pdf formatlı motosiklet ve otomobil dergilerini güncel bir şekilde takip etmek istiyorsanız bu siteden:http://www.up2u.in/fenlei.do?classid=8&keyword=&order= dergileri indirip okuyabilirsiniz. tek kötü yanı ingilizce olması
pdf formatlı motosiklet ve otomobil dergilerini güncel bir şekilde takip etmek istiyorsanız bu siteden:http://www.up2u.in/fenlei.do?classid=8&keyword=&order= dergileri indirip okuyabilirsiniz. tek kötü yanı ingilizce olması
teşekkürler türkçesi olsa güzel olurdu bunla yetincez
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
para istiyo burası.....bedavasıda varmış
paylaşım için teşekkürler.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler
Valla güzel soru .. Aklıma şu fıkrayı getirdi
Temel çok zengindir .. amacı bu varlığını fırsatlar ülkesi amerikada katlamaktır.
Temel neyi var yok satar atlar uçağa ancak uçak Las vegasa bir arıza nedeni ile zorunlu iniş yapar
temel"e parasını kumarda değerlendirme fırsatı çıkmıştır. Tüm parasını yatırır o akşam makinelere temel ve 1 kuruş kalmaz cebinde tüm o malların satışından kalan
temel tuvalete doğru yürür bide bakarki tuvaletin kapısı 50 cent bozuk para ile açılmaktadır. Temel kapıdan geri döner. O sırada bir diğer kumarbazın dikkatini çeker bu durum.
Kibarca temele 50 cent uzatır adam vede kartvizitini verir. temel adamdan aldığı 50 centle tuvalete yönelir .. oda ne tuvaletin kapısı açıktır.. temel girer tuvalete ve hacetini görür . çıkışta elinde hala 50 cent para durmaktadır .. alır o parayı götürür kolu canavara atar .. ve talih döner jackpot makine tüm parasını kusar dışarı .. o makineden sonra rulet, 21, ve pokerdede milyonlarca dolar kazanır temel ve o paralarlaamerikada büyük bir şirket kurar..
yıllar sonra temel amerikanın en zengini olmuştur .. şirketleri dünya çapında ün yapmıştır .. ve başarısını malikanesinde versceği parti ile kutlamak ister .. Amerika başkanından tutunda en ünlü rock yıldızına kadar herkes davetlidir bu partiye ..
Temel partide mikrofonu eline alır ve tüm bu olanları davetlilerle paylaşır ve derki bu günki servetimin olmasına sebep olan o adamı hala arıyorum ...
Bir davetli -efendim size kartvizitini vermişti ordan bulabilirsiniz ..
temel yok ben onu aramıyorum.. tuvaletin kapısını açık bırakan salağı arıyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Türkçesi de var.
Burada.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yaf ne guzel siteymiş bu!! çok teşekkurler!!
Az once Motor Cyclist dergisine 3 senelik abone olmuştum, keşki bu linki göreydim daha once
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)