Az yakıt tüketmenin yolları
-
The Dude adlı üyeden alıntı
böyle abuk subuk cam çerçeve ile uğraşılacağına biraz zihniyet değiştirip hak alma kültürünü geliştirsek sanki daha faydalı olur gibi.
araç kullanmayın 1 ay yüklenin toplu taşımaya toplu taşıma iflas etsin bakalım o zaman nasıl bir çözüm bulacak mübarek yöneticiler. tabi keyfinden feragat edip kendisinden başkasını da düşünebilecek kadar toplum olabildiysek.
yunanistan batıyor biz ayaktayız bir fiyatları karşılaştırın bakalım hangimiz batmış hangimiz çıkmış ?
adam elektiriğe zam yapar kimse gıkını çıkarmaz gider 3 kuruşluk çin malı tasarruflu ampül derdine düşer.
benzine zam gelir arabanın camını kapatır.
şu memlekette herkes "en pahalı benzin" argümanını kullanırken bir tanesi de çıkıp neden en pahalı benzin demez. yurtdışına sattığımız (evet yurtdışına benzin satıyoruz) benzin ya da her ne haltsa litre fiyatını bilen var mı ?
bizim pazarda aldığımız yaş meyve ve sebzenin yurtdışına ne kadar gönderildiğini bilen var mı ?
hele bir stopaj oranı var akıllara zarar ?
tabi değerli taşlardaki vergi oranını söylemiyorum.
bırakın bu cam çerçeve muhabbetini.
ya ne içtiyseniz bana da verin ya da salavat getirin lightning bolt atıyorum.
??????????
Reklamlar
-
-
Suyla çalışan motor bulunana kadar böleee.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
VALEO adlı üyeden alıntı
az yakması için az gezmek lazım
Budur Net bir aciklama olmus
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
benim bir fikrim var ama söylemicem sanırım Ç 'yle başlıyor
-
eftelya adlı üyeden alıntı
benim bir fikrim var ama söylemicem sanırım
Ç 'yle başlıyor
Çiş demek istedin sanırım.
-
hayırrrr , yuh diyorum sana sadece , nasıl bir hayal gücün var korkut gerçekten korkutuyorsun bizi
-
Benim hayal gücümde daha neler var ama yazmayayım buraya ...Sen söle o zaman senin hayal gücünü görelim.
-
üfüüfüfüffüüüfüf
-
eftelya adlı üyeden alıntı
üfüüfüfüffüüüfüf
Yaaaaaaaaaaa sölemem diyosun yani.
-
-
-
hocam size bi soru hep kafama takılıo çok şey sölüyorlar bu konuda
yokuş aşağı inerken viteste mi inmek yakıt tasarufu sağlar yoksa boştamı ? motorda boşa atmak her zaman mümkün diil ama arabada filan ?
-
osaday adlı üyeden alıntı
hocam size bi soru hep kafama takılıo çok şey sölüyorlar bu konuda
yokuş aşağı inerken viteste mi inmek yakıt tasarufu sağlar yoksa boştamı ? motorda boşa atmak her zaman mümkün diil ama arabada filan ?
Vites dişlileri zorlanır boştan beşe geçirirken,karbüratör relanti devresi çalışır gazı bıraktığından veya kısmi gaz vermendenden az yakamazsın.
-
- Uzun dur kalk durumlarında kontağı kapatmak. (evet ilk çalıştırmada daha fazla benzin harcandığını biliyorum o nedenle "uzun" dur kalk)
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
-
-Hareket halindeyken aracın penceresi kapalı olmalı ya da hava değişimini sağlayacak kadar açılması, azımsanamayacak ölçüde yakıt tasarrufu sağlar.
Biz ne yapalım vizörü mü kapatalım?
Aman şimdi biri çıkıp da açık vizörle gitmenin sarfiyatı arttırdığı ispatlanmış demesin delirip dip gaz gideceğim inadına :D
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
-
22 Ağustos 2010, 07:43
arkadaşlar lastik havalarını da kontrol edin acayip farkediyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler