şu motor tiplerinin anlamlarını yazmışsınya hakketen tşk.ler. millet konuşyurken aval aval bakmaktan kurtuldum artık hehehehe
şu motor tiplerinin anlamlarını yazmışsınya hakketen tşk.ler. millet konuşyurken aval aval bakmaktan kurtuldum artık hehehehe
bilgi için teşekkürler...
hortlamış bu başlık ama yaws neyse millet okusun güzel şeyler bunlar
benimde aklıma takılan istanbul trafigine en iyi çözüm olabilecegine inandıgım iki model var honda cbf150 (naked) ile yamaha XT125 X (enduro) ama ilk motosikletim olacagı için bir türlü karar veremiyorum.
Öncelikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum bilgiler için.Ben bu uyarıları dikkate alıcam.İnşallah herkes alır.Sanırım başlangıç için Honda CBR 125R uygundur.
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
teşekkürler başlık için .. Sitede cok güzel bilgiler var daha oku oku bitiremedim temel bilgileri bile..
Dediğin gibi başlangıç için en yüksek tavsiyen 250 cc motordan başlamayı düşünüyorum inşallah allah kısmet ederse yakında alcam bakalım
[B][I][COLOR="DarkGreen"]Benim için kör, ölmeden de badem gözlüdür eğer gerçekten sevdiğim biriyse ...[/COLOR][/I][/B]::music2::::music2::
Çok yararlı bilgiler...teşekkürler...
seçimler kullanılmak istyen motora görede değişir racing istiyorsan scooterla başlaman mantıksız olur ona göre seçseniz daha iyi yada yeni başlayan arkadaşlar için kurslarda gözlerini korkutuyorsa bir tanıdıklarından rica etmeleri en kolayı olur
helal olsun isime cok yaradi
ama su racing konusunda takildim
ya benim alacagim iste Kawasaki 250 ...onla direkmen baslanirmi???
simdi boyle tek silindirli 125 aldimmi maksimum ogrenmek icin kullanicam ...ama ben hem ilk motorumu kullanmak hemde ogrenmek icin istiorum....
arkadaşlar bugün mondial 125 zn alıyorum şu evrak işlerini bi türlü anlayamadım adam 200 lira para çekti evrak işlerini halletmek icin benim yapmam gerekenler neler yardımcı olabilir misiniz acil??alacağım motor sıfır olmasına rağmen noter işlerine mi gidiyor bu para ?
Love mods hate racism
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)