muayene 1yıllıkmı 2yıllıkmı
muayene 1yıllıkmı 2yıllıkmı
Sıdkın hakikatı seni yalandan başka bir şeyin kurtaramayacağı bir yerde gerçeği söylemendir"Cüneyd i Bağdadi"
Çalışma saatleri her istasyon için farklı aşağıdan bakabilirsiniz.
http://www.tuvturk.com.tr/cont.asp?id=114
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Chopper'lar bu durumda rahatça geçebilecek!.. Boşuna dert etmişiz! =)
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
paylaşım için teşekkür..
ayrıntılı bilgiler için emeginize saglık..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
insanlar bu muayne sistemine alışamadı hepsi söyleniyor bence çok iyi oldu avrupa standartları yakalandı eskiden kabak lastikle bile geçilebiliyordu prosedür adı altında muayneydi çok iyi oldu kazalarda bile düşme olacak ....
artık bi kamyonun lastiği fırlayıp motorun birine patlamıcak veya arabanın biri kabak lastikle savrularak üzerimize gelemeyecek...
kısmetse yarın gideceğim hayırlısı bakalım
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Çok faydalı oldu teşekkürler paylaşım için..
[B][COLOR="DarkOrange"]www.enduroist.com ( enduro fanatiklerinin adresi...)[/COLOR][/B]
gecen turkiyeye gittigimde benim arabaminda muayenesi bitmisti..bende gittim baktimki up uzun bi kuyruk..hemen ani bi kararla selimpasaya gittim 1 saatte isimi bitirdim ..oraya gidin bos oluyor..ama 15 km fazladan gidiyorsunuz..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
çok saol candaş,çogumuzun işini çok kolaylastırdın..
şimdi bende 2007 den beri muayene yapılmamış bi motor var ona muayene yaptırsam her ay için %5 mi ödeyecemyoksa hiç dokunmayım ole yatsınmı
ÖMÜR DEDİĞİN BİR GÜNDÜR ODA BUGÜNDÜR
ett bende gidicemde şey için gidilirmi buraya motorumun borcu varmı yokmu vs bilmiyorum plaka olsu ruhsata yazılmış olsn o gidip öğrenebilirmiyim? sıraya flan girmeden şimdi muayenemede daha var temmuzda ehliyetsizlikden dolayı ceza yemişdim ruhsat sahibinede yazmışlardı şimdi o borç ne oldu fan onu öğrenmek için gidicem
Boşyere oraya gitmene gerek yok. Plaka bilgilerinle bu adresten sorgulayabilirsin. Açılan sayfadan MTV sorgulaya bas ve bilgilerini gir.
ama ruhsata girilmiş ceza çıkmıyor
sağol üstat iyi oldu bu paylaşım
Konu Faydalı Bilgiler 'e taşınıp, sabitlenmiştir, paylaşım için teşekkürler.
TÜV Türk eski sistemin aynısını uyguluyor fakat tüm kontroller %100 yapılıyor.
Paylaşım ve anlatım için teşekkürler bence faydalı olacak bir çok arkadaşımıza.
unutmadan; yanmayan (çalışmayan) bir Sinyal ağır bir kusur sayılır ve araç TÜV den geçemez bilgilerinize
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Arkadaşlar, TUVTÜRK'te çok sıkı kontrol oluyor(muş).
Oluyor olmasına ama, başıma geleni anlatayım.
Biliyorsunuz, ben minibüs almıştım.Minibüs, okul servisinden çıkarıldı, S plakaydı yani.
Bir kere vizeye girdi S plakadan çıktı, 2. defa vizeye girdi normal plaka alındı, ben öyle noter satışı alabildim(Araç ya plakalı olacak yada çekme belgeli).
Minibüsü şantiyeye götürdüm, bizim tamirciler orasını burasını kontrol ediyor...Ben tabii olarak çok rahatım, araç 2 defa vizeden geçti ya
Birden tamircilerden biri :"... Bey, bunu amortisörü yok"
"Allah Allah" dedim, kanala girip kafayı bir kaldırdım, sağ arka amortisör yok.
Ama, araç 2 defa vizeden geçti
arkadaşlar performans egsozlar geçiyormu muayeneden geçen var mı hiç bilgi veriseniz sevinirim.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)