"Uzaklara" gideceklere faydali bilgiler...
-
07 Aralık 2010, 13:50
Amerikan tip portatif tahkim edevatı. Kürek, kazma, balta, testere, keser, satır, şiş, mangal, ızgarası, yelpaze, çadır kazığı, süngü vb. olarak kullanılabilir (ciddiyim). 20x15x5cm boyuta katlanabilir. TSK envanterinde bulunan en manyak aletlerden biridir. Yerli malı olanlar biraz daha dandiktir, kullanırken biraz dikkatli olmak gerekir, yoksa sabitleme civataları kırılabilir.
Reklamlar
-
07 Aralık 2010, 15:52
ya arkadaşlar konuyu bölüyorum ama 125 mg classic kullanan arkadaşlarımız varsa bana deneyimlerini aktarabilir mi ondan almayı düşünüyorum .... teşekkürler...
-
07 Aralık 2010, 17:28
biraz savaşa gidiyormuş gibi olmadımı acaba
-
07 Aralık 2010, 21:20
mamt adlı üyeden alıntı
biraz savaşa gidiyormuş gibi olmadımı acaba
Gerekirse şavaşa da gideriz...HERTÜRLÜ...
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
-
07 Aralık 2010, 23:52
forum uçuşa geçmiş, az da ben ateşliyim yansın
bu saydıklarınızı taşıması içinde yanınıza eskort bıde kamyonet alın.. onu bunu boşverınde NAKİT alın, gerisi bi şekılde hallolur
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
07 Aralık 2010, 23:57
-
08 Aralık 2010, 00:00
Yol harıtası al yola cıkmadan once mutlaka gıdecegın ıstıkamette herhangı bır yol calısması veya yolun kalı olup olmadıgını ogren, hava durumunu dıkkate al
-
08 Aralık 2010, 00:20
Mesela.GOOGLE EARTH tan ,bulunduğun yerden ,gideceğin yere kadar olan yolu bi incele ,nerelerden geçeceksin ,dimi?şöyle bir tepeden kuş bakışı bi bak,gerkirse bir kağıda not et....
-
08 Aralık 2010, 00:24
tekintekin adlı üyeden alıntı
Mesela.GOOGLE EARTH tan ,bulunduğun yerden ,gideceğin yere kadar olan yolu bi incele ,nerelerden geçeceksin ,dimi?şöyle bir tepeden kuş bakışı bi bak,gerkirse bir kağıda not et....
Ne zaman olur bilemiyorum ama planladigim güzergah bulundugum yerden yani Balikesirin Akcay ilcesinden start alip Alanya ya kadar gitmeyi istiyorum. Sahil yolunu kullanip yolum üzerindeki tüm turistik yerleri gezip görmek istiyorum. Süre kisitlamasi koymak istemiyorum. begendigim yerde 2gün begenmedigim yerde 1gün gibi geze geze dinlene dinlene yol yapmak istiyorum. Niyetimde cadir kurarak konaklamak var. Cok yoruldugum yerde otel pansiyon .vs de de kalabilirim. Simdilik plan asamasinda düsüncem bu. Zaten güney parkuru cok klasik bi güzergah.
-
08 Aralık 2010, 02:06
atiturhan adlı üyeden alıntı
Ne zaman olur bilemiyorum ama planladigim güzergah bulundugum yerden yani Balikesirin Akcay ilcesinden start alip Alanya ya kadar gitmeyi istiyorum. Sahil yolunu kullanip yolum üzerindeki tüm turistik yerleri gezip görmek istiyorum. Süre kisitlamasi koymak istemiyorum. begendigim yerde 2gün begenmedigim yerde 1gün gibi geze geze dinlene dinlene yol yapmak istiyorum. Niyetimde cadir kurarak konaklamak var. Cok yoruldugum yerde otel pansiyon .vs de de kalabilirim. Simdilik plan asamasinda düsüncem bu. Zaten güney parkuru cok klasik bi güzergah.
