Arada bikaç tane farklı motor var ama asıl racing budur.
Arada bikaç tane farklı motor var ama asıl racing budur.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
bu başlık, cahil adamla tartışılmaza çok güzel bir örnektir. birileri doğruları bin kerede yazsa birşey değişmeyecek.
RACEING hele arkada erkek taşıyorlar kırılıyorum ya nija kaplumbağ gıbı kamburları da cıkıyorlar
valla ...komık yavvvv
buarada SERES ı bana tanıtma ıstersen 40 yılda bır yarış olur onuda ayıp olmasın dıye
TRANSALP.GR.COM
tabikide herkesin kendi zevki vardır fakat, başlığı baştan sona doğru okursanız enduro kullanan arkadaşların ss motosikletlere ve kullanıcılarına attığı boklar ile tartışmaların başladığını görürsünüz. aslında tartışmada değil sidik yarıştırma. hatta bazı arkadaşlar olayı okadar abarttıki, ss kullananlar ibne oldu, çünkü motoru kullanırken domalıyorlarmış. tabiki endurocular daha erkek..
bu forumdaki modlar nerede ben asıl onu merak ediyorum.
Abi forumda savas çıkardım motosikelt dünyasını ikiye böldüm ) konunun buralara kadar gelceğini hiç tahmin etmezdim.Cevap vermekten yoruldum o yüzden alıntı yaparak millete cevap vermicem dalın birbirinize
Ben de genellikle erkekliğimi yatakta gösterenlerdenim.Motosikletle erkeklik olmaz.Ancak yukarıda arkadaşa "pistte bir iki dizlik erit de erkekliğini görelim" demenize binaen öyle dedim.Gerçek enduro dediğiniz KTM'ye gelince ben bu motoru beğenmedim.Selesi dar , enduro cross karışımı bir motor.150 kilo olması güzel ama ben honda'dan başka motora tövbeliyim.Honda dışında başka markalardan canı yanmış biriyim.Transalp'e bi kaç kere parça lazım oldu 3 gün sonra aradılar buyrun gelin parçanız hazır dediler.Transalp zaten sorunsuz motor.Servis de 10 numara.İşim olmaz KTM'yle falan.
Endurocu tanımına gelince endurocu asfalta bağlı kalmayı sevmeyen , traktör yolu , dağ yolu , kafasının estiği her yola girebilmeyi seven.Gerektiğinde de otobana girip 150-160 km hızlarda gidebilen , 10 saat motorun üstünde kalsa bile orasını burasını ağrıtmayacak motordan hoşlanan , rahatlık ve konforu seven kişidir.Bunu söyleyebilmek için kitap okumaya gerek yok.Ben kendim endurocuyum ordan biliyorum.Ben asıl sizin endurocu tanımınızı çok merak ediyorum.Endurocuyu selenin üstünde yayılmış patates çuvalına benzeten , 70 km hızla otobanda reflektörlü kıyafetle amele gibi gezinen kişi olarak tanımlayan kişi bakalım nasıl yapacak endurocu tanımını?
yanlışlık oldu.
Ben dediğine katılıyorum.Yanlıs anlasılmak istememistim.Konuyu yine okursanız sadece 1 soru sordum ve olay tartısmaya döndü yok enduro kötü değil yok racingciler böyle sadece sorduğum , enduro buysa ben zevk alamadım.Enduro bu mu arkadaşalr dedim.Forum birbirine girdi anlamadım idrak edemedim
alakalı mı iblmiyorum ama göstergedeki r1100gs ye ait olup mil cinsinden verilmiştir...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Adamlar bizdeki gibi cep telefonu misali zırt pırt motor değiştirmiyorlar ki
Hatta cep telefonunu bile kolay kolay değiştirmiyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
Ha dediğin gibi olabilir, doğru.
Ama benim söylediğim de halen doğru
race çileer bir gün hepiniz endrucu olacaksıınz.yaşlanınca falan değil.yaşım 36. 25 yaşındam beri endrucuyum. aralarda al satta fazer da aldım choper da .racing de bindim.arkadaşımındı. endrudan başkası kesmedi kesmiycek.bu arada hı zdan bahsediyorsak tdm900 247 hız yapıyor.kitapçığındaki hız ı 225km. al sana hız.daha ne olsun .
Dersi kaynatmayın arkadaşlar.Mil falan boşverin şimdi.Birazdan altın elbiseli adam enduroya binmiş patates çuvallarının kitabını yazacak.
Size hiç yakışmadı bu laflar Barkın Bey.Yahu herşeyi geçtim sarı yeleğe bile laf atmanız gerçekten acınası olmuş.
Bende görüyorum yollarda.Hatta bugün iki tane motosikletçi gördüm; biri SS sürüyordu, diğeri enduro. SS süren abimiz de doğal olarak kask yoktu ve etrafa hava atma peşindeydi. Enduro sahibi abimiz de sarı yeleğini giymiş, trafikte kurallara uyarak aheste aheste giden, selamını da eksik etmeyen biriydi.Asıl kibir "sonradan görme" SS sahiplerinde.
Hani bu saçma tartışmaya hiç girmeyecektim fakat bu hakaretler gerçekten hoş değil ki, endurocu olmamama rağmen bana hoş gelmedi.
Saygılar,
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)