Araç Muayenesi Hakkında (2009 TUV TURK)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
paylaşım için teşekkür.. bir çok arkadaşın kafasındaki soru işaretlerini giderdiniz emeğinize sağlık..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
Teşekkürler ; Yeni kanundan beri böyle detaylı anlatım olmamıstı... Yararlı bilgiler için tekrar sağoL...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Çok güzel anlatım. Teşekkürler.
(Mod arkadaşlardan ricam, başlığın sabitlenmesidir. zırt-pırt başlık açılıyor, soru soruluyor bu konuda)
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
-
candash arkadaşım çok güzel anlatmışsın.
Bilgiler için teşekkürler.
-
Moderatör
Saolasın hocam, artık başımıza gelecekleri biliyoruz
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
çok teşekkürler hocam bayağı bir acıklık getirmişsin olaya ama ekzoz sorunu hala devam ediyor ) ss ci bir arkadaş gittimi acaba muayene ye
-
Dostum, çok teşekkür ederim. Bende forumda bu konuda soru sormak için topic açacaktım. fazlasıyla yardımcı oldun
-
Teşekürler bilgilendirme güzel olmuş da bu lastik diş derinliği sorun olmuyor mu? 1,6mm otomobiller için bakılıyordu
-
gercekten yararlı bi paylaşım teşekkürler
ben 2010a kdr rahatım ozmna kdr cok sey degişir herhalde
true love..
Drift Religion
-
araç muayene istasyonu anadolu yakasında dudullu organize sanayinde de var bilginiz olsun arkadaşlar
-
çok faydalı bir paylaşım...teşekkür ederim...
-
bnde soracaktım performans egsoz sorun oluyormu acaba ayrıca egsoz muayenesi yaptırıp gitsek egsozdan geçermiyiz.ayrıca diş derinliğinede bakıyorlarmı.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Fotoroman tadında güzel bi anlatım olmuş. Teşekkürler. Çok kolay gibi geldi bu iş. Biraz su serptin yüreğime. SS lar için egzos konusunda bişeyler diyecek biri varsa ayrıca sevinirim. Saygılar...
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
-
anlatım çok güzel tebrikler kardeşim
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
-
çok güzel olmuş eline sağlık
toocold adlı üyeden alıntı
Fotoroman tadında güzel bi anlatım olmuş. Teşekkürler. Çok kolay gibi geldi bu iş. Biraz su serptin yüreğime. SS lar için egzos konusunda bişeyler diyecek biri varsa ayrıca sevinirim. Saygılar...
abartı eksozlar muayeneden geçemiyor diye biliyorum, bi arkadaşım 600F ile geçemedi mesela:p egsoz dağ bayır inletmeyecek şekilde olsun istiyorlar. bence haklılarda...
toocold adlı üyeden alıntı
abartı eksozlar muayeneden geçemiyor diye biliyorum, bi arkadaşım 600F ile geçemedi mesela:p egsoz dağ bayır inletmeyecek şekilde olsun istiyorlar. bence haklılarda...
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
-
paylaşım için sağolun. Fikir sahibi olduk en azından...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Adana İl Temsilcisi
paylaşım için teşekkür.. bir çok arkadaşın kafasındaki soru işaretlerini giderdiniz emeğinize sağlık..
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)