ve konuyu kapattım.işimizde şüpheli hiç bişey yok sadece herkese herşeyi söylemiyoruz böyle yerlerde.dedğim gibi hakeden var haketmeyen var.
bir mod gelip silerse bu topic i mutlu olurum
herkese iyi akşamlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)