Güzel ve çok keyifli bir tatilgezisi yapmış olursun,bu yaz tatilinde bende muğla yakadar inmeyi planlıyorum ,Bu çıktığımız yaz sonu gidecektim ama evdeki hesap çarşıya uymadı derler ya Ayvalıktan geri dönmek zorunda kaldım...TADI DAMAĞIMIZDA KALDI YANİ...
-
08 Aralık 2010, 20:05
Güzel ve çok keyifli bir tatilgezisi yapmış olursun,bu yaz tatilinde bende muğla yakadar inmeyi planlıyorum ,Bu çıktığımız yaz sonu gidecektim ama evdeki hesap çarşıya uymadı derler ya Ayvalıktan geri dönmek zorunda kaldım...TADI DAMAĞIMIZDA KALDI YANİ...
Bizim buralardan gecmissin. Bir dahaki gezinde haber etmeni isterim. Hic bisey olmazsa bi cayimi icersin.
-
08 Aralık 2010, 20:36
sadece iyi bir komando bıçağı ve ip yeter. bana takıl hayatını yaşa.
-
08 Aralık 2010, 21:14
Bizim buralardan gecmissin. Bir dahaki gezinde haber etmeni isterim. Hic bisey olmazsa bi cayimi icersin.
Tabiki neden olmasın, belki zamanlamayı bir yapar birlikte seyahat ederiz
-
09 Aralık 2010, 16:14
eklemeye devam.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:12 ----------
acayüp adlı üyeden alıntı
Portatif tahkim edevatı
(özellikle ormanlık ve toprak arazilerde dolaşanlar için)
Bulamıyorum bulsam alıcam...
http://www.everestoutdoors.com/index...id=261&id=7936
-
10 Aralık 2010, 01:24
Arkadaşlar çadırda kalırken , üzerinde uyumak için ,bunun yerine
bunu kullanmak bana daha mantıklı geliyor.
-
10 Aralık 2010, 01:29
Arkadaşlar çadırda kalırken , üzerinde uyumak için ,bunun yerine
bunu kullanmak bana daha mantıklı geliyor.
Güzel fikir. Hem daha iyi yalıtım sağlar. Hemde taşıması daha kolay.
Ha birde sel fln olursa iş görür
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
10 Aralık 2010, 18:45
Babam, rahatsizlandiginda hastanede uzun süre kalmam gerektiginde sisme deniz yatagi kullandim ama yatmasi cok rahat degil söyliim. Yada cok kaliteli bi deniz yatagi olmasi gerekiyor. Zemin sert oldugu icin sabah uyandiginda kendinizi zeminde yatiyor bulabilirsiniz. Plastigi esniyor öncelikle. Benim bahsettigim 10liralik yataklardan ama.
-
10 Aralık 2010, 18:53
Babam, rahatsizlandiginda hastanede uzun süre kalmam gerektiginde sisme deniz yatagi kullandim ama yatmasi cok rahat degil söyliim. Yada cok kaliteli bi deniz yatagi olmasi gerekiyor. Zemin sert oldugu icin sabah uyandiginda kendinizi zeminde yatiyor bulabilirsiniz. Plastigi esniyor öncelikle. Benim bahsettigim 10liralik yataklardan ama.
Yaz aylarında en kaliteli şişme yatak bile bir işkence aleti olabiliyor.Ayrıca o kaliteli şişme yatakları şişirmek ve söndürmek ayrı bir dert.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
10 Aralık 2010, 19:04
Adana İl Temsilcisi
sevgili necati kardeş,o şişme yatakların pompaları,2 yönlü çalışıyorlar,hem şişiriyor,hemde indiriyor.
Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
10 Aralık 2010, 19:12
adanalı adlı üyeden alıntı
sevgili necati kardeş,o şişme yatakların pompaları,2 yönlü çalışıyorlar,hem şişiriyor,hemde indiriyor.
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.us
Sevgili dostum resimde görüldüğü gibi o pompa 220 volt ile çalışıyor.
Çadırın yakınına 220 volt elektik taşımak gerekiyor.
Dışarda şişir sonra çadıra sok dersen;bizim çadırlar köpek kulubesi gibi,şişirdikten sonra girmiyor içine meret şey.
Adana lı arkadaşlara selamlar.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler