Anket: iç lastikte (şamprel) çift kat iyi midir.... diilmidir?
- Katılımcı sayısı
- 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
çift kat iyidir
-
tek kat iyidir
iç lastikte çift şamprel iyi midir sakıncalı mı?
-
beat motorumun lastiği patlayınca gördüm ki şamprel çift (iç lastik)
tamir masrafı yenisiyle hemen hemen aynı fiyat olduğu için orjinal iç lastik almaya karar verdim
honda yetkili servisinden orjinal iç lastik sorduk
var dediler
çift şamprel mi dedim
böyle bişeyin olmadığını ilk defa benden duyduklarını söylediler
yani bilmiyolar
ama gerçek şuki
Honda beat de orjinal iç lastik çift.Yani iç içe iki şamprel var
bilmeyen motorcu arkadaşlara duyurulur
benim sorum şu
çift li olana ustam iyi diildir yaramaz dedi
fakat japon da bunu çift yapmış sebebsiz mi yani
hangisi doğrudur ?
<%)))))))))))><<< ::pcgum:: ***ReBeL***::pcgum::
Reklamlar
-
-
Bende ilk defa duyuyorum ya !!!!
-
Scooter lastikleri tubeless, yani şambriyelsizdir. Siz motorun ilk sahibi misiniz? İkinci el aldınızsa belki ilk sahibi bu tür bir uygulamaya gitmiştir. Aksi halde, bu işte bir yanlışlık var derim...
Şu andaki lastiğinizin nasıl olduğu bir yana, bence yeni lastiğinizi tubeless alın. Daha emniyetli olduğu tartışılmaz.
-
Dış lastik içine iki tane iç lastik nasıl yerleştirilir? Gözümle görmeden kafamda canlandıramıyorum.
-
Bende ilk defa duyuyorum. Hİç görmedim. Hep tek oluyordu. Allah Allah teknoloji yaw
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
içine nasıl koycan diğerini
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
arkadaşlar
şampreli kestim ve içiçe iki kat şamprek çktı
honda yetkili servis bile bilmiyo sizlerin de bilmiyor olması normal
ama bilginiz olsun die yazmıştım
zaten hangi motorcuya sordumsa bilmiyo
resmini çekip nete koycam herkes inanır artık
-
iç lastikte sakıncalı tabiki
dublex lastik her zaman daha iyi ve emniyetlidir.
iç lastik olunca havası birden iner, dublex olunca yavaş yavaş iner yolda kalmazsın. eger lastiği tamir edemiceksen sakın! ama dublexte oyle bir problemin olmaz...
-
Süper Moderatör
Merakla resimleri bekliyoruz.
Neden çift koyulmuş olabilir ki, tekeri patlatabilecek bir madde (çivi-vida) dış tekerden içeri girdikten sonra çift şambreli de patlatır üçlü olsada patlatır.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
patlak şanbiriyeli sağlama kılıf yapardık ama bişi farketmezdi eski pejoda yıllar önce yapardım ama simditubless lastikler çıktı rahat ettik.
-
19 Haziran 2006, 00:21
Süper Moderatör (BBRR)
bakın hemen yaşanmış bir olay anlatayim... böle saçma bişi olmaz yani çiftli ancak çok zor kalındığında kullanılan bir yöntem eğer dış lastiğiniz eskidi ve çatladıysa ve bu çatlaklar şambriyele zarar verecek kadar iç yüzeyde diş oluşturdu ise lastiğiniz sık sık patlamaya başlayacaktır hemde çivi diken gibi dış etmenlere dayalı değil sadece sürtünmeden kaynaklanan aşınmaya dayalı olarak ve siz herhangi bi sebepten o an dış lastik temin edemezseniz iç lastik korunsun diye usta ikinci bir şambriyeli yararak asıl şambriyeli içine yerleştirir ve öle şişirir bu geçici bir çözümdür çünki dışta koruma amaçlı kullanılan lastik sürtünmeyi önemli ölçüde kestiği için belli bir süre sonra şambriyel sipop kesecek ve iç lestikte çöp olacak Olcayın dediği gibi iç lastiğin kaç kat olduğu önemli değil kaç kat olursa olsun çivi delecektir..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
19 Haziran 2006, 00:43
İki tane iç lastik ziyan etmektense bi tanesi ziyan olsun.Sonuçta çivi tel neyse artık ikisinide delecektir.
Ama bende ilk defa duydum çift iç lastik meselesinin
-
25 Ağustos 2006, 12:07
ilk defa duydum üreten firma bi hata yapmıştır
-
25 Ağustos 2006, 12:15
bende ilk defa duydum
ama takabiliyorsan hazır fırsat da çıkmışken tubeless tak
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
25 Ağustos 2006, 12:41
Çift iç lastik çift çorap gibi birşey yani
o motor herhalde çift iç lastikle at arabası gibi gidiyordur.
En iyisi iç lastiksiz türkçesi dubleks
-
iç-içe geçirilmiş şamprel arasında sulandırılmış tebeşir tozuna benzer bi malzeme koymuşlar fakat sibop bir tane,honda bayii-serwis teki usta dahi ilk gördüüünü söyledi ( yanlış anlaşılmalar olmasın die serwis ismini weremiyorum )
ayrıca scutur larda dublex lastik iyi olsa idi japon bunu mutlaka yapardı , bi bildikleri wardır
-
bende ilk defa duydum zararı hakkında bişey diyemem ama faydası olmayacağıda kesin bu işte var bi yanlışlık
-
Anlamsız bence...Ama arkadaş iddia ediyorsa doğruluğunu da düşünmekte fayda vardır....Resmi çekip yollarsa aydınlanırız.....
Ben hata sonucu yanlış üretilen bir lastik olduğunu düşünüyorum....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
ALLAH ALLAH onlar dubleks diye biliyorum onda bi gariplik var hemde honda değiştirmiş olmasınlar?????
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler