Aha zamcık gelmiş, 9 kuruş nedir yahu kesmez, 10'' dildo lazım lazım. Dünya piyasalarında petrol fiyatı düşüp dolar kuru aşağıdayken bunu ancak dildoyla açıkladığım için kusuruma bakmayın.
Aha zamcık gelmiş, 9 kuruş nedir yahu kesmez, 10'' dildo lazım lazım. Dünya piyasalarında petrol fiyatı düşüp dolar kuru aşağıdayken bunu ancak dildoyla açıkladığım için kusuruma bakmayın.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
altın alacağımıza benzin alalım..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Her durumu o kadar kabullenmişiz ki benzin 10tl de olsa vız gelir. Amerika ' da benzin fiyatı neredeyse 10 yıldır aynı ve zam "biraz" yüksek olursa millet isyan ediyor ve makul seviyeye düşürülüyor oysa bizde öyle mi ?
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
motosikletler hususi otomobiller kontak kapatsa ne olurki,yakılan yakıtın %1 i bile değildir toplamı,nakliyat şirketleri,şantiyeler,otobüs firmaları,ve akaryakıt tüketimi yüksek birey ve kuruluşlar kontak kapatmadıkça,100 tllik benzin alsan ne almasan ne,boşa konuşuyoruz milli iradenin istikrarı lazım,türkiyede ticaretim durma noktasına gelmesi lazımki,zam geriye çekilsin,onun haricinde toplanalım 10000 kişi taksime,boş bomboşşş....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ahhh
bu zam bi harika dostuumm
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
yav milleti çalmaya sevkediyorlar daha ne diyeyim .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Hiç korkularıda kalmamış çaktırmadan zamlarızda demiyorlar artık. vergilere zam üstüne hemen benzine zam sonumuz hayırlı olur inşallah
ama iyiye gitmiyor bence bir yerde patlıcak ama nerde.
Turan, emin ol bu millet patlamaz tıs bile demez. Hatta köprünün ortasına bir arap daha isteriz derler. Hani usta kişi diyor ya uysal koyun değiliz diye, hah işte o dediği uysal koyun bu millet.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
İstanbul'daki tüm motorcular toplanıp motorlarını ellerinde sürerek köprüden geçme eylemi yapılsa fena olmazdı..
Youtube: YOL AVCISI
la aga ben akp seçmeni sen azılı kominis. ne farkın var benden anca tatava yapıyonuz. hani örgüt? hani başkaldırı? hani protesto? hani kontak kapama? hani basın açıklaması? hani lider? bu millet dediğin aha sen ben, bi de kendini bi ayrı tutanlar yok mu. ömrümü yidiniz. yapamadık de. karşı politika üretemedik de. lider çıkarıp da ses getiremedik de. anca burdan bıdırdarım de. pabucumun halkçıları.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz
Bu zamdan sonra norveçi geçiyoruz ve en pahalı benzin bizde oluyor.
BENZİN HANGİ ÜLKEDE NE KADAR?(EURO/litre)
Türkiye 2.07
Norveç 2.06
İtalya 1.88
Danimarka 1.87
Hollanda 1.87
Portekiz 1.80
İngiltere 1.76
Almanya 1.71
ABD 0.81
yeah wunderbar
Arkadasin gercekten cok dogru demis.. Gercekten birlik beraberlik kalmadi..Herkez bir telden caliyor.
Size bisey anlatayim..Ben oyun salonu isletiyorum.. Ps3 var haliyle..Musteriler Turk ve Ingiliz..Nese ps oynarken basinda bi 7-10 kisi oluyor, icerde icecek yasak ama bazi cocuklar caktirmadan getiriyo , mesela ingilizler yere doktu diyelim ben duymaz gormez isem haberim dahi olmuyo ama gorursem gidip soruyorum kim doktu! Kimse ne oldugunu bilmiyo veya kimin doktugunu..
Ama turkler oynarken noluyo biliyomusunuz..Icecegi oraya soktuklari anda biri gelip ispiyonluyo veya gorursem, yanlarina gidince hepsi kimin doktugunu veya bilmese bile baskasini gosteriyor..
yani anlatmak istedigim gercekten bizde turklerde birlik beraberlik yok..Diyeceksinizki cocuklardan ornek gosteriyosun, agac yas iken egilir...Herkez kendi k..... kurtarmaya bakiyo sadece..
az bile yapıyorlar daha çok yapsınlar bu % 50 oy verenler düşünsün ben düşünmüyorum 3-4 yıl oldu haber dahi seyretmiyorum . bunlara oy verenlerin diye kalayladığı zaman uçu bana dokunmuyor. hep 20 tl lik alıyorum
30 yıldır ve daha fazladır benzine zam geliyor. 30 yıldır baştaki adam aynımı yoksa birsürü partiden adam başa geçmemişmi? Sağıda soluda aynı. Bulun benzine zam yapmayacak babayiğit bi adamı, başa geçirelim. Burdan sallaması kolay. Kimseyide desteklediğim yok. Hepsinin canları cehenneme.
cem uzanı secmediniz hep ondan oldu bunlar
yoksa mazot 1 tl benzin 1.5 tl olacaktı =)
geriden ama
# motosikletle.blogspot
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)