İkinci el motosiklet alırken bunlara dikkat edin.
Reklamlar
-
Of of en hatalı şey şu vedoyu yada benzerlerini izleyip motosiklet almaya gitmek..
Elcikler sağlammı ? Papuçlar 5 TL.
Manetler çizikmi ? 30 tl orjinali.
ayaklıklar sağlammı 20 tl her yerde satılıyor 30 tl serviste.
Ön amortisör keçeleri ne durumda kaçak yağ varmı?
O krenaj (grenaj) adını yazmayı öğrenemedim affola. Çizikse çatlaksa yerine tam oturmamışsa.. cbr 250 R ın 1600 tl komple seti.
neye bakmamak gerekliyse söylemiş ama dememişki kardeşim ikinci el motorlu araç alacaksan 5664 e mesaj yolla plakayı..
Videoyu izleyip ilk CBF150 mi aldığımda başıma gelenler.
2012 de motor ilk muayenesine girmiş 79.000 Km
2014 de girmiş 32.000 KM
yıl 2015 bendeki kmsi 19.000
Bilin bakalım benim motosikletim kaç km de dir?
Zincir bitik harap katlanıyor bunlarda yetmiyor birde üstüne zincirin gergisi bitmiş (200 tl)
lastikler ölü yırtıklar var (neyseki CBF 150 lastikleri ucuz 250 tl felan ön arka)
Debriyaj balatası ölmüş..
Fren balataları yok..
Bitik balatalar diskin canına okumuş.
Arka dişli lambur lumbur sallanıyor içindeki ismini hatırlayamadığım plastikler ölmüş 20 tl + işçilik.
Ön pistonlar yamuk (motor önden kazalı 2013 te 4.500 tl sigortadan ödeme alınmış PERT KAYITLI MOTOR.) keçeler taş gibi ama yukarda Allah var.
O videodan başıma gelenler
Diyceksiniz ki video ile ne alakası var?
O mesajı atmış olsaydım video da 5664 ü söylemiş olsaydı en azından pert kayıtlı motoru almamış olurdum.. Elcik ve ayaklıklar daha önemli tabi o ayrı konu. Onlarda çizik varsa kazalıdır motor ve bu dünyada kimsede 100 tl yok o kısmı değiştiremez insanlar parasızlıktan.. ve motosiklet satıcıları asla ama asla yalan söylemez o motor olduğu yerde devrilmiştir yada çok düşük hızda giderken devrilmiştir ve o çizikler öyle olmuştur..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler