gittigidiyor da riderscan yazınca giderici mi demek istediniz diyo üstüne utanmadan gidericileri gösteriyoo
Yaptım oldu ....
Yaptık oldu demiştik buyrun foto,
buda az yandan çekim
nereden temin edebililriz bunu?
# motosikletle.blogspot
Bombeli bir yapıya sahip gerçekten trafikte denemek gerek Bunun maddesi ney acaba bilen varmı özelliklerini ? Krom kaplama galiba ?
Kaza Anında Seni Korur !
Arkadaşın açtığı konulara bakmak lazım adam devamlı çalışmış ))) orada anlatmış olabilir
http://www.motosiklet.net/forum/sear...archid=2583934
http://www.timoti.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85464
Burda mevcut lütfen bitirmeyin bende sipariş vericem
ya arkadaşlar iyi hoşta derinlikte bi sıkıntı oluomu yani aracı olduğundan daha yakın yada uzak görme durumu nasıl sonuçta bombeli bir ayna
benim motorda cam yok ki ama :'(
Karadeniz - Giresun.
Konu çok eski ve linklerin hepsi ölü. Yeni konu açmak yerine konuyu hortlatayım dedim.
Böyle bir şey değilde uzun tur camının üstüne dikiz gibi bir şey taksak. Ben araba kullanırken dikizi sağ sol aynayı çok kullanırım. Dikiz aynaları biraz büyüteçlidir. Daha yakını gösterir. Direk bir dikiz aynası alsak takılabilir mi? Yada buna benzer bir ürün kullanan var mı? Amaç boyumu geçsin arkayı göreyim. Yoksa ilk sayfadaki ürün sadece kör nokta gösterir. Ben uzaktan gelen arabaları da kontrol etmek istiyorum.
Arkadaş motosikletçiden daha çok diğer araçların sürücüleri ÖLÜ NOKTA konusunda duyarsız . Mühim olan bizim onları değil, onların bizi görmeleri.
Kaza sonrası konuşan sürücülerin yüzde doksanı , olay anında motoru ve kullanıcısını göremediklerinden ya da fark edemediklerinden şikayetçiler.
Çünkü motorun ölü noktası diğer araçların hepsinden daha az. Zaten ülkem motorcuları da mecburen öbür araçların dibine kadar girilmemesi gereğini
seve seve olmasa da dike dike öğrendiler. Daha önce de yazmıştım , tekrarlıyorum; trafikteki her sürücünün ,sizi öldürmek isteyen bir katil olduğunu düşünün. Hepinize kazasız sürüşler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)