yani ne diyelim helal olsun, cesaret gerektiriyor, bayaaaa da bi bilgi lazım
yani ne diyelim helal olsun, cesaret gerektiriyor, bayaaaa da bi bilgi lazım
yeğen eline sağlık seninde ustanında,nasıl 150 olunca tork arttı deyilmi .
abi siboplarıdamı görmedin 4 zamanlı tabiki,sadece silindir genişledi,piston büyüdü .
bi zaman zorlama ,iki kişi binme,benzinini güvediğin yerden al,ve bir yerden al her zaman.
tekrar hayırlı olsun,tebrik ederim başarınızı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
şimdi bu motor 150 liolduda yani kalkışı gidişi ilan nasıl olcak ben en çok onu merka ediyorum amma masraf yaptın sende bu motora :D
bakalım top speed ne olacak ... ?
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
................................
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hadi geçmiş olsun...
Sen hani bu başlığı dün açacaktın..Ne oldu ki babocan..
Valla canavar olmuş canavar..
O km sıfırlamada iyi bi ayak değil be..(Yanlışa çekilmesin sonra paşam)
Emeğinize sağlık..İşçilik 10 numara olmuş..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
hayırlı olsun motorda ne gibi farklılıklar oldu acaba sürat fren mesafesi atak mı oldu ne oldu
ama tork u artar ..
rodaj yeni doldu bakalım son hız beygir tork nasıl olcak..
elinize sağlık cidden
ben de almayı düşünüyorum hussar-rokko veya storm tavsiye eder misiniz? kanuni nin sağlamlığından şüphelerim var biraz...
Evet beyler ben dedim ama bu kardeş daha ağır demiş ama aynen öle soyguncular ama hepsi çete bunlarınburda da öyleler allah el becerisi olmayan kardeşlere kolaylık versin soyuluyolar ya ondan diyorum ben gibi ustaya kızıp kendi yapanlardan helal olsun kardeşim inş uzun km ler dileğiyle
yazan : Ustaya kızıp kendi yapanlar grubu
motor çok iyi olmus ellerinize sağlık bnmde war hussar ım ama biraz sorunlu grenaj ında derin çiziler war onları nasıl kapatırım acaba bilemiyorum, gecenlerde kayısını değiştirecektim gittim bayisine sadece kayıs fiyatı 35 tl dedi şaştım ŞAhinin V kayısı bile 4 tl hussarın kayışı 35 tl işçiliğide hiç sormadım. toplam 50 tl derlerdi sanırım tekrarda n motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)