Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Başlarken...

Motovento
    REKLAM ALANI

şu motor tiplerinin anlamlarını yazmışsınya hakketen tşk.ler. millet konuşyurken aval aval bakmaktan kurtuldum artık hehehehe

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bilgi için teşekkürler...

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    hortlamış bu başlık ama yaws neyse millet okusun güzel şeyler bunlar

benimde aklıma takılan istanbul trafigine en iyi çözüm olabilecegine inandıgım iki model var honda cbf150 (naked) ile yamaha XT125 X (enduro) ama ilk motosikletim olacagı için bir türlü karar veremiyorum.

Öncelikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum bilgiler için.Ben bu uyarıları dikkate alıcam.İnşallah herkes alır.Sanırım başlangıç için Honda CBR 125R uygundur.
    :rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:

Motosikleti
    Ninja 250R
    teşekkürler başlık için .. Sitede cok güzel bilgiler var daha oku oku bitiremedim temel bilgileri bile..

Dediğin gibi başlangıç için en yüksek tavsiyen 250 cc motordan başlamayı düşünüyorum inşallah allah kısmet ederse yakında alcam bakalım
    [B][I][COLOR="DarkGreen"]Benim için kör, ölmeden de badem gözlüdür eğer gerçekten sevdiğim biriyse ...[/COLOR][/I][/B]::music2::::music2::

Çok yararlı bilgiler...teşekkürler...

Motosikleti
    Gt250r
    seçimler kullanılmak istyen motora görede değişir racing istiyorsan scooterla başlaman mantıksız olur ona göre seçseniz daha iyi yada yeni başlayan arkadaşlar için kurslarda gözlerini korkutuyorsa bir tanıdıklarından rica etmeleri en kolayı olur

helal olsun isime cok yaradi
    ama su racing konusunda takildim
    ya benim alacagim iste Kawasaki 250 ...onla direkmen baslanirmi???
    simdi boyle tek silindirli 125 aldimmi maksimum ogrenmek icin kullanicam ...ama ben hem ilk motorumu kullanmak hemde ogrenmek icin istiorum....

Motosikleti
    Mondial 125 ZN
    arkadaşlar bugün mondial 125 zn alıyorum şu evrak işlerini bi türlü anlayamadım adam 200 lira para çekti evrak işlerini halletmek icin benim yapmam gerekenler neler yardımcı olabilir misiniz acil??alacağım motor sıfır olmasına rağmen noter işlerine mi gidiyor bu para ?
    Love mods hate racism

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ewren24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa bu sözler doruda virgülüne kadar katılıyorum ama paradan söz eden yok marka model tavsiye eden yok ne iş anlamadım kafama yatanı alıcam yaa
    bende kafama yatanı alsam ertesi gün tabutta olurum. başlangıç olarak ybr,cbf,tvs apache gibi modeller uygundur.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler