Motor tecrüben nedir?...
Ya da şöyle sorayım...
Hiç motorun oldu mu?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Onu anladım zaten hocam )) bu yaşta bu hıza enduro yetişemez enduronun keyfi eşle çıkar sanırım yoksa tın tın olur o olay
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
hocam tabiki oldu o nasıl soru tecrübe trafkte var / race olarak / enduro zorlanmadım ama yerinde kullanmadım sanırım ondandır crosslar çok iyi ya sürekli tekere geliyor motor )) bu arada adım ozan bu arakdasın hesabı
Ben anladım seni, nefes kesecek şeyler arıyorsun. bu 0-200 takıntın, red line arzun zaten bi gün keser nefesini ( bu arada allah göstermesin diyeyim de adımız caniye çıkmasın )
Yaş 19 olmasın sakın? Kardeşim iyisin okuyup araştırıyosun anladığım kadarıyla roll-on lar go prolar teknik tabirler havada uçuşuyoda gerçek tecürben nedir? motosikletin varmı modeli ne kaç bin km tecürbe yaptın vs.vs. bunları söyle sonra 5 dakika enduroya binmekle bunu anlayamazsın
Buyur izle. Nefesini de keser
http://www.youtube.com/watch?v=yQSq6IHr2Gk
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
http://www.youtube.com/watch?v=pCgAz4z26ak
altın elbiseli adam 6:40 - 6:50 arası özetlemiş
atlanmaması gereken bir durum da şu: insan vücudunun tasarımı ayakta durmaya, dik durmaya göredir. ss kullanırken girilen pozisyon nisbeten yatar olarak algılanabilir kafanın ve omuzların duruşu sebebiyle. dolayısıyla bir enduro ve ss karşılaştırmasında iki makinada da aynı ivmeyi görseniz bile enduro, ss deki hissi vermeyecektir. rüzgardan kaskınız ters dönebilir tabi onun vereceği heyecan ayrı olabilir. ama ivmelenme heyecanı arıyorsak zaten enduroya binmezdik biz de.
zx10 kullanıyorudum yakıttan tasarruf ve vergiden kırpmak için 2.el r6 aldım şuan onu kullanıyorum dediğim gibi adım ozan bu arkadasın hesabı km baz alırsak hocam yeterince çok diyebilirim sana kuryelik falanda yaptık 18 yaslarında tecrübe km ile değil hatalarla ölçülür bence 5 dk binmedim ki 3 gün sürdüm pek hosuma gitmedi karada kullandım sağa sola gittim vakit yokki şöyle dağa mağa çıkayım gezeyim ama çıksamda sıkılırdım sanırım işin özü yaslanınca enduro galiba yada evlenınce )
Kaşınanı kaşımak mı?0-200 arası 2-3 ncü viteste motorun sağa sola kayarak gitmesi mi?Hiç güleceğim yoktu.Çok saçma bir enduro racing kıyaslaması olmuş.Rüzgar sesinden şikayetçi olmuşsun ama bi tane vario touring cam takıyosun , rüzgar sesi falan kalmıyo.Bu kadar basit.Sen hangi enduroya bindin bilmiyorum ama , transalp'la şöyle bi tur atıpta bu motora hayran kalmayanı görmedim.Arabaları tokatlamaktan falan bahsetmişsin , zaten enduro senin tarzın olamaz.Biraz olgunlaşman lazım.Gerçi kırmızı ışıkta durduğumda yeşil yanınca gazı köklersem 15 sn içinde arkamdaki arabalar aynada bile gözükmüyo ama sen nasıl bi tokatlamadan bahsediyosun onu da anlamadım.Enduro çakıllı yollarda sağa sola atıyosa racing şarampolden aşşağı uçar.Benim transalp'le 100 km hızla gittiğim toprak yolda sen spor motorla aynı hızda gitmeye kalksan bütün iç organların yer değiştirir.En ufak bi tümsekte yoldan çıkar , havada takla atmaya başlarsın.Çünkü senin amortisörlerin serttir ve sen pürüzsüz asfalta mahkumsundur.
Ben motorcuysam özgürlüğü sonuna kadar yaşamak isterim.Sadece asfalt yola bağımlı kalmak bana ters gelir.Transalp'le ister dağ bayır , taş , toprak her yola girerim.İstersem de otobana çıkar 180 basarım.Özgürlük budur işte.
karaköy-sarıyer arası sahilde bir tur atın. bir tane kasksız endurocu görürseniz taksimde eşşek gibi anırıcam (hadi 2 olsun) ama bana o yolda 3 tane sadece 3 tane kasklı racing motorlu adam bulacaksınız. bulamazsınız ben söyliyim gerçi bulamazsanız da sorun yok, zihninizde bir şeyler oturmuş olacaktır zaten.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
bende racing den hiç hoşlanmam.iki büklüm oturuyorsun üstünde. 300km hız vursa ne olacak nezamn vuracaksın .hep 300km hızdamı gidiyoruz sanki. arkasında oturan 1 saat yolculuk yapsın kendini sıkmaktan yorulur. ama endru öyle değil ki evinin koltuğunda oturuyorsun gibi rahat yolculuk yapıyorsun.arkandaki de rahat rahat yolculuk yapmakta. tdm900 endru muhteşem bir motor. 3.5 saniyede 100km hıza çıkıyor. racing 1 saniyedemi çıkıyor sanki. hayatımda hiç kullanmak ve almak istemediğim mtr dur racing. buda benim yorumum.endruyu da sevmeyen vardır . zevkler ve renkler tartışılmaz....
ne güzel topik.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)