Allah razı olsun walla bende yeniyim motorumda eski ama bakalım işte ne olcak
Allah razı olsun walla bende yeniyim motorumda eski ama bakalım işte ne olcak
Gerçekten çok güzel bilgiler bunlar herşey için sağolun.
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
Faydalı bilgiler için teşekkürler...
çok iyi i bilgiler saol
bişey soriyim motor kullanmanın böle videolu anlatımı varmı neler yapmamız gerektiğini anlatan yardımcı olursan sevinirim
teşekkürler...
Önce yaşamalısın...Ancak öle motor sürebilirsin...KASK TAK...!!!:queen:
bu yazıyı bastırıp eve astım her gelen motor hakkında bir yorum yapıyor. herkes düşmüş. ilk sorum bu oluyor düşerken üzerinde ne vardı?
başında kaskı bile yok. sonrada diyorki motor tehlikeli...
yaşlı bir amca ile muhabbete girin hemen diyecek romatizma oldum ben zamanında çok bindim sen binme.. sor amcaya dizlik ne bilmediği gibi pantolunun içine eşofman bile giymemiş. delikanlı adam üşümze ya ...
kaza yapan bir arkadaş ayağını kırmış ... anlatıyor 6 ay evde yattım kırıktan . sor bakalım arkadaşa motor tehlikeli diyecek. ama sende sor bakalım kaza anında üzerinde ne koruması varmış_? kask bile yok.. hatta motorda koruma demiri bile yok... diyorki adam ter yönden bize çıkarak vurdu bodozlama çarptı. tmm adam suçlu ama sen kendine bakmadığın için daha da suçlusun ya... not: üstüne üstlük motorda da 3 kişilermiş ve arkadaşa göre motor hala tehlikeli...
bence apaçi gibi gezen adamlar tehlikeli. arabada kullanan birisiyim.
unutmayın arkadaşlar iki arabanın arasından geçmek motosikletin hakkı değildir.
hem korumalarımızı giymeli hemde kurallarına uygun sürmeliyz. kaza olduktan sonra kimin nerde haklı oldugu değil kimin ne kadar temkinli olduğu canımız açısından önemli olacakır.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Bende yeni bişeyler öğrendim. Teşekkürler ;)
teşekkürler.
teşekkürler lütfen biraz daha bilgi
teşekkürler
konuyu pörtletecem ama çok güzel bilgiler..teşekkürler..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)