paylasim icin tesekkurler
paylasim icin tesekkurler
çok teşekkürler, yalnız yol şartlarına bağlı kaza oranı benim de dikkatimi çekti
ben trafikten, arabalardan değil de yoldan korkuyorum daha çok. Bi de Türkiye mi böyle mi acaba diye düşündüm...
vardiyin bilgler için sağol çok faydalı.
Emeği geçen herkesin eline sağlık. Teşekkür ediyorum.
cok güzel bilgiler ama benim bi fikrim geldi....bu konun güncel kalması ve biribirmize kazalar konusundaki tecribe ve öneri başımızdan gecen kazaların oluş şekillerini ve hata ve kusurun kimde ve nasıl ceyaran ettiğni anlatır ve ne şekil önlem almamız gerktiğini anlatmak ben ce cok faydalı olur ne dersiniz mesela :ben yaptığım bi kaza ile başlaya biliriz kışa girdiğimiz günlerde arkamdada hic motosiklete hiç binmemiş bi arkadaş artcı olrak iş yerime doğru gidi yorduk yol buzlanma olmuştu ara sokak tan ana caddeye cıkıyorduk ve ardaş karşıdan gelen arabayı görünce motosikletten atladı ve ayağı motosiklete takılınca motosiklet devirldi allah tan karşıdan gelen arba manevra yaparak bize carpak tan kurtulduk sonuç ezik bi ayak bileği bu kazadan cıkaracğımız sonuç:arkamıza atacağımız artcınına bilincli olması veya binmeden önce belli kuraları anlatmak
eline saglık ama chopperlerin kazaya karışması ilginc gedi nedemk istemiş orda
az modlanmış chopper demekle
Daha önce okumustum guzel yazı ama bi kısmı ulkemize uymadıgını dusununoyurum.
Ozellikle Yol dan kaynaklanan kaza oranlarında belki 1. sırayı alabilirz...
Kazalarda dikakt edin, Ya cukura girdim, ya kasisten atladım olmadı toprak dokulmustu yola vs cok goruyoruz...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
çok yararlı bilgiler emeğinize sağlık ancak kafama takılan bişey var ''enduro arazi motosikleti kullananlar daha az kazalara karışmaktadır'' diyor..acaba arazi şartlarında araç kullananlar trafikte dahamı dikkatli???
Çok güzel olmuş elinize sağlık teşekkürler.
Ellerıne saglık onemlı bılgıler gercekten
güzel yazı. tekrar okumamı sağladığın için teşekkür ederim. yalnız şu paul bo jason fotoğrafını her gördüğümde mideme bir şeyler oluyor.. oa hiç alışamadım. belki onuncu kez görüyorum belki daha fazla.. ama nedense bu fotoğraf beni çok etkiliyor.
Çok faydalı bir çalışma olmuş gerçekten ,teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)