Benzinin litre fiyatına 9 kuruş zam yapıldı. Zamlı tarife gece yarısından sonra geçerli olacak.
http://ekonomi.milliyet.com.tr/benzi...14/default.htm
Şaka gibi artık yeter bu kadar zam üzerine zam yapılmaz. İnsanda sabır falan kalmadı Yeter !!!
Benzinin litre fiyatına 9 kuruş zam yapıldı. Zamlı tarife gece yarısından sonra geçerli olacak.
http://ekonomi.milliyet.com.tr/benzi...14/default.htm
Şaka gibi artık yeter bu kadar zam üzerine zam yapılmaz. İnsanda sabır falan kalmadı Yeter !!!
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Daha çok gelecek...
Önce emniyet, sonra hareket...
DAHA DÜN BENZİNİN GALON FİYATININ DÜŞÜŞTE OLDUĞUNU OKUDUM DÜNYADA DÜŞÜŞ HEMEN FİYATLARA YANSITILIYOR BİZDE DÜŞÜŞ YANSITILMIYOR ÖNCE ZAM YAPILIYOR SONRA 20KURUŞ DÜŞTÜYSE 5 KURUŞ İNDİRİM OLUYOR ARDINDAN KEYFE KEDER 2-3 ZAM AMA ÇÖZÜM YOK. VALLA ÜLKEMDEN KAÇMAYA FIRSAT KOLLAR DURUMA GELDİM İMKAN ARIYORUM
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Benzine gelen zamlar sonunda söylenen sözler beni hep güldürür.O dönemdeki hükümeti kötüler herkes.Ama kim gelirse gelsin sonuçta başa gelen herkes benzine zam yapmadan gitmiyoTürkiye de Benzine zam yapmayacak bi babayiğit lider dünya üzerinde yok.ben 33 yıldır görmedim
Bu böyle olmayacak arkadaşlar sesizimi duyuralım burdan klavyeden yazmak ile olmuyor , bu nedir arkadaş yazıktır günahtır yaaa
suyla çalışan motor yapsan suyada dünya zam yaparlar....idrarla çalışan motor yapmak lazım...
uuuu beybi.....
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Benzine yapılan zam Suriye'li yobaz teröristleri beslemeye gidiyor. Bu, zamın kendisinden 10 bin kat daha fena...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Rusyada benzin 1 dollar!!!!
Türkiyede yaşıyan, rus arkadaşıma sordum, çifte vatandaşlılk aldı. Rusayada benzine bu kadar zam gelse ne olu diye?
Yüzünde tebessüm abi kafayımı yedin!!!!, millet sokaklara dökülür eski fiyatına tekrar döner dedi
Peki abi siz neden protesto etmiyorsunuz dedi???
Diyecek bişey bulamadım, ALIŞTIK ARTIK DEDİM.
Sizin ülkenizde birlik beraberlik yok ve kendini kandırma deyince, konuyu değiştirmek zorunda kaldım
YAMAHA
çeneyle yürümüyo bu işler agalar.
hani maçası yiyip de kontak kapatacak millet?
örgütleneme, tepki vereme, protesto edeme, bağrından bu işleri organize edecek liderleri çıkartama, anca mızmızlan dur!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ne kadar zam yaparlarsa yapsınlar, trafıktekı arac sayısında değişme olmuyor. Hukumette bakıyor kımse sesini çıkartmıyor ,zam yapsakta yapmasakta biniyorlar, ozaman cebımızı bıraz daha dolduralım dıyorlar.
Hepsını gectım, en azından zaruri ihtiyaclar olan , elektrik, su ve dogal gaza dokunmasınlar. Bugun arabaya bınmeyeyım dersınız ama 1 gun susuz kalırım yada elektrık kalıım diyemezsınız. Ama ne desek nafıle . Önumuzdeki ay elektrik ve doğal gaza %10 ila 15 arasında zam yapılacak. Durmak yok ! yolmaya , sömurmeye devam .
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Tüm bu zamlara rağmen, 2012 yılı sonuna kadar litre fiyatının 5,00 TL'yi geçemeyeceğine olan inancımı korumaya çalışıyorum.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Türkiye genelinde aynı gün aynı saatte bir etkinik mi düzenlesek ? benzin zammını protesto için.
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Bu ne arkadaş, benzin almak için kredi çekeceğiz neredeyse.
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)