medem bu kadar kolay sen niye sahip olamadın
böyle bir şeye sahip olduktan sonra arasaydın daha inandırıcı olurdu
medem bu kadar kolay sen niye sahip olamadın
böyle bir şeye sahip olduktan sonra arasaydın daha inandırıcı olurdu
http://www.wellness.com.tr/index.php...mation/contact telefon numarasıda iyiymiş :D
Konuya biraz daha açıklık getirilirse güzel olur
https://www.facebook.com/gencal1
hayalindeki motor sürekli değişir 4 sene önce cbf150 yi hayal ediyodum benim için çok güzel bi motordu cbf 150 im olsun başkada bişey istemem diyodum aldım 6 ay sonra hiç bi hayali kalmadı :D sonra 250cc racing motorları hayal etmeye başladım aldım 11 ay oldu bi hayali kalmadı şimdi başkasını hayal ediyorum alıcam onunda hevesi geçicek insan oğlu paso yeni hayallerde :D gerçi bi nc700x le ömür geçirebilirim diyorum ama alsam 1 sene sonra sıkıcak biliyorum :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
aciklik grlecegini pek sanmam oyle birsey olsa herkes yapar neden ayda binliraya talim edeyimki demi..
Merhaba.
hörbülayf ı biliyorum. ama tasvib etmiyorum.
çünkü her yeni giren altına en az 3-5 kişi bulacak onlar da bulacak öbürleri de derken uzun hikaye. kolay yoldan kazanılmıyo diyenilirsiniz ama zaten sizin işniz altınıza birilerini bulup onlar üzerinden kazanmak.
adil bir kazanç sistemi yok bana göre.
kimse girmesin. emek olmadan para kazanılmaz. altına adam bulacam diye insanları emeksiz kolay paraya kazanmaya yönlendirilmemeli !
haydan gelen huya gider... ben uyarımı yapmış bulunuyorum bu konuda...
Makseli haklı.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Yok öyle dünya doğuştan gelen pratik ticari zekanız yoksa,ya da babadan fabrika arsa kalmadıysa bırakın köşeyi dönmeyi düz yolda zor yürürsünüz.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
hep merak ederdim bu zincirciler kerizleri nasil avliyor diye megersem kerizin yana yakila almak icin varini yogunu ortaya koyabilecekleri bir sey bulup
ona cok kolay bir sekilde ulasmalarini saglayacaklarini vaad edip elinde avucunda ne var ne yok alip altlarina z1000 cekiyorlarmis
bu baslikta bunun nasil gerceklestigini gormus oldum ve artik dahada bilinclendim cok tesekkurler yesewi bir an icin ben bile hayal alemine gecis yaptim
altimda istedigim motorla bir kac sn dolandim
Alttaki adamalardan para kazanmak ??? ne kadarda belli oluyor bilmediğin bu işi bu işte herkes kendi başınadır dostum kimse kimseden para kazanmaz sen benim altımda çalışsan senin çalıştığın işten baan bir kuruş para gelmiyor sen neyin kafasını yaşıyorsun Emeksiz para kazanılmaz öylemi hadi herbalife işinde emek vermeden sana kim para verecek göster bana bakalım bir seni işe aldım diye kimse bana para pul vermıyor sen kendi paranı kazanıyorsun bende kendi paramı zaten bu kadar basitce ayak üstü analiz etmeden düşünmeden yorum yapıyorsan sen ancak ayda 1.000 tl ye ömür boyu çalışırsın Bankaya git orada aynı benım gibi bir yatırım uzmanı bul ve deki %100 para kazandıran bir işe yatırım yapılırmı ??? bakalım sana ne cevap verecek
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
çelikatlı,
Arda_Karaca,
neocasarea,
Alper Kaya,
ÖZALTIN,
baysamin,
kartalizma07,
yesewi,
dftuzlu,
koreay,
psyche,
makseli,
MotorKafa,
ero__,
KeoS,
tr100a,
RunemagicK,
BROICER,
rahmi34,
ogzcngdk,
cbr125cbr,
kenya,
dogus2006,
1 hayabusa,
astorojna,
Safahat,
Phoenixs
takip edenlere baksana topic patlar
Biz kimseden para almıyoruz dostum biz diyoruzki alın size iş fırsatı bu işe giren kişilerden de biz para kazanmıyoruz Titan zinciri denilen olaya girersen orada senden giriş ücreti alırlar Herkes kendi işini yapar yaptıgı işin akrşılığında %100 kar'ını alır muşterisinden sıcak parasını alır cebıne koyar o parayı kimseyede vermek zorunda değildir.... Anlamadığınız bilmediğiniz gibi birde kafanızdan cahilce fikirler cıkarıpta işigercek boyutundan saptırmayın lütfen
Bir bankacıya soralım o zaman
Sıfır Risk sıfır zarar... %100 Kar olan bir iş yapılmaz mı ? bugün borsada bile para çok büyük dönse de bir hisse senedi bir seansta tavan gitse bile %10 kazanırsın öyle değil mi ??
---------- Post added at 22:23 ---------- Previous post was at 22:18 ----------
Bizde diyoruzki herkes yapsın ayda 1.000 tl ye kölelik yapma ama bizim insanımız köleliğe alışmış o daha kolay geliyor hani sırtını devlete dayada 1.000 tl al aman diyim çalış yeter sana Görüyoruz devletler bile iflas bayrağı çekmeye başladı artık...
Siz korkuyorsunuz çünki size başka türlü en basit yoldan anlatılamazdı herkes kulaktan duyma bilgileriyle katletti başlığı bense paranın nasıl kazanılacağını öğretmeye çalışıyorum bu işi yaparsanız riskiniz sıfır para kaybetme gibi bir olayınız yok bu kadar basit çalışırsan kazanırsın çalışmazsan kazanmazsın
---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:28 ----------
Şunu da Sormak İsterim Burada ekonomiden anlayan finanstan anlayan kaç kişisiniz ??? Herkes bu işi biliyorya hani o yüzden soruyorum yanlış anlamayın lütfen
kimsin lan sen topraaam. azımı bozdurma benim. adam akıllı konuş.yesewi adlı üyeden alıntı
bırah bunları. bilmesem, o toplantılara gitmesem yutturucan :D
neyi bilmesen ? ne ayak üstüsü. benim ayda kaç kazandığımı ve alnımın akıyla kurduğum web sitesinden gelen kazançla ayda toplam kaç lira kazandığımı nerden biliyosun.
ciddiye almıyorum seni artık.
ha son örneği vereyim.
benim kayınçoya biri gelmiş (hörbülayf değil heralde) demiş, aylık şu kadar para yatırıyolar. önce 4000 TL verip sanabirkaç hediye veriyolar diye. adam banka hesabına yatırılan para hakkıda birkaç kayıt göstermiş.
bu akıllıda inanmış ve tamam deyip girmiş. bankadan taksitli nakit avans ile 4000 TL yi çekip katılmış. Sonra "yok öyle, kendine satıcı mı bayi mi bilmem ne bağlaman lazım." ii demiş.
o da gitmiş bir tane bulmuş. öbür ay para yok. noldu demiş "her ay birini bulasinki para yatırılsın"
derken bin pişman şimdi. bu işlere girmeyin... gidin alınınızın akıyla ayda 1000 kazanın. Helal olsun...
bence bıraz üstü kapalı cevapladın soruları. nasıl bi iş bu napıyor ınsanlar? ne iş yapyolar? açsan diyoruz. yada tek ben anlamadım.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)