arkadaşlar öncelikle bu konuyu aldığımız ekipmanlar ve bunların bakımı , deformasyon ve tamirleri için açtım.
-
Kask dış kısmını kirlendiyse eğer su ile detarjan kullanmadan siliyorum . dışındaki koruyucu yüzeyi bozmamak adına . aldığım tavsiyeler böyle. İç pedler nekadarda 1 yıkanmalı ben sürekli kullanan biriyim
-
Eldivenler[/COLOR][/COLOR] yeni alınmış olduğum eldivenler hep elime vurdu . bunu önlemek için vazelin kullandım . deri kısımlarına sürüp 3 gün bekledim . iyice yedirmek gerekiyor
daha yumuşak daha esnek ve daha parlak oluyor . bölece derinin kurumasını çatlamasını ve yıpranmayı önlemiş oluyoruz. herkese tavsiye ederim 6 ayda 1 mutlaka vazalinleyim.
vazalin koyu kıvamlıdır sürmesi zordur ben yağlı bıya yaptığım spatula'ları kullandım. keskin olmayan kahvaltı bıcağı kullanabilirsiniz. yada çay kaşığı.
-
Bot motosiklet fuarından yds marka uzun bot aldım . derisi oldukca sertti .bağdem yağını fırcayla deri kısımlarına sürerek besledim . yumuşadı . yanlız boya kullanmadım kullanmak gerekirmi . bunu bilen biri yardımcı olursa seviniriz.
-ayrıca soğuk havalarda mutlaka
balaklava yada
baff kullanın. kask içinde çok şey değiştiriyo . benim kask Nitro dynamo herşey güzel rüzgar ve ses bazen çok rahatsız ediyo.
sorularım
-
montum roleff marka dört mevsim bi ürün motomaxtan almıştım garantisi bitmeden kolda bi açılma oldu . faturayı bulamadığımdan kabul etmediler.
terziye falan götürecemde . bölebi durumla karşılaşan varsa nasıl bi çözüm ürettiğini paylaşsın lütfen.
-
Bot motosiklet fuarından yds marka uzun bot aldım . derisi oldukca sertti .bağdem yağını fırcayla deri kısımlarına sürerek besledim . yumuşadı . yanlız boya kullanmadım kullanmak gerekirmi . bunu bilen biri yardımcı olursa seviniriz.
-sürekli kask kullanan biri pedleri hangi aralıklarla yıkamalı yada değiştirmeli .kask pedleri nasıl yıkanır linkde izleyebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=rp3zOFtOoX8
umarım işinize yarar .