bu sendromun diğer adı:
Allah'tan ben çok mükemmelim.sendroma girmeden çıkarım
bu sendromun diğer adı:
Allah'tan ben çok mükemmelim.sendroma girmeden çıkarım
Söyleyecek pek bir şey yok aslında herkes kendinden bir nebzede olsa bahsedildiğini anlamıştır umarım.
çok faydalı bir paylaşım
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
amin kardeşim
Konuyu arada yukarıya taşıyalım. Herkese hayırlı sürüşler.
Az önce yazıyı okudum ve hemen gidip motorun kmsine baktım. Tam olarak 5263 kmdeyim ve yazıda anlatılanların hepsini yaptığımın farkına vardım. Biraz düşününce ikarus sendromuna kafa tuttuğumun farkına vardım resmen, bu yazıyı motor kullanan kullanmayı düşünen herkeslere okutmak gerekir gerçekten.
geçen ki küçük kaza yapmamın sebeplerinden biride sanırım bu yazıyı okumamak neredeyse her motor kullanmadan önce okunmalı ilk 5 bine kadar
Mesajım bulunsun. sonra okuyacağım.
Paylaşım için teşekkürler.
Acemilerin gaza gelip kaza yapmasına verilen bilimsel ad. Aslında motoru düzgün sürmesini bilen biri böyle sendromlar yaşamıyor. Tecrübeli kişi motorunun limitlerini çok iyi bilir.
bu sendroma girdiğim virajdan 2 viraj sonra ilk kazamı yapmıştım on numara da ders olmuştu. ah er5 im cefakar er5 im
Keşke İkarus kim ve sendrom adını hangi mitolojik hikayeden alıyor onu da anlatsaymışsın. Güzel bilgi teşekkürler.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Paylaşım için teşekkürler, faydalı.
Motorunu öve öve bitiremeyenlerde bolca görülen sendromdur.
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
Konuyu arada hatırlamak ve hatırlatmak lazım.
daniase den yeni mont alıp korumasız monta binen arkadaşlarada gelsin bu başlık
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hatırlamak lazım. limitlerimizin farkına varmak da sorun olabiliyor. bunun için frenleme çalışması yapmak yaptırmak ve arada bir pistte yarışmak gerekiyor galiba. ancak bunlar hem önemsiz hem de çok maliyetli görünüyor. evet maliyetli yan çözülse de boyumuzun ölçüsünü alsak. ancak frenleme... kesinlikle şart hem motorun hem de kendi sınırlarımızı görebiliriz. keşke şile otobanında kapışma yerine frenleme kapışmaları yapsak pazar yerlerinde, geniş alanlarda... bir de zoru zorlamak için pistlerimiz olsa... herşeyden önemlisi sevdiklerimizi motordan dolayı üzmesek. Rabbimden tüm motorcuları korumasını diliyorum. inşallah kazasız hayırlı bir ömür ve hayırlı bir akıbet, amin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)