güzel fikir... Erhan Tşkrler.. ... bence kesin faydası olur.. indiriyorum..
güzel fikir... Erhan Tşkrler.. ... bence kesin faydası olur.. indiriyorum..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
kaskın üzerine yapıştırın.
Allah razı olsun çok teşekürler gerçektende çok iyi düşünülüp hazırlanan bir uygulama
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
peki anahtarlık yapamazmıyız bunu daha bilgisayara indirmedim ama cok buyukmu olur
inşallah genel bir uygulama haline gelir.
(ama yinede aşırı yardımsever vatandaşlarımızı durdurabileceğini zannetmiyorum)
Aslinda bu ve benzeri uygulamalar yasal zorunluluk haline getirilmeli.. Motosiklet kullanicilarinin yanisira tum motorlu arac kullananlarin uzerinde bulundurmasi gereken bir belge olarak herkesin tasima zorunlulugu olmasi gereken bir kart olmali.. Ornegin ehliyet alan herkese Trafik Sube Mudurlugunce verilip ehliyet gibi yanimizda tasisak, Trafik polisleri ehliyet, ruhsat ve acil mudahale bilgi karti lutfen diye sorsalar.. Cok mu sey istedim
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Çok teşekkür ederim.İyi düşünmüşsünüz...
Saygılarımla...
Bu uygulamayı bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Hemen bugün sticker olarak bastım ve motoruma taktım...
topic i başa alalım.
herkes bilgilensin.
Güzel uygulama indirelim..
[B]600RR ye Geçmek İçin...[/B]
Gerçekten çok iyi bir çalışma paylaşım için teşekkürler
Kuyuya taş atan kişi
ellerine sağlık çok güzel bir uygulama hazırlamışsın bu eminim ki motosiklet ölümlerini azaltacak halkımızın birazda saygısı olsa bizlere hiç bir sorun kalmayacak ya düzelir bakalım!
patron uğraşmış tasarlamış yapmış ne faydalı birşey bu sağlık kartı.........ama nafile topik gereken ilgiyi görmez yeterli geyikoloji yok çünkü bu konudan bişey çıkmaz,olsa hatun kişi yeni üyelik tanışması yada çay kahve güllü çiçekli buluşma fotoları bak sen nasıl prim yapıyoooooooo
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Erhan beye teşekkürler.
Olcay beye de katılıyorum, ama hiç yoktan iyidir, 1 kişiyi kurtarsa bile herkesin taşımasına değer.
İkinci alternatif de güzel, ikisinden de birkaç tane bastırıp çeşitli yerlere yerleştirmeyi düşünüyorum. (Cüzdan, kaska sticker, depo kılıfının üzeri, bir tane de montun cebinde tutarım.) Ne kadar çok yerde olursa, işe yarama ihtimali o kadar artar.
Vreon Krantulor
Okan Kılıç
Havada Karada Yurtta Cihanda itinayla uçulur :bestmt:
çok yerinde mükemmel düşünülmüş tebrik ederim.böyle şeyleri bizler de akıl etmeli ve forumda önermeliyiz...
çoook faydalı gerçekten...
eline saglık erhan gerçekten onemli bir bir bilgi .. yanımzda bundurmak lazım
teşekkürler
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
bu kart olayı güzel ama kaybolma olasılığı çok fazla ben kan grubumu vs. abartılı olmayacak şekilde bileğime dövme olarak yazdırmayı düşünüyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)