Koyun Sürüsü bu topiğide basmış baksana YAPILAN ZAMMI Kendi Başa geçirdiği hükemetten değil
muhalefetten sorumlu tutuyor neden zamma mudahale etmiyorlar diye yazık ya başka bişey demiyorum
Koyunun bile bir haysiyeti var ama O sizde yokkk
Sado
Valla ben varım. Gerçi Osbourne organize ettiğinde gelirim deyip gitmemiştim. İçimde ukde olarak kalacak sonsuza kadar. Sonra da bırakıp gittiydi buraları örtmen bey. Ayıp ettik adama. Bu sefer havalar bozmadan yapalım yapacaksak Yalnız bir anda 2-3 kişi bulabiliriz kendimizi
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Sen ne diyon beaa Senin o dediğin Mersin ticaret mesleğin önünde başımıza geldiydi
belki hiç yoksa 80 kişi gitti Endüstüri meslke lisesi olarak ula dayakda yemicez ha 5 tane yunus ekibi bi geldi 1 de sivil araç ula arkama bi baktım 5 kişiyiz her biri bir yerde
-polis siz ne bekliyorsunuz lan burda
- Abi kardeşim bu okuldada onu bekliyorum
Sado
Turkiye siyasetine koyun tabiri yeni girdi zannediyorsun degil mi?
Basina illa coban bekleyen bir suru bizim neden bahsettigimizi anlayamaz tabi.
Simdi ben de bir kac soru sorayim.
Alternatif yok demissin.
Nereden biliyorsun?
Kac tane siyasi parti programi okudun da en iyisinin akp olduguna karar verdin?
Akp'ye oy verdin ama onun programini bile okumadin.
Hadi gel bize, okudum diye yalan soyle de inanalim.
Halk size teveccuh gostermiyor,halka inemiyorsunuz,kendinizi benimsetemediniz vs demissin.
Eger halk bizi sevsin diye yalan soyleyeceksek,duzenbazlik yapacaksak,sevmeyiversin kardesim.
Benim sahsi olarak ne iktidar talebim var ne de saltanat hevesim.
Halka yalan soyleyerek,gozboyayarak iktidar ol sonra kalk burada ahkam kes.
Halk mevcut iktidarin politikalarini onayliyormus!!!
Seni dutan zannedecekki,
Akp secim doneminde halka;
Benzine,mazota,elektirige muremadiyen zam yapacagiz,
Buna karsilik,emekli,isci,memur maaslarini sadaka oraninda arttiracagiz.
Pkk sorununu bizden baskasi cozemez,sayin ocalanla elele bu isi cozecez,
Oslida pazarlik yapicaz,
Vs.vs.
Dedi.
Haljta mutlulyk gozyaslari icerisinde kisup akpye oy verdi.
Hadi ordan...
Boş işler bunlaaarrrr
düşünmeyin bunları
öteye gittiğinizde ne benzin olacak ne zam
hürileriniz ve siz
bize inanmaya devam edin
yolmaya devam.
ben diyorum ankara kalabalık, sen diyosun akşam yedim salatalık.
gerçekçi olun gerçekçi, inin şu chp'liliğin fildişi kulelerinden de idare etmeye talip olduğunuz millet ne yer, ne içer, neye inanır, nasıl yaşar bi görün. yetmedimi milletten uzak geçirdiğiniz 80 sene?
millete yalan söyleyemeyiz diyosun, demek memleket meselelerini çözeceğine kendin bile inanmıyorsun! bu ne yaman çelişkidir aga.
sizin halktan kopuk tuzukuru seçkinler cemiyeti olmanızda mı akp'nin meselesi?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
şuan litresi ne kadar peki? uzun 15 gündür motora binmiyorum.hiç haberim yok fiyatlardan.mt adına prostesto düzenleyebiliriz bencede
İşte bizim yapamadığımız.Buyursunlar..
enjoy mod:ON
hmm o yüzden desene bu kdvler ötvler vergi zamları.
ekmek yok pastaya devam haa ekmek dedimde dün akşam haberlerde gördüm fırıncılar odası başkanı müjdeli bir haber verdi ekmeğe %10 %15 arası zam gelicekmiş.
lafı evirip çevirim dolandırıp süse püse gerek yok işin özü şudurki
senin öve öve bitiremediğin iktidardakiler vatan haininin önde gideni amerikanın taşeronu ayakcısı maşası yahudilerin sadık köpeğidir.
banlanırmıyım uzaklaştırmamı alırım bılmem ama değer be arkadas valla deger
Yahu su chpli dedigin kimler be kardes.
Ikimiz arasindaki tartismaya chplileri neden katiyorsun?
Umarim beni chpli zannedecek kadar dangalak degilsindir.
Senin milletten anladigin sey,akpye oy verenler.
Gerisini naapacaz?
Ama once sorduklaeima bile cevabin yok ki simdi sorduklarima cevap veresin.
Siteden atılmayacağımı bilsem güzel bir yorum yapacam da işte ...
Gittiğim yere varmak değil, motorumla yolda olmak önemli olan.
senin düzayak chp'li olduğunu düşünüyorum.
sorun chp'li olman değil.
xj6 partisinden de olsan sorun dayatmacı, tahammülsüz, tekdüze vatandaş isteyen kafan.
sorun yobaz olman ve memlekette başka hiçbir akıma temsil hakkı vermemen.
milletten anladığım şeyi sen anlamamışsın, ya da iyi niyet göstereyim, ben anlatamamışım diyeyim.
ama bu ülkenin en büyük partisinin seçmenini yıllarca aşağılayarak sindirmeye çalışmak halkçılıksa halkçı malkçı değilim.
ortadoğunun göbeğindeki bu ülkede bin türlü çiçek var.
resmi ideoloji ve chp kafası sadece islama mesafeli, yüzü batıya dönük olanına yeşerme şansı veriyor. (bkz: 2x2=4)
parti porogramı mı?
güldürmeyin adamı
ben adamakıllı muhalefet diyorum işi getirip getirip kısır akp sızlanmasına getiriyosun. şaşırtıcı bi davranış tarzı mı? asla
biz diyoruz ankara kalabalık, sen diyosun akşam yedim salatalık.
sorulan sorulara cevap verme kaçamak iki cumle ıle yırt oldumu sımdı
milletin bulgura tav olduğuna inananlara gelsin bu yazı o zaman. belki feyz alırlar da birbirimizi anlama yolunda 2 metre yol daha katederiz;
;2820207 adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:26 ----------
benim öve öve bitiremediğim iktidar da kimmiş yahu? yazdıklarımı düzgün yorumlayamayan okumasın arkadaş, emeğime saygısızlık bu.
benden neyin cevabını istediğinizi de anlamıyorum, başka şey diyorum. anlamamanızı da anlıyorum
Tarak Saman yeni nakit kafası, CIA kafası. NATO kafa NATO mermer. Ne anlatsan boş. Duvara konuş daha iyi. Gelmiş bi de taraftan copy paste yapıyo Yazık...
Neymiş ikna edecek mişiz. Neyini ikna edecez. Bi önceki sayfada yazdık. Dermanı yok. CIA'nın zırvalarına inanmışsın kayıtsız şartsız. Memleketi nasıl uyuşturduklarının en güzel örneğisin. Debelendikçe de batıyosun farkında değilsin.
Ne diyorduk. Benzine son 6 günde 45 kuruş zam geldi diyorduk. Ama yok canım bunlar ceHapelilerin pis postalcı darbecilerin yalanıdır kesin
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
zekamı ve zihniyetimi küçümser nitelikteki uyduruk mesajın memleket gerçeklerini değerlendirmen konusunda da ne kadar isabetli olduğunun ipuçlarını veriyor. aydınlatıcı mesajın ve konuya kıymetli katkıların için teşekkür ederim.
kimsenin sizi iplediği yok gençler, bi tek ben meşrebimce yazıp bi irtibat kuruyorum ama sonuç ortada, her seferinde linç girişimi. sizlerle bu mesajlaşmalara girerek hata ettiğim konusunda ciddi tereddütlerim var. du bakalım.
Mevzu kopyala yapıştır ise alasını yapalım 2dk'da
Öyle sayfalarca okumayada gerek yok gözünü açtınmı yeter.
Kısacası bu oyunları görmek için 2-3 üniversite bitirmeye gerek yok okur yazar olmak yeterli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)