SYM alsam pişman olurmuyum
Reklamlar
-
yeni motor ehliyeti aldım.yeni motor almayı düşünüyorum.ama kararsızım.Hoda cb 125 güzel görünüşlü bir motor ama çok fazla şikayet var.titreşim çok, arka amörtisör sert ve uzun yola gelmez gibi yorumlar okudum.Sym 125 de güzel motor.Hem dayanıklı hem konforlu diyorlar.Ama Hondadan da vazgeçemiyorum.Çok kararsızım.Ybr'ye bütçem yetmiyor.Honda cb 125 satlık ilanlarına baktım.hepsinin kilometresi az ve satılıyorlar.acaba tutulmadğı için mi satılıyor.SYM alsam pişman olurmuyum.Lütfen görüşlerinizi bekliyorum
Reklamlar
-
Honda Cbr125r Neden düşünmüyorsun? Hem Raceing Hem 125r Hem ekonomik hem gösterişli. bence aradığın birçok şeyi sana sağlayacaktır. + bütçen ne kadar?
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
cx571 kardeşim bütçem 3500 tl son.ama söylediğim gibi çok fazla şikayet okudum.O yüzden tereddütte kaldım.biraz daha bigi verirsen sevinirim
-
Sonuçta her motordan şikayet var.Çin motorlarındanda çok şikayet var ama ben değilim.Kullanıcıya göre değişir.Adam gibi kullanıp bakımlarını düzenli yaptıktan sonra bi sıkıntı olmaz.Titreşim konusundada kulaktan dolma şeylere inanmayın.Titreşim olduğu yada olmadığı söylenilen motosikletlere bile hiç binmeden o motorda titreşim var yada yok diyen insanlar var.Malum oluyo heralde.
-
tukish39 arkadaşım senin tavsiyen nedir?
-
2. el az kullanılmış bir ybr al sende?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
3.500 tl bütçeniz var ise tvs rtr150 yi de düşünebilirsiniz bence...
ne imzası beaaa
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
2. el az kullanılmış bir ybr al sende?
Ybr'nin hem parçası bol ve ucuz hemde kendini kabul ettirmiş bir motor. Bende cb 125 var memnunum, ama gerçekçi olalım henüz piyasaya yeni çıkmış bir motor parça konusunda bir ybr kadar piyasaya yayılmamış bir motor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)