içkiyi içen gazı yakan ödesin
Reklamlar
-
Gün geçmiyor ki bir sayın bakanımız aforizma çıkarmasın...
destekçileri gazla değil de beleş kömürle ısındıkları için söylemiş olabilir mi bilmiyorum...
http://www.ensonhaber.com/taner-yild...012-09-27.html
öyle değilse bile zaten içkiyi içen, gazı yakan ödüyo..aynen tuvalete işeyenin parayı verdiği, otobüse binenin ödeme yaptığı gibi...ha trt izlemeyip elektrikte trt payı ödeyenler, camiye gitmeyip kullandığı üründe diyanet payı ödeyenler hariç...
deveyi diken ile başlayan atasözü geldi aklıma
Reklamlar
-
Güzel içen yakan ödesınde...
KAÇAK ELEKİRİK VE SU KULLANIMINI, NEDEN KULLANMAYAN BORCUNU ÖDEYEN, KİŞİLERİN ÜSTÜNE YIKIYORSUN
___________________ADALET BU OLSA GEREK___________________
-
motosiklet.net adresinin hükümet karşıtı kullanıcıların yoğun olarak kümelendikleri bir oluşum olduğunu hergün tekrar tekrar görüyoruz.
politikaya atılın, ne bileyim stk'lara katılın, hergün hergün papağan gibi aynı şeyleri burda tekrar etmeniz kabak tadı verdi epeydir.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Tamam iyi güzel de Hataydaki 100.000 Suriyeli teröristlerin yemek barınma masraflarını,millet vekillerinin arabalarını mazotlarını harcamalarını süper saygıdeğer başbakanın özel uçak koleksiyonunu ve bu uçakların yakıt bakım masraflarını niye biz ödüyoruz onu anlamış değilim.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
motosiklet.net adresinin hükümet karşıtı kullanıcıların yoğun olarak kümelendikleri bir oluşum olduğunu hergün tekrar tekrar görüyoruz.
politikaya atılın, ne bileyim stk'lara katılın, hergün hergün papağan gibi aynı şeyleri burda tekrar etmeniz kabak tadı verdi epeydir.
şartlarım gereği politikaya atılamıyorum abi...daha öncesinde vardı girişimim...şu an kanunen mümkün değil...politikaya atılamıyo olmak da düşüncelerimi ya da kızdığım şeyleri kısıtlamayı gerektirmiyo...burası hükümet yanlıların portalıdır diye de bi kural yok sanırım...konu başlığı kurallara aykırıysa yönetim kurallar dahilinde gerekeni yapacaklardır...sonrasında iş çığrından çıkarsa da mesajlar silinir ya da konu kapatılır, çaresi var...serverda fazladan megabyte kaplar orası ayrı ama onu da site sahibisi düşünsün...
bu mantık zaten terör haberlerini medyaya "görmeyin" diye söyleyen mantıkla aynı olduğu için tepkini de haklı buluyorum..
-
Gönül isterdi ki ülkemizde bu kadar çok miğde bulundıran oyun dönmesin,vatandaş bu kadar salak yerine konmasın,güzel rahat,yaşam pahalılığı,terör,işsizlik olmayan bir ülkede yaşayalım hep motosikletlerden konuşalım ama ne yazık ki olmuyor.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
Hükümet yalakaları her yerde olduğu gibi burada da bol miktarda var.İçinde yaşadığımız ve her icraatı bizi yakında ilgilendiren hükümetin yaptıklarını eleştirmek bazılarına neden dokunuyor anlamadım.Eleştiri her vatandaşın doğal hakkıdır ve bunun politika yapmakla bir ilgisi yoktur.Bu arada, eleştirilere katılıp katılmamakta her kesin en doğal hakkıdır.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
-
erro adlı üyeden alıntı
şartlarım gereği politikaya atılamıyorum abi...daha öncesinde vardı girişimim...şu an kanunen mümkün değil...politikaya atılamıyo olmak da düşüncelerimi ya da kızdığım şeyleri kısıtlamayı gerektirmiyo...burası hükümet yanlıların portalıdır diye de bi kural yok sanırım...konu başlığı kurallara aykırıysa yönetim kurallar dahilinde gerekeni yapacaklardır...sonrasında iş çığrından çıkarsa da mesajlar silinir ya da konu kapatılır, çaresi var...serverda fazladan megabyte kaplar orası ayrı ama onu da site sahibisi düşünsün...
bu mantık zaten terör haberlerini medyaya "görmeyin" diye söyleyen mantıkla aynı olduğu için tepkini de haklı buluyorum..
devamlı yapılan; hükümet karşıtlarının küfür, hakaret, alay etme yoluyla mastürbasyonundan ibarettir.
ve bugün hükümet üzerinde güçlü yaptırımlar uygulanamamasının ve halktan kopuk muhalefetin sebebi bu nefretle beslenip şeytanlaştırmayla puan toplamaya çalışan "izmirizm" temalı boktan muhalefettir.
bu da benim yorumum.
-
devamlı yapılan; hükümet karşıtlarının küfür, hakaret, alay etme yoluyla mastürbasyonundan ibarettir.
ve bugün hükümet üzerinde güçlü yaptırımlar uygulanamamasının ve halktan kopuk muhalefetin sebebi bu nefretle beslenip şeytanlaştırmayla puan toplamaya çalışan "izmirizm" temalı boktan muhalefettir.
bu da benim yorumum.
sence burda (verilen haberde) ben/biz/muhalefet mi aşağılıyo karşısındakini yoksa bu beyanatı veren mi
http://www.haberturk.com/polemik/hab...zavallilar-var
http://www.trt.net.tr/trtavaz/imf-ye...,tr,57045.aspx
http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=78
“80 şehidimize karşı 500 terörist öldürdük”
http://sozcu.com.tr/sehitlik-nasip-isidir.html
http://im.haberturk.com/2012/09/20/7...mansetyeni.jpg
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21476964.asp
http://siyaset.milliyet.com.tr/bakan...42/default.htm
yukarda son zamanların bi kaç örnekleri var...abi alini vicdanına koy söyle..şimdi hükümet karşıtları mı aşalıyo, t..ak geçiyo yoksa büyüklerimiz mi?
-
yunan gavurunu hiç sevmem ama adamlar hakkını arıyor grev eylem her türlü mücadele veriyorlar koyun olmadıklarını herkez e gösteriyorlar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
erro adlı üyeden alıntı
ŞU VEYA BU SEBEPTEN günümüz koşullarında akp seçmeniyim.
SIRF bu sebepten bu sitede binlerce kerre hakarete uğradım.
bu benim için sizin sözde muhalefet koronuza ve mastürbasyonunuza katılmamak için yeterli bir sebeptir.
ve haddini aşan her laf toplumsal barışı hırpalıyor, aradaki uçurumu derinleştiriyor.
mee mee diye diye, şakirt diye diye memleketi iç savaşa sürüklüyorsunuz.
ben mustafa kemal eleştirisi yapınca linç ediliyorum.
beriki müslüman eleştirisi yapınca lafı ağzına tepilip paketleniyor.
nasıl olacak bu işler?
tek bildiğiniz yol buysa vah ki ne vah!!
-
Elbette burası siyasi görüş bildirme, hükümeti veya muhalefeti eleştirme yeri değil. ülkemizde gerçekten demokrasi var ise, herkez her istediğini (SAYGI) çerçevesinde dile getirebilir diye düşünüyorum. Bu site Motor kullanan ve bu konuda teknik bilgiler edinmek veya bazı problemleri kendi aramızda paylaşım yapma amacı ile kurulmuş. Fakat ben dün gece (EHLİYET'İMİ KAPTIRDIM) Başlıklı bir konu açtım, ve bir şey sordum, sağolsun bir arkadaşımız bana (Mevzuyu fazla uzatma git Trafiğe sor ) diye cevap yazmış. Buda demek oluyor ki., bildiklerimizi veya bazı sorunlarımızı pek paylaşamıyoruz sanırım. (saygılar)
-
ŞU VEYA BU SEBEPTEN günümüz koşullarında akp seçmeniyim.
SIRF bu sebepten bu sitede binlerce kerre hakarete uğradım.
bu benim için sizin sözde muhalefet koronuza ve mastürbasyonunuza katılmamak için yeterli bir sebeptir.
ve haddini aşan her laf toplumsal barışı hırpalıyor, aradaki uçurumu derinleştiriyor.
mee mee diye diye, şakirt diye diye memleketi iç savaşa sürüklüyorsunuz.
ben mustafa kemal eleştirisi yapınca linç ediliyorum.
beriki müslüman eleştirisi yapınca lafı ağzına tepilip paketleniyor.
nasıl olacak bu işler?
tek bildiğiniz yol buysa vah ki ne vah!!
nazarımda her şeyi eleştirebilen ya da her eleştiriye açık biriyim...seçilmiş bir hükümete karşı yapılacak bişey yok...karşı olan bu şekilde rahatsız olduğu şeyi ortaya söyleyip, yine seçimle karşı olduğu hükümeti devirmek için yanına yandaş arıyo, ya da karşı tarafı tekrar oy vermeme konusunda ikna etmeye çalışıyo...şakirt, mee laflarına alınmak bana bi adamın
"türk milleti gariptir her lafı kaldırmaz..i.ne dersin kızar da s...kersin aldırmaz" lafını haztırlattı...dediğin gibi lafa alınan çok memlekette...
büyüklerimiz de bu şekilde dalga geçmeye devam ederse, kimse kusura bakmasın da aradaki uçurumu derinleştiririm kendi adıma...kendi alanımı oluştururum ki milletle, en azından çoğunlukla, minumum muhattabiyetimi sağlayım verdiğim linkleri savunan adamla bu mevzuları tartışmayayım..
bu arada ben de eski akp seçmeniyim belki ezelden beri salt muhalefet yapmadığım kanısı sende oluşabilir...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)