İYİ DE, BU TOPİCİN EN ÜSTÜNDE BİR ANKET VAR :
ŞAMPRELDE ÇİFT KAT MI TEK KAT MI İYİDİR DİYE.
ve bayağı da bir katılım olmuş. duyulmamışsa kim katılmış ki?
allah allah yahu, bende anlamadım....
çift kat iyidir
tek kat iyidir
İYİ DE, BU TOPİCİN EN ÜSTÜNDE BİR ANKET VAR :
ŞAMPRELDE ÇİFT KAT MI TEK KAT MI İYİDİR DİYE.
ve bayağı da bir katılım olmuş. duyulmamışsa kim katılmış ki?
allah allah yahu, bende anlamadım....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Arkadaşımızın biri sormuş ama arada kaynamış:silverdiver arkadaşım bu motoru ikinci elmi aldın? diye ama cevap vermemişsin.Eğer senden önceki sahibi böyle bir çözüme gitmişse BBRR'nin dediği gibi gayet hac-ı alem bişey ortaya çıkmış.Bencede bu ara lastiğini değiştirmeyi planlıyorsan güzel birşey alamnı tavsiye ediyorum.Sonuçta canını o lastiğe emanet ediyorsun.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
arkadaşlar dublex diye bir lastik çeşidi yok bildigim kadariyla
bi lastik ya "tube type"(iç lastiklili) veya "tubeless"(iç lastiksiz-araba lastikleri gibi) olabilir. bu dublex olayı zannimca "tubeless" kelimesi soylene soylene agizdan agiza "dublex"(veya dupleks gibi turevleri) haline dönüşmesi sonucu türemiş bir kelime.
dublex diye ayri bir lastik tipi varsa bilen biri lütfen aydınlatsın eger yoksa da yanlisimizi düzeltelim kafa karistirmasin aynı şeyi ifade eden iki ayrı terim ve dogrusunu soyleyelim yani ya ingilizce olarak "tubeless" veya türkçe olarak "iç lastiksiz" şeklinde.
mithrelios dediğin gibi doğrusu tubelessdir. Honda Beat e gelince orjinal lastikleri iç lastiklidir bunu kendi isteğinize göre tubeless yapabilirsiniz sadece sibobuda değiştirmeniz gerekir. Honda nın tubeless lastik kullanmamasının sebebi tamamen maliyet ile ilgiliymiş servis müdürüne bizzat kendim sorarak bu cevabı aldım. Şuan kullandığım lastikte pirelli sl26
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Şambel, Şambriyel, İç lastik gibi türevleri mevcut....
Nasılki?
Stepne, İstetne, istepne, yedek teker,,
Depozito, dipizot, depozit, yada şişe parası gibi örneklerini çoğaltmak mümkün...
Şambel dediğin zaman 7 den 77 ye çocuklarda dahil Arabanın iç tekeri olduğunu biliyor....Çok alem bi milletiz yaaa.....
Topu topu 6 kişi kaltılmış...Hakkatten baya katılım olmuş....
Dediğin gibi tubeless dir adı...Dublex falan diil...Tubeless in özelliği sibobun lastiğe diil janta monte edilmesidir...Her jant tubeless olmayabilir...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
)) tamam ama olsun , bir türk cihana bedel değil midir? 6 türk 6 cihan.. diil mi amaaaa...
bu arad İHTİYAR, hayat tecrübeni, deneme yanılma ve son attığın adımın bilincinde olan, tecrübesini hep bir daha yıkılmamk için kullanan nadir bir yeteneksiniz... (yanlış anlaşılmasın, ben erkeğim )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)