3000-4000 Tl Arası Bütçeye Sıfır Motosiklet Önerileri
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
Güzel konu, commuter severler için alınacak 2 motosiklet,
Cup severler için alınacak tek bir motosiklet görüyorum
-
Bajaj discovery ve Heronun Thriller modelleride hoş ama fiyat olarak sanırım 4 bin civarı senin bütçeni aşıyor.
-
çok güzel konu.
başlıktaki soruyu soran bir çok insan var, tek tek cevap yazmaktansa link verilebilr bu konuya. faydalı.
-
-
-
Scooter pek düşünmedim...
Cublarda altımda biraz küçük kaldı..
Tercihimi commuterden yana kullandım. bana f/p ve boy/kilo olarak uyan salcano wolf ü aldım. 2.Tercihim Mondial mcx ti..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Merhabalar
Scooter dusunurseniz ben 15 gün öncesine kadar sym fiddle kullanıyordum,fiddle grup uyesiyim halen bir çok arkadaşım kullanıyor 2. el temiz bulmanda yardımcı olurum.Acıkcasi fiddlein 2. eli bile yukarıda belirttiğin birçok sıfır dan daha iyi,tek dezavantajı biraz titreşim var.Öte yandan uzun yolda şişme yapmaz.2500 km tura cıkan arkadaslarımız var,bende 450 km gittiğim gun oldu sadece benzin molaları verdik 5-10 dk.Yedek parca sıkıntısı cekmezsin ama biraz pahalı misal ön camurluk 150 lira :S halbu ki yukarıdaki motorların 60-105 lira arası gibi
Sehi yazmamışssın aslında motoru kullanacağin sehir cok onemli
-
hakanuygun adlı üyeden alıntı
Merhabalar
Scooter dusunurseniz ben 15 gün öncesine kadar sym fiddle kullanıyordum,fiddle grup uyesiyim halen bir çok arkadaşım kullanıyor 2. el temiz bulmanda yardımcı olurum.Acıkcasi fiddlein 2. eli bile yukarıda belirttiğin birçok sıfır dan daha iyi,tek dezavantajı biraz titreşim var.Öte yandan uzun yolda şişme yapmaz.2500 km tura cıkan arkadaslarımız var,bende 450 km gittiğim gun oldu sadece benzin molaları verdik 5-10 dk.Yedek parca sıkıntısı cekmezsin ama biraz pahalı misal ön camurluk 150 lira :S halbu ki yukarıdaki motorların 60-105 lira arası gibi
Sehi yazmamışssın aslında motoru kullanacağin sehir cok onemli
Fiddle hakkında aynen arkadaşın yazdığı gibi bir çok kişiden olumlu yorumlar duydum.
Bu arada ABD'de de çok fazla satan, kullanılan ve beğenilen bir scooter bu, onlar da kolay beğenmiyorlar genelde. Bu da bir başarıdır bence, güzel bir artı.
-
05 Aralık 2014, 14:10
Boxer bu fiyata göre iyi gibi eğer yapiliysanizda kurtarir 1.93 97 kg mim mcx te yakar gider büyüktür oda iyi gibi sonra cub olarak TVS nin cok iyi özellikleri var Tvs ve Crypton gayet iyi bence bide wolfta dusunulebilir ybr kopyasi yapılı genis sele falan kaporta parçaları belki bulunmaz ama başka bütün parçalari ybr ile aynı
2006 MONERO ANGEL 150/2013 ARORA KARTAL 100/2013 MONDİAL 100 MG PRİNCE/2014 BAJAJ BOXER BM 150
-
05 Aralık 2014, 14:11
-
05 Aralık 2014, 14:45
bende 10.000 km fiddle kullandım gerçekten memnundum. Bir pcx beklentisi içine girmeden alırsan memnun eder seni.
Benim bunlar içinde en alınır gördüğüm yamaha cygnus.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
05 Aralık 2014, 16:13
Kuba CR1 kullanıyorum bütçen bu motosiklete yeter kendim kullanıyorum üstünden inesim gelmiyor şahsen ve çok az yakıyor cuplardan uzak dur derim kafan ağrır titrer durursun :D
-
05 Aralık 2014, 16:41
RKS 150 kullanıyorum. Tek lastiklerini değiştirdim. Şuan RKSden daha yakışıklısı olmadığına eminim. Parçası ucuz, servisi bol.
-
05 Aralık 2014, 17:35
Arkadaşım bende senin gibi 2 haftadır kararsızlıktaydım. Bugun itibariyle 150 Mcx i sipariş etmiş durumdayım. Scooter yerine communter tercih etmelisin. Tabiki tercih ve zevk meselesi bu sana kalmış. Ben en son Cb 125Ace'la 150 Mcx arasında kaldıydım. Sanada ya honda yada mondial almanı öneririm bunlar arasından. Benim aldıgım fiyat 3.200 Mcx'i. Sende o civarlarda alabilirsin. Kampanyalı fiyatlarını araştır.
Neden Mcx dersen sınıfında fiyatına göre en ideal özelliklerdeki mcx'dir. Tek sorunu japon malı olmamasıdır. Ama mondial'de çinlerin arasında en iyisidir bana göre. Arka fren disk olan aralarında tek bu motor.CC olarak 162 CC. Stil'e daha çok önem veriyorsan 125 Mh driftide düşünebilirsin.
-
06 Aralık 2014, 00:17
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bizim gözden kaçırdığımız diğer modelleri ekleyerek konuya katkıda bulunabilirsiniz.
-
06 Aralık 2014, 00:21
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Güzel konu, commuter severler için alınacak 2 motosiklet,
Cup severler için alınacak tek bir motosiklet görüyorum
Neymiş o Crypton mu
-
06 Aralık 2014, 00:36
snappy x adlı üyeden alıntı
Neymiş o Crypton mu
Mondial Drift - Salcano Wolf
Yamaha Crypton
Her Şey Bir Gün Hayabusa İçin
-
06 Aralık 2014, 01:53
Bana kalirsa listedeki f/p orani en iyi motor boxer gibi duruyor. Ama ben anlayamiyorum, neden su motora 5 vites ve balansor koyup fiyatini 3000 yapmazsiniz? Resmen delilik.
Bi de lifan modellerini koymamissin hocam. Emisol bu aralikta sanirim ve baya memnundu kullanicilari yanlis hatirlamiyorsam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)