İhtiyaç Sahibine Prohel 3004 Zeta 3 Katlı Mont
Reklamlar
-
Tekrar Merhaba;
Bit pazarı kısmında açtığım başlığa yorum yapılamaması nedeniyle, başlığın alt kısımlarda eriyip gideceğini düşündüğümden buraya da tekrar açmak istedim. Oradaki başlıkta da belirttiğim gibi:
Yanlışlıkla bir beden büyük aldığım XL Prohel 3004 Zeta 3 katlı hiç giyilmemiş montumu, motor parasını zar zor denkleştirip motorunu alabilmiş, tercihen öğrenci bir arkadaşa hediye etmek istiyorum. İhtiyacı olan arkadaş özel mesaj yolu ile ulaşabilir. Sadece kargo parasını ödemesi yeterli.
Devir kötü alıp satmaya çalışabilecek uyanıklara karşı tek şartım forumun belli başlı belirli üyelerinin referansı.
Salı gününe kadar güncelleme ihtiyacı duyacağım için bit pazarı kısmındaki başlık silinebilir.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
Reklamlar
-
abi msj attım ama okumadın herhalde?
-
Motor parasını zar zor denkleştirmiş bi arkadaş montu alıp satsa parasıyla benzin alsa gezse olmaz mı
-
Bilmem olmaz herhalde
-
Umarım gerçekten bilinçli ve ihtiyaç sahibi XL beden birine gider de korumalarını test etmek nasip olmaz. Hayırlısı olsun..
-
merhaba; öğrenci değilim yeni mezunum çalışıyorum, ğparamı biriktip temmuz ayında yeni motorumu aldım.. yaz boyunca havaların sıcak olmasını da bahane ederek mont almadım alamadım.. ama şimdi havalarda soğumaya başlayınca kışlık bir monta olan ihtiyacım arttı..2007 den beri mt üyesiyim ama referans vercek köklü bir üyeyle yüzyüze tanışmışlığım yok.. montu alıp satma gibi bi düşüncemde yok..ne zaman istersen giyip fotoğrafımı çekip gönderebilirim hatta kasım ayının sonunda bir miktar parada verebilirim.. gerçekten ihtiyacım var..saygılar..
-
egenin güzel insani güzel bişey ihtiyaci olana gitmeli ama ögrencide o beden zor, mezun olan birine verin
-
Yok yav. Şimdiki öğrencilerin boyları maşallah sırık gibi.
-
Abi bu tür davranışlar özümüzde olsada, bozulmaların genlerimize kadar işlediği şu dönemde böyle bir davranış sergilemenden inan çok etkilendim.
Umarım hakikaten ihtiyacı olan bi kardeşimize ulaşır.
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
Tebrik etmek lazım
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
arkadaşlar Prohel 3004 Zeta 3 Katlı Mont hiç kullanilmadi 100tl ye satilik diyecek birinin olmasinda
-
abi ben motorcuyum,
ucuza motor alırım rötüş yapar pahalıya satarım,
4 adet motorum yaklaşık 5 adet montum ve 3 adet kaskım var,
ailemde 3 adet araç 1 market yine ailemde 3 adet evimiz var,
allaha şükür kiracı değilim,
bende alıp ekmek parasına satmayı planlıyorum,
o kadar zor durumdayım ki anlatamam,
Tamam vereyim derseniz hemen atlarım 600cc motoruma kargo parası veremem ben kıyamam o kadar paraya,
atlarım motoruma 3 saatte izmirdeyim istanbuldan hemen gelirim yani
Bana verirseniz Size dua Ederim,
Ertesi gün satıp parasınıda yerim İçerken yine dua ederim
Ne zaman gelip alayım acaba ))
Bu arada cidden davranışınız için tebrik ederim,
umarım gerçekten işine yarayacak birine gider...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
of ciddi sandim bi an
-
Öğrenciyim monta ihtiyacım var ama durumum iyi en azından mont alacak kadar,yazmamım sebebi ise sadece davranışınızı beğendim
Türkiyede yardım yapmak kolay gerçekten ihtiyaç sahibini bulmak zor,üç kağıtçılık sahtekarlık almış başını gidiyor,gerçek ihtiyaç sahipleri mağrur,utangaç yardıma talip varlık sahipleri yüzsüz,yalancı,riyakar.
Garip milletiz vesselam.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
çok güzel bir davranış...................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
ihtiyaç sahibini iyi belirlemek ve fazla sulandırmadan bu işi çözmek lazım( milleti yalvartmadan) işiniz zor, davranız takdire şayan
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
Süper Moderatör (BBRR)
2007 den beri mt üyesiyim ama referans vercek köklü bir üyeyle yüzyüze tanışmışlığım yok
Valla bence bu arkadaşa gider bu mont, samimi dürüst .. kasımda durumum olursa bi miktar ödemede yaparım demiş.. hadi bi destek benden ..
Ayrıca güzel bir hareket .. tebrikler.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
İnş. ihtiyacı olan bir arkadaşa gider tebrikler davranışınız için
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
Süper Moderatör (BBRR)
Konu amacına ulaşmıştır. Başlığı açan üyenin isteği doğrultusunda başlık taşınmıştır.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)