ABS nedir, gerçekten verdiğimiz paraya değer mi? yoksa...
Reklamlar
-
Bulunduğumuz şeride aniden giren öküzlere karşı abs faydalı bir icat. Panik frende çok bir şansınız olmuyor ve abs hayat kurtarıyor böyle durumlarda. Kimse de şunu savunmasın tedbirli kullan, yavaş kullan,kardeşim takip mesafesi bıraksan ihtiyacın olmaz" vb. türlü söylemlerin trafiğin gerçekleri ile örtüşmediğini sizde bende biliyorum. Siz ne kadar dikkatli ne kadar yavaş giderseniz gidin sizin dışınızda gelişen şeyler oluyor. O yüzden güvenliği arttıracak ne varsa olmalı diyorum. Hele ki kaportanın vücudumuz olduğunu iyice bir idrak edersek bunun tartışılmasının manasızlığı ortaya çıkar.
Reklamlar
-
ABS harika bişeydir
Ankaralılar için, Konya Yolu, AŞTİ'nin karşısından Emek içine giren bi yol var dimdik rampa iniş, o rampanın bitiminde trafik ışıkları var ama ağaçların arasında saklı kalmış, gazı da açıvermişim azıcık, artçı var. Laan bi baktım kırmızı, hız var yine 80 falan, gömeledim frenlere, çıt tı tak çipet pet tırkı tak tak... İp gibi duruverdi
-
benzetmen enteresan olmuş. ama dediğin gibi, az biraz da eğlenceli olmuyo değil. Ben bazen frenleri yokluyorum, abs'den ne haber, hala yerinde misin gibilerinden. Tıkır tıkır vuruyo ayağıma "buradayım" der gibi
-
İhtiyaca göre değişen bir sistem tabiki. Supermoto kullanan birinin abs isteyeceğini hiç sanmam. Şahsi görüşüm olarak bu tarz bi motoru abs'li alacağımı sanmıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)