Her Marka Model CC/Yan Sanayi/Çıkma Parça/Aksesuar
Reklamlar
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Fakat normal şehir içi kullanımda bir sorun teşkil etmeyeceği allahın emri
Demissin ama sehir disi yollarda fren daha az kullanilir diye biliyorum ben balatalari en cok sehir trafigi eskitir....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 PM ----------
Gültekin adlı üyeden alıntı
GERÇEKLER ACIDIR.ACITIR.
Honda kazık onda...
Bu iyiydi bee...Zincir icin bende bisiler soliyim...Daha oncede konusuldu binkerce kez ama karakoyde metre isi satan yerler var kestirip alabilirsiniz...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Reklamlar
-
Başlık bakıyorum da çabuk tıkandı.
Metehan pandası bişeyler yumurtlayıp sonra ortadan kaybolmasını iyi bilir.
Pandacık, çabuk gel de toparla bakiyim şu dağıttığın ortalığı.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
aargh adlı üyeden alıntı
Başlık bakıyorum da çabuk tıkandı.
Metehan pandası bişeyler yumurtlayıp sonra ortadan kaybolmasını iyi bilir.
Pandacık, çabuk gel de toparla bakiyim şu dağıttığın ortalığı.
kanka burada ne kadar az geyik yaparsak o kadar okuyan kazanır... hatta ben topik sahabısı olarak geyik içerikli mesajları sildirme hakkına bile sahibim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
konu güncellik kazansın ayrıca bir de yorum yapayım dedimdi. motor capon yedeği neden çayna arıyor capon motor sahibisileri. nedenn? aha bu noktada orhan babadan bir şarkı gelsin
sevenin halinden sevenler anlar gel gör şu halimi bir teselli ver.
topaç amacına ulaşsın dileklerimle kolay gelsin.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
Mete sen hayırlı topic açarmıydın be komşu.Helal be sana.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Arkadaşlar Adana'da kaç yerde TVS apache yedek parçası satışı yapan parçacı var. Bilen varsa adreslerini yazsın.
-
Akileos adlı üyeden alıntı
banada bu hyonun aynası lazım ...sirkacide o kadr aradım yok
600f aynası aldım onuda durduğu yerde arkadaş kırdı...
bi aynaya 100 tl vermek istemiyorum ama yok işte...nerde bulucaz bunun yan sanayisini ..
alışmamış yerde ..... durmazmış boşuna takma
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Bi arkadaşım geçenlerde 250MCT sine fren hortumu alacaktı. Aynı boy ve özellikteki hortumu, Mondial'in herhangi bi scooteri için alınca 8 lira, Ama adı "250 MCT Fren hortumu" olunca 22 lira olduğunu söyledi.
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
-
arkadaşlar ben ybr 125 e yan sanayi ön firen balatası taktım 10 tl 5000 km dayandı sonraları firen iyi tut mamaya başladı 4 kere duramayıp önümdeki araca çarpyım 2 kerede gidonun üstünden uçtum sonuç olarak gidip 45 tlye orjinal balata taktım dahada böyle kötü durumlara mağruz kalmadım.
yansanayi karmı zararmı bilemiycem ama bana zararlı
-
ben de bi örnek veriim ozaman..bikere titan ın silindiri yağ yakmaya başladı babama verdim rektefeye götürdü..adam yenisi pistonla berabeer 25 tl demiş babamda getirmiş..taktım ama yalan olmasn son gazda boğulma oldu..yani son hız 70
-
YAMAHA YBR 125 , BWS 100 , CYGNUS RS modelleri için uygun yedek parçalar ;
http://www.yildizticaret.com/cat/180/YAMAHA
HONDA CBF 150 için ;
http://www.yildizticaret.com/cat/178/HONDA
SUZUKİ AN 125 için (3 adet ürün var ama olsun işinize yarayanlar olacaktır) ;
http://www.yildizticaret.com/cat/178/HONDA
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
mamt adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben ybr 125 e yan sanayi ön firen balatası taktım 10 tl 5000 km dayandı sonraları firen iyi tut mamaya başladı 4 kere duramayıp önümdeki araca çarpyım 2 kerede gidonun üstünden uçtum sonuç olarak gidip 45 tlye orjinal balata taktım dahada böyle kötü durumlara mağruz kalmadım.
yansanayi karmı zararmı bilemiycem ama bana zararlı
vallahi arabamdasenelerdir yansayi kullanıyordum. aracım 1991 toyota corolla xle. senelerce ufak parçaları motor hariç (ki motora segman dışında bişey olmadı) balata amortisör vs aldım sorun yaşamadım hiç.
-
ayna sorunu yaşayan arkadaşlar burayı inceleyebilir...honda serviste tanesi 40 liramıydı neydi yav...
http://www.motoliz.com/index.php?p=l...=20&m_id=&srt=
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
ayu olalı iyi bir armut yakalamış ve de işe yarar bir topik açmışsın
lakin honda mafyası gördüğü yerde sıkacakmış topiklerine, ekmekleriyle oynamışın adamların
hyonun balatalarını 25 e aldıydım(yan sanayi), epeydir kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tigermbz, 12tl'lik cbf aynasını bana bedava verin mt'de reklamınızı yapayım demiş olamaz mı sence?
Çok iyimser gördüm seni.
-
Yamaha rx 115
Gilera Gfr 125
Aprilia Rs 250 ve rs 125
parçaları çok uygun fiyatlarla isteyene satabilirim..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
Mondialin 125lik serisi scooter varyötör kısmı honda beat ile aynı değiştirirken onla değiştirirseniz daha uzun ömürlü olur
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
devir ekonomi devri. bu tür paylaşımlar çoğu kişinin cebini rahatlatacaktır.
-
arkadaşlar yazılarda balatalardan cok şikayet var pahalıdiye 2 bütün batalar 30 lira orjinalının üzerine çakma yaptırıyoruz takmasıda içinde adet artımı fiyadta artıyor 200cc den 400cc kadar duyrulur
DÜŞÜNMEDEN YAŞAYAN İNSAN :bounce:
-
vincero34 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yazılarda balatalardan cok şikayet var pahalıdiye 2 bütün batalar 30 lira orjinalının üzerine çakma yaptırıyoruz takmasıda içinde adet artımı fiyadta artıyor 200cc den 400cc kadar duyrulur
usta bi isim adres tel verde burdan size birileri ulaşsın...
Honda serviste bir kurye bana demiştiki neden çaktırmıyorsun... çakılan balatayla 100.000 km gitmiş...inanamadım...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler