Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Motosiklet kullanıcısının düşmanları

REKLAM ALANI
    hakan_biolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Titanic 150
    Geçenlerde şehir içindeki 2 şeritli yolda motorla limitler dahilinde (50-55 km/h arası) ilerlerken arkama bir araç yapıştı, korna selektörle yol istiyordu. Sağ şerit daha yavaş ve konvoy şeklinde aktığından ancak daha ilerde yol verdim. Işıklarda yan yana durduğumuzda " şehir içinde hız sınırı 50-55 km değil mi, ne sıkıştırıyorsunuz ?" dediğimde adamın verdiği cevap ibret alınasıydı " motor değil misin ? en sağdan gitmen gerekiyor, sol şeride geçemezsin." ... Bunu diyende kamu aracı sürücüsü ( siyah plakalı doblo). Sabah sabah içimden " la havle.. " çekip devam ettim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serotizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Softail FXSTBI
    Motor sürücülerinin içinde de hanzolar veya kullanmayı bilmeden trafiğe çıkanlar var.
    Özellikle sağda giderken gelip sağına dalıp şeridini çalmaya çalışanlara deliriyorum.
    Birgün kavga çıkacak

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Ortam çok tehlikeli, ne yapsak boş .

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------

İŞİN özeti:
    Ülkemizde insanların çoğu , insanlara parasına , malına, kıyafetine, makamı ve mevkisine göre değer verir, işte bu altın kural. Buradan hareketle, yolda motosikletin saygı görmesini istiyorsanız, pahalı , güçlü motosikletiniz olacak, yoksa kimse sallamaz. Özellikle spor , arka tekerleği çok kalın , hızlı ve sesi bir km geriden gelecek yanından geçtiği arabaların içine işleyecek cinsten olmalı, ha o zaman rahat edersiniz, yoksa mobletle, skuterle, cbf 150 ile cbr 250 ile inazuma ile bu iş yaş kimse sallamaz adam yerine koymaz o yüzden daha fazla ağlamadan en az 600cc falan çok ses çıkaran bir alet almaya bakın saygı görmek istiyorsanız.

yavuz benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    madem mantık böyle Türkiye de bence 600 yüzlük yerine bir tır alalım biz onlara saygı göstereceğimize onlar bize göstersin

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Alıntı yavuz benli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    madem mantık böyle Türkiye de bence 600 yüzlük yerine bir tır alalım biz onlara saygı göstereceğimize onlar bize göstersin
    Amacımız motora binmek, motorun tırı yarış motoru oluyor

yavuz benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R25
    ya beyler burası yeri değil ama ben prohel alaska marka mont aldım fena değil gibi mont idare eder yanide kısa gibi sanki biraz pantolonun üzerine geliyor anca bedeni tam ama medium. normal mi yani bu motor montları böyle kısa mı olur uzunlarıda var biliyorum da bu modeller bole kısa mı olur yani normal mi boyu

valla abim şöyle birşey demişti arabalar daima haklıdır ne yaparlarsa yapsınlar çünkü bizim trafikte hata yapanlara kızıp ters birşey yaptığımızda onların bize yapacakları tahmin edilemez belki geri dönüşü olayan sonuçlar bile doğurablir bence diğerlerine göre daha anlayışlı daha daha dikkatli olmalıyız

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler