Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Zevkler tartısılmaz ama ( Enduro )

REKLAM ALANI
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Arada bikaç tane farklı motor var ama asıl racing budur.

Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bu başlık, cahil adamla tartışılmaza çok güzel bir örnektir. birileri doğruları bin kerede yazsa birşey değişmeyecek.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yağız delikanlı diyorlar senin için, Namın sordum pala tiger dediler... Gel sana benim SüperMotoyu satalım...
    nedendir bilmem, enduro sürmeye başlayalı bıyıklarım pala çıkar oldu, irkek motoruymuş
    3. motoru da alırsam dayak yerim evde, namımız iki paralık olur

HELLAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM BEYAZ
    RACEING hele arkada erkek taşıyorlar kırılıyorum ya nija kaplumbağ gıbı kamburları da cıkıyorlar

valla ...komık yavvvv

buarada SERES ı bana tanıtma ıstersen 40 yılda bır yarış olur onuda ayıp olmasın dıye
    LIDYALI bunu beğendi.
    TRANSALP.GR.COM

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı aytacaksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu başlık, cahil adamla tartışılmaza çok güzel bir örnektir. birileri doğruları bin kerede yazsa birşey değişmeyecek.
    Hangi doğruları? Senin doğruların mı?

Abovv maksimum 1-2 sayfa sürmesi gereken konu nerelere gelmiş

Hadi millet dağılın, herkesin zevki ve düşüncesi kendine.Bu kadar tartışmaya bile değmez.
    ANGARAJ

tabikide herkesin kendi zevki vardır fakat, başlığı baştan sona doğru okursanız enduro kullanan arkadaşların ss motosikletlere ve kullanıcılarına attığı boklar ile tartışmaların başladığını görürsünüz. aslında tartışmada değil sidik yarıştırma. hatta bazı arkadaşlar olayı okadar abarttıki, ss kullananlar ibne oldu, çünkü motoru kullanırken domalıyorlarmış. tabiki endurocular daha erkek..

bu forumdaki modlar nerede ben asıl onu merak ediyorum.
    ErknOzyurt bunu beğendi.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nedendir bilmem, enduro sürmeye başlayalı bıyıklarım pala çıkar oldu , irkek motoruymuş
    3. motoru da alırsam dayak yerim evde, namımız iki paralık olur
    SM nin tadına bakınca eve de gitmezsin zaten dert etme Bu insanlar boşuna tartışıyorlar, ahanda buraya yazıyorum ; Her Endurocu da SS'cisi de birgün son noktayı SüperMoto ile koyacak

Sloganımız, "SüperMoto alayına gider "

ErknOzyurt bunu beğendi.
    #sürenadam

Abi forumda savas çıkardım motosikelt dünyasını ikiye böldüm ) konunun buralara kadar gelceğini hiç tahmin etmezdim.Cevap vermekten yoruldum o yüzden alıntı yaparak millete cevap vermicem dalın birbirinize

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Alıntı Carl Gustav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben çoğunlukla motosiklet sürerken erkeklik ispatından uzak durma taraftarıyım.

Fakat madem çok talep var buyrun:

http://www.youtube.com/watch?v=VHpbRbiF__g

27.14'den itibaren izleyiniz gerçek enduroyu.

Slmlr
    Brkn

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------

Körler ülkesinde tek gözlü adam kral oluyor.

Klavye başındaysa motosikleti vitrinde görmüş adam, GP pilotu/Dakar şampiyonu oluyor.

Bıktım bu bilip bilmeden atıp tutmalardan.

Daha enduro'nun ne olduğunu bilmeyen adam, enduro/motosiklet felsefesinden bahsedince bana da geldiler artık.

Bu nedir yahu?

20 senedir yanlış biliyorsa, biz öyle değil böyle diyince kabahat mi oluyor?

Hem cahil, hem yaygaracı, hem de hep mağdur profile gıcığım arkadaş.

Tam şu andaki siyasi havaya uygun tartışmalar...

Biraz internet dışındaki kaynaklardan nisbeten sağlıklı bilgileri okuyalım, atıp-tutmadan önce öğrenelim, iki kere düşünüp bir kere yazalım diyorum.

Slmlr,
    Brkn
    Ben de genellikle erkekliğimi yatakta gösterenlerdenim.Motosikletle erkeklik olmaz.Ancak yukarıda arkadaşa "pistte bir iki dizlik erit de erkekliğini görelim" demenize binaen öyle dedim.Gerçek enduro dediğiniz KTM'ye gelince ben bu motoru beğenmedim.Selesi dar , enduro cross karışımı bir motor.150 kilo olması güzel ama ben honda'dan başka motora tövbeliyim.Honda dışında başka markalardan canı yanmış biriyim.Transalp'e bi kaç kere parça lazım oldu 3 gün sonra aradılar buyrun gelin parçanız hazır dediler.Transalp zaten sorunsuz motor.Servis de 10 numara.İşim olmaz KTM'yle falan.

Endurocu tanımına gelince endurocu asfalta bağlı kalmayı sevmeyen , traktör yolu , dağ yolu , kafasının estiği her yola girebilmeyi seven.Gerektiğinde de otobana girip 150-160 km hızlarda gidebilen , 10 saat motorun üstünde kalsa bile orasını burasını ağrıtmayacak motordan hoşlanan , rahatlık ve konforu seven kişidir.Bunu söyleyebilmek için kitap okumaya gerek yok.Ben kendim endurocuyum ordan biliyorum.Ben asıl sizin endurocu tanımınızı çok merak ediyorum.Endurocuyu selenin üstünde yayılmış patates çuvalına benzeten , 70 km hızla otobanda reflektörlü kıyafetle amele gibi gezinen kişi olarak tanımlayan kişi bakalım nasıl yapacak endurocu tanımını?
    lycantrophic ve ÖzLeMKaYrA bunu beğendiler.

Alıntı lycantrophic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arada bikaç tane farklı motor var ama asıl racing budur.

Güçü kontrol etmek zordur kardeşim. Bu enduro değilki gazı kökleyince yavas yavas gitmesini bekle.Tekere gelirsen 3.vitese kadr buda 220 km 200 km demek arka sağa sola atar gücü zaptetmek zordur ve zoru racingle aşarsın.

Motosikleti
    HONDA ANF 125 INNOVA + CRF 250 L
    yanlışlık oldu.

Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eh işte, bir de yazılanlar, ses tonu ve mimikler ile desteklenmez durumda olunca maalesef söylenenler yanlış da anlaşılabiliyor, bu da tartışmaları iyice saptırıyor falan Oluyor forumda böyle şeyler
    Ben dediğine katılıyorum.Yanlıs anlasılmak istememistim.Konuyu yine okursanız sadece 1 soru sordum ve olay tartısmaya döndü yok enduro kötü değil yok racingciler böyle sadece sorduğum , enduro buysa ben zevk alamadım.Enduro bu mu arkadaşalr dedim.Forum birbirine girdi anlamadım idrak edemedim

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    alakalı mı iblmiyorum ama göstergedeki r1100gs ye ait olup mil cinsinden verilmiştir...

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alakalı mı iblmiyorum ama göstergedeki r1100gs ye ait olup mil cinsinden verilmiştir...

http://yhelteljel.ee/wp-content/uplo...2/img_8413.jpg
    Şimdi topladım, çarptım, karekökünü alıp Pi rakamı ile çarptım ve 150 milin 240 km yaptığını gördüm, iyi, fena hız değil
    Yok be yalan söyledim, yakın gözlüğünü takınca kadranda görüyorun zaten...

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi topladım, çarptım, karekökünü alıp Pi rakamı ile çarptım ve 150 milin 240 km yaptığını gördüm, iyi, fena hız değil
    Yok be yalan söyledim, yakın gözlüğünü takınca kadranda görüyorun zaten...
    o değilde, 442.261 mil toplam yapılan yolu görünce gözlerim pörtledi....

dur bende büyüteç takayım yoksa toplam 44226,1 mil mi ?
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Adamlar bizdeki gibi cep telefonu misali zırt pırt motor değiştirmiyorlar ki
    Hatta cep telefonunu bile kolay kolay değiştirmiyorlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dur bende büyüteç takayım yoksa toplam 44226,1 mil mi ?
    Ha dediğin gibi olabilir, doğru.
    Ama benim söylediğim de halen doğru

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    race çileer bir gün hepiniz endrucu olacaksıınz.yaşlanınca falan değil.yaşım 36. 25 yaşındam beri endrucuyum. aralarda al satta fazer da aldım choper da .racing de bindim.arkadaşımındı. endrudan başkası kesmedi kesmiycek.bu arada hı zdan bahsediyorsak tdm900 247 hız yapıyor.kitapçığındaki hız ı 225km. al sana hız.daha ne olsun .

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Dersi kaynatmayın arkadaşlar.Mil falan boşverin şimdi.Birazdan altın elbiseli adam enduroya binmiş patates çuvallarının kitabını yazacak.
    ferad bunu beğendi.

Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    Hellas kardeş, madem Komotini'desin arada bir Serres'e piste uğra.

Şöyle biraz dizlik erit de görelim ne kadar erkeklik durumu varmış.

Ben hep görüyorum yollarda, viraja giremeyen, baston gibi süren "ERKEK" leri.

Ne fren yapmaktan haberleri var, ne motorda oturuştan.

Patates çuvalı gibi seleye yayılıp, gözlerini sürat göstergesinden alamadan motor üstünde durmaya çalışma hali.

Sonra da herkese bir ahkam kesmeler.

Ne kibirmiş arkadaş enduro sahiplerinde?

Yüksek seyahat motorları harika tabii, giyersin karayolları işçisi gibi sarı yeleği, saatte 70 km'yle cehalete yolculuk.

Slmlr,
    Brkn
    ben de sizi aklı başında biri sanırdım. hesabınızı hackleyen birisi yazmıyorsa bu satırları yanılmışım demek ki.
    ÖzLeMKaYrA bunu beğendi.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Hellas kardeş, madem Komotini'desin arada bir Serres'e piste uğra.

Şöyle biraz dizlik erit de görelim ne kadar erkeklik durumu varmış.

Ben hep görüyorum yollarda, viraja giremeyen, baston gibi süren "ERKEK" leri.

Ne fren yapmaktan haberleri var, ne motorda oturuştan.

Patates çuvalı gibi seleye yayılıp, gözlerini sürat göstergesinden alamadan motor üstünde durmaya çalışma hali.

Sonra da herkese bir ahkam kesmeler.

Ne kibirmiş arkadaş enduro sahiplerinde?

Yüksek seyahat motorları harika tabii, giyersin karayolları işçisi gibi sarı yeleği, saatte 70 km'yle cehalete yolculuk.

Slmlr,
    Brkn
    Size hiç yakışmadı bu laflar Barkın Bey.Yahu herşeyi geçtim sarı yeleğe bile laf atmanız gerçekten acınası olmuş.

Bende görüyorum yollarda.Hatta bugün iki tane motosikletçi gördüm; biri SS sürüyordu, diğeri enduro. SS süren abimiz de doğal olarak kask yoktu ve etrafa hava atma peşindeydi. Enduro sahibi abimiz de sarı yeleğini giymiş, trafikte kurallara uyarak aheste aheste giden, selamını da eksik etmeyen biriydi.Asıl kibir "sonradan görme" SS sahiplerinde.

Hani bu saçma tartışmaya hiç girmeyecektim fakat bu hakaretler gerçekten hoş değil ki, endurocu olmamama rağmen bana hoş gelmedi.

Saygılar,
    ANGARAJ

11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)