sagolasın hocam bılgıler ıçın motor sahıbı oldugum zaman bu bılgılere dıkkat edıcem emın olabılırsın ama oncelıkle motor almak şart
sagolasın hocam bılgıler ıçın motor sahıbı oldugum zaman bu bılgılere dıkkat edıcem emın olabılırsın ama oncelıkle motor almak şart
bilgiler cok yararli oldu benim icin tesekkurler
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][/SIZE][/FONT]By Spanion
Bunlar önemli bilgiler.. Herkescikler okusun bea !!!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bilgiler için saol
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
devamı yokmu bunların hoçam
Hocam çok teşekkürler bilgiler için faydalı olucak.Ama daha öğreneceğim çok şey var.
bi acemi olarak bu bilgileri verdiğinden dolayı üstada teşekkürlerimi sunarım...
Walla kardeş çok teşekkür ederim bende yeni kullanıcı olarak yazdıklarınızı hep okuyorum gerçekten müthiş bilgiler ellerinize sağlık
bende yeni başlayan biri olarak, sitenizden çok faydalı bilgilere ulaşıyorum emeği geçen herkese çok teşekkürler
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
bılgıler ıcın tskler..benım gıbı yenı baslayanların cok ısıne yarayacagı kesın
Çok teşekkürler,benim gibi daha yeni başlayan arkadaşlar için motosiklet öncesi çok değerli bilgiler ellerine sağlık.
patron dokturmussun yıne
carpe diem
Teşekkürler.. çok yararlı bilgiler
Eline sağlık hocam gerçekten yaralı bilgiler..
motosiklet kullanmaya başlamayı planlayan birisi olarak bu tür değerli bilgilere her zaman ihtiyacım olacak. tşk ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)