"Yazmayacağım" demiştim ama yazmak zorunda kaldım;
Motorcuları kimse sevmiyor deriz ya "birbirinin tarzından bile nefret eden motorculardan diğer sürücüler nefret etmezse bu şaşılacak bir durum olurdu.
Birbirine,hatta hiç tanımadığı motorculara bile seviyesizce davranan insancıklara başkalarının saygı göstermesini istemek sadece aptalca bir beklenti olacaktır
konudaki seviyesizlik ile zirve yaptık!
Motorun tarzı ile cinsel kimlik bağdaştırmaları,aşağılamalar,belden aşağı ve aptalca sözler gırla gidiyor.
Şurada aramızda iki hanım arkadaş var,onları da diğerleri gibi forumdan uzaklaştırmak icin elimizden geleni yapıyoruz sanki,
bi sakin olsak,buradaki toplumun motor ve erkeklerden değil,kadın ve erkeklerden oluştuğunun ayırdına varabilsek,
hele onların gözüyle de motora nasıl bakıldığını öğrenebilsek fena mı olurdu?
Bu forumda motorculuğun bu kadar belden aşağıya indiği başka bir konuya rastlamadım.
Motorla erkekliğin kaçınılmaz bir bağı varsa,bizden daha iyi motor kullanan hanımlar ne olacak?
Psikolojiye azıcık kafa yoranlar bilir ki,bir cismin erkeklik sembolu olarak yüceltilerek kişisel farklılık icin bahane edilmesi,sürekli erkekçe söylemlere konu edilmesi aslında erkeklik konusunda ciddi bir sorunla karşı karşıya olunduğunun bariz işaretidir.
Kaba olacak belki ama,yeri gelmiştir,motorla taslanacak erkeklik,pantolon cebinde patlıcan taşımaya benzer.
Aha koskoca adam neler söylüyor demeyin,seviyesizlik bulaşıcıdır,ben de nasibimi aldım
Motorculuğunu ve bilgisinin seviyesini asla eleştirmeden testlerini severek izlediğim Barkın bile kendisinden hiç beklemediğim şekilde bu yarışa dahil olup camiadaki yerini yıkmayı göze aldığına göre (ki hiç bir motorcu platformunda burada söylediği sözlerin arkasında duramayacaktır)konu vahim noktalara gidiyor demektir.
Gözönünde olan insanların yılların emeğiyle geldikleri yerler, kibrit çöpünden saraylara benzer,korunursa harikadır,ancak tek bir çöpün çekilmesi ile yıkılabilecek kadar narindir.
Hiç yapmak istemezdim ama bu kez forumun teknik altyapısındaki bir özelliği kullanmak zorunda kaldım.
hakaret,saygısızlık ve seviyesizlik kime karsı yapılırsa yapılsın, yapanı irtibatlarımdan siliyorum.
irtibatlarımdan silinenler kendi gibilerle diyaloguna devam edebilir.
Hem bana cevap yetiştirmek icin boşa zaman harcamaz.Hem artık irtibatı olmadığında bir kaybı da olmayacaktır
Beni iyi kötü tanıyanlar bilir ki bu ego gösterisi filan değildir,kisiler hayatlarını ve zamanlarını dilediği kişilerle dilediği şekilde gecirmekte özgürdür.
Başka türlü anlayan olursa da onun fikridir.Beğenmeyen de beni irtibatlarından silerse buna da saygı gösteririm.
biz forumları bilgi paylaşalım,görgümüzü arttıralım,zamanımızı hoşça gecirelim diye kullanıyoruz ya
bu konudan çıksa çıksa sadece karşılıklı hakaret çıkar,özel mesajla tehdit çıkar,tatsızlık çıkar ama hiç bir işe yarar sonuç çıkmaz.
Geçmişte bunun örneklerini çokça gördük,birbirine dayılananı,erkeklik taslayanı,söveni,forumdan atılanı,başka nickle yeniden kaydolup işi kavgaya vardıranı da oldu.
Oraya vardığında da başımız göğe erer artık.motorculuğumuza ve insanlığımıza negatif mertebe kazandırmış oluruz.
Hürmetler